Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 nov 2011 - Anul XVI, nr. 276 (4874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Arma tăioasă a lui Gheorghe Flutur s-a tocit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe vremea când era senator al Alianţei DA, actualului preşedinte PD-L al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, tare-i mai plăcea să-i dea lui Adrian Năstase peste cap cu poşeta mătuşii Tamara. Pe vremea aceea, domnul Flutur nu-l scotea din corupt pe domnul Năstase. Dacă PSD a pierdut alegerile din 2004 le-a pierdut şi din cauză că actualul prim-vicepreşedinte PD-L la nivel naţional Gheorghe Flutur înfiera cu mânie democratică sistemul corupt patronat de Adrian Năstase. Imaginea de corupt a domnului Năstase a fost folosită de domnul Flutur şi în campania electorală din 2008.

Ca bonus, Gheorghe Flutur a vorbit şi despre suspiciunile de corupţie care planează asupra preşedintelui PSD al Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza. Dacă domnul Mîrza a pierdut alegerile le-a pierdut şi pentru că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava a avut un puternic mesaj anticorupţie. Din 2004 încoace, în Dicţionarul Explicativ al Limbii lui Gheorghe Flutur cuvântul corupţie este echivalent cu PSD. Din păcate pentru domnul Flutur, domnia sa va trebui să facă modificări în ediţia din acest an a dicţionarului înainte amintit. Asta pentru că s-a observat că corupţia (scuzaţi cacofonia) n-a muritu’ după înlăturarea PSD-ului de la putere, ci numa’ s-o hodinitu’. După care s-a mutat la masă cu PD-L.

Dat fiind faptul că corupţia (scuzaţi încă o dată aceeaşi cacofonie) stă cu PD-L-ul la masă, Gheorghe Flutur nu le va mai putea spune celor care-l ascultă poveştile în care Năstase Coruptul şi Mîrza Nesătulul sug sângele poporului. Şi că singura salvare a poporului o reprezintă armata cavalerilor portocalii. Poate cea mai tăioasă armă antiopoziţie folosită de Gheorghe Flutur s-a tocit odată cu arestarea preventivă a mai multor pedelişti importanţi, în frunte cu Sorin Apostu. Domnul Flutur va trebui să facă, vorba lui Miki Şpagă şi, mai apoi, a unei ţaţe care reprezenta PD-ul în Parlament, „ciocu’ mic”.

Singurul lucru pe care Gheorghe Flutur l-ar putea spune este acela că dacă pe vremea lui Adrian Năstase corupţii partidului nu erau deloc deranjaţi, în timpul regimului Băsescu corupţii de partid sunt reţinuţi şi arestaţi preventiv. E adevărat, însă, că acest discurs ar putea prinde doar la elevii şcolilor de arte şi meserii. Dar numai la cei care repetă clasa de trei ori. Pentru că ceilalţi receptori ai spuselor transmiţătorului Gheorghe Flutur probabil că şi-au dat seama că pedeliştii nu au început să fie arestaţi pentru că se luptă împotriva corupţiei, ci pentru că Traian Băsescu se luptă să ţină coaliţia majoritară sub control şi, astfel, să-şi păstreze puterea uriaşă acumulată în timp. Să şi-o păstreze până la sfârşitul zilelor sale.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arma tăioasă a lui Gheorghe Flutur s-a tocit.
 Vizualizări articol: 2221 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Arma tăioasă a lui Gheorghe Flutur s-a tocit4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(22 nov 2011, 11:45:37
Din negura pădurii , din timpuri străvechi
Îşi face loc , în istorie , dând din coate
Vine ,( re)vine ,ca un bâzâit deranjant la urechi
Cu minciuni şi texte .. supraevaluate

Şi .. nu se lasă , nu ne lasă nici pe noi
Trebuie să-l asculţi , e musai … E BACIUL
Îşi exersează constant zâmbetul şi mersul vioi
Mereu ( parcă ) pregătit s-apese trăgaciul

"Graţios" ca o libelulă , deranjant ca un anofél
Ne-anunţă : gripa aviară nu mai (re)vine , deocamdată
Pe timp de criză ne-am reorientat , facem bani altfel
Cu păduri , etnobotanice , energie , ţigări şi cale ferată

1.1  RE: * trimis de
(22 nov 2011, 11:47:52
EVANGHELIA DUPĂ FLUTUR : Fiindcă ( sau .. mai ales fiindcă ) la anul va veni marea schismă socială propun să vă obişnuiţi cu gândul că nimeni nu mă poate înlocui ( mă substitui chiar şi lui Gh. Flutur , eu-lui meu cu care sunt în conflict adeseori ) . Experienţele terifiante treceţi-le , rogu-vă , pe seama PSD-ului ! Eu sunt Calea , Adevărul şi Viaţa acum şi-n vecii vecilor , amin ! ( Apocalipsa bucovineană 1:2 )
2.   Intrebare. trimis de
(22 nov 2011, 12:39:24
ABCDR este musai sa implici mesaje din Biblie in dispute politice?
2.1  RE: Intrebare. trimis de
(22 nov 2011, 22:50:24
Eu stiu...oare nu-i Flutur Cel Ce Ne Aduce Lumina de la Ierusalim?Lumina portocalie...
3.   Greu şi marţea Sorine? trimis de
(22 nov 2011, 13:11:29
de obicei după după un weekend îmi dau seama că te concentrezi mai greu, dar există un remediu: cui pe cui se scoate! scenarita din capul tău ar trebui să mai ia o pauză. de ce oare toţi care au condus CJ SV au cumpărat publicitate de la această fiţuică care "stă de vorbă cu oamenii". nu cumva nea Gheorghiţă a închis robinetul şi te-ai gândit să sari puţin la beregata lui, făcând un ocol prin Cluj, Braşov şi Bucureşti. las-o jos cum a picat că mai sunt băieţi care ştiu să citească printre rânduri.
4.   Tu cine esti? trimis de
(22 nov 2011, 22:51:59
tu cine esti? cu ce drept scrii tu asa ceva? esti un geniu neinteles? ia un laxativ, vorba aia esti destul de batran, sa faci o diferenta ce s-a facut in perioada 90-2008 era Mirza si 2008-2012 era Flutur in al nostru judet, ciocu mic and Go Play Barbie!
5.   Sugestie trimis de
(23 nov 2011, 09:06:25
Sorine las-o mai moale, fi realist! Compara ce-a facut Flutur pentru Suceava si ce a facut Marza cu ai lui si dupa aceea sa vorbesti, pana la urma nu esti un asa mare analist , esti un trepadus cantator. Apropo! Mai lasati-va de glumele de doi bani dela radio impreuna cu "extraordinarul" dom Profesor(cred ca esti singurul care ii spui asa), cultura domnului profesor este asimilata din "groapa cu lei" a Sucevei.Cine se aseamana se aduna si mai fac si pe grozavii. Imbacsiti lumea cu neroziile voastre.
5.1  RE: Sugestie trimis de
(23 nov 2011, 12:29:48
"extraordinarul profesor" , pe care tu-l desconsideri manelistic , are o valoare la care tu n-ai putea ajunge nici dacă te mai naşti de 5 ori . Ştiu că ochelarii băsişti ( pe care-i "porţi" ) îţi obturează optica şi percepţia dar , crede-mă , aşa e
5.2  RE: Sugestie trimis de
(23 nov 2011, 13:13:06
ABCDAR, ... GET A LIFE!!! mai dezlipeste-te de MONITOR si TASTURA, mergi si fa un om de zapada cevahappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei