Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 nov 2011 - Anul XVI, nr. 278 (4876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Investiţie

Flutur a participat la inaugurarea unui dispensar nou în comuna Comăneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, în cursul zilei de ieri, la inaugurarea unui dispensar medical nou în comuna Comăneşti. După tăierea panglicii inaugurale, alături de primarul din Comăneşti, Grigoraş Păstrăv, şeful administraţiei judeţene a precizat că investiţia s-a ridicat la suma de 410.000 de lei (4,1 miliarde de lei vechi) fonduri alocate atât de primăria acestei comune, cât şi de Consiliul Judeţean. Inaugurarea investiţiei s-a făcut în prezenţa mai multor locuitori ai comunei şi a unui sobor de preoţi, care au oficiat slujba de sfinţire a noului dispensar medical.

„Să dea Dumnezeu să nu aveţi nevoie de el în calitate de pacienţi. Adică vă doresc sănătate, oameni buni. În afară de asta, vreau şi să vă felicit pentru ceea ce s-a făcut în această comună”, a declarat Gheorghe Flutur, care a mai adăugat că “eu vă doresc spor la treabă în continuare şi îl felicit pe domnul primar pentru iniţiativă. Este un primar tânăr care se zbate foarte mult, şi de fiecare dată când va cere fonduri o să-l ajut, pentru că ştiu că vrea să facă ceva bun pentru locuitorii de aici. Şi vreau să remarc faptul că nici la capitolul drumuri nu staţi rău, având în vedere că administraţia judeţeană a investit în modernizarea drumurilor judeţene”.

La rândul său, primarul din Comăneşti, Grigoraş Păstrăv, a arătat că în noul dispensar medical va funcţiona un cabinet pentru medicină generală, un cabinet stomatologic şi un punct de recoltare a analizelor medicale. Grigoraş Păstrăv a explicat că spaţiile din noul dispensar medical vor fi închiriate sau concesionate medicilor care vor să-şi deschidă cabinete. El a precizat că dispensarul îi va deservi pe toţi cei 2.300 de locuitori ai comunei, din satele Comăneşti şi Humoreni. Grigoraş Păstrăv a declarat: “Noul dispensar este construit după toate normele cerute astăzi. Sunt foarte bucuros că avem un asemenea dispensar în comună şi mulţumesc domnului preşedinte Gheorghe Flutur şi Consiliului Judeţean pentru sprijinul acordat. De asemenea, mulţumesc Consiliului Local şi tuturor celor care şi-au adus aportul în construirea acestui edificiu”, a spus.

 

Şcoala din Comăneşti a fost modernizată cu fonduri de la Guvern

Tot în cursul zilei de ieri, şeful administraţiei judeţene a vizitat şi şcoala din satul Comăneşti, modernizată cu fonduri primite de la bugetul de stat. Primarul din Comăneşti a declarat că investiţia s-a ridicat la suma de 250.000 de lei (2,5 miliarde de lei vechi), fonduri folosite pentru extinderea clădirii în vederea amenajării de grupuri sanitare, refacerea acoperişului, schimbarea geamurilor şi a uşilor, reabilitarea termică a şcolii şi refacerea faţadei.

La rândul său, Gheorghe Flutur a precizat că, după finalizarea lucrărilor, cei 130 de copii care învaţă la şcoala din Comăneşti beneficiază de condiţii mai bune de studiu. „În foarte multe localităţi vedeţi ABC-ul civilizaţiei. Şcoală, apă, canalizare, investiţii extrem de necesare pentru locuitorii din mediul rural. Comăneştiul este o localitate care are numai la şcoala de aici circa 130 de copii, şi cred că e important că s-a putut crea acest confort pentru ei”, a declarat Flutur. El a mai spus că în momentul de faţă este în derulare un proiect pentru construcţia unei reţele de apă potabilă cu o lungime de 18 kilometri, din care 12 kilometri în satul Comăneşti şi şase kilometri în Humoreni.

Gheorghe Flutur a mai amintit că în cursul anului trecut au fost finalizate lucrările la noua primărie din Comăneşti, iar în 2012 va fi dat în folosinţă un centru de informare turistică. “Acest centru a fost făcut pentru că suntem pe o rută cu obiective turistice, care leagă Valea Soloneţului de zona Botoşana, Arbore, Marginea, Suceviţa şi Rădăuţi”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a participat la inaugurarea unui dispensar nou în comuna Comăneşti.
 Vizualizări articol: 1214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur a participat la inaugurarea unui dispensar nou în comuna Comăneşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(24 nov 2011, 11:10:46
La Consiliul Judeţean e pe faţă omerta
Mai să-l crezi băiat bun pe Flutur ( da-l strică anturaju’ )
N-are nici o filă la DNA ( nici măcar coperta )
Fiindcă-i fără pată ( normal ) nu că n-au procurorii curaju’

La CJ e locu’ unde se dă rest .. la şpagă
Rabinul din Botoşana habar n-are ( el e imaculat , este ?! )
Opoziţia (rea , cum e ea ) mai arunc-o acuză ( vagă )
La adresa ... fluturiştilor
( era să spun “fripturiştilor”! pftui ! .. că-s persoane oneste )

Ar fi păcat să-l oprească cineva pe Flutur ( prea bine .. greşeşte )
Are colţurile ochilor ridate .. de grija pentru noi
Şi ( cu Reforma-n dinţi ) un viitor luminos ne făureşte
Să mai câştige un mandat ( zic ! ) şi-om vedea noi .. mai apoi
( întreb : la anu-şi schimbă gaşca , sau .. cu aceeaşi ciocoi ? )
1.1  RE: * trimis de
(24 nov 2011, 11:12:25
EVANGHELIA DUPĂ FLUTUR : fiindcă vă iubesc v-am trecut prin toate etapele testului de stres şi , dragi băsişti ( şi voi , ceilalţi , pleava) am bucuria de-a vă anunţa că sunteţi în etapa finală ( ca un bonus,aşea ) care ( fiindcă vă iubesc , desigur ) e cea mai simplă : începând de mâine cei ce vin în numele vostru să cuteze a mi se adresa să folosească cuvintele cheie : “S’il vous plait, monsieur !!!” iar eu voi şti că vin în numele vostru ( Apocalipsa bucovineana 1:4)
2.   Comentariu trimis de
(24 nov 2011, 12:08:58
Este foarte bine ca se mai construiesc si dispensare ca să aibă domn primar ce să vânda la medicii concesionari. Domnul Flutur ar trebui să se mai intereseze prin județ deoarece mai mai sunt și comune unde dispensarele nu au nici WC uri folosibile nici măcar în curte fără a mai vorbi de WC uri interioare.
3.   Bun de cartea recordurilor trimis de
(24 nov 2011, 12:54:09
Citez din Dl Flutur;avand in vedere ca administratia judeteana a investit in drumurile judetene;DA AVETI PERFECTA DREPTATE dL FLUTUR IN LUNA OCTOMBRIE S-AU ASFALTAT 500M DIN dj178f ,DAR DIN CAUZA CA NU A FOST INAUGURAT A TINUT DOAR 3 ZILE.Cine plateste Dl Flutur aceasta lucrare facuta de mantuiala ,NU SUNTEM IN CRIZA ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei