Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 nov 2011 - Anul XVI, nr. 278 (4876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reduceri la cumpărături

Horia Brenciu, invitat special, sâmbătă, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pasionaţii de cumpărături şi distracţie sunt aşteptaţi sâmbătă, pe 26 noiembrie, începând cu ora 17:00, la Shopping City Suceava, când se dă startul petrecerii preţurilor mici, unde invitat special este Horia Brenciu, care va susţine un concert live alături de HB Orchestra.

Mesajul transmis de organizatori sucevenilor este „Fă ce-ţi spune inima... Vino la reduceri şi concert cu Horia Brenciu!”, sâmbătă, între orele 17:00 - 21:00.

Clienţii vor avea ocazia să urmărească ultimele tendinţe în materie de modă şi să asiste la un show excepţional, alături de invitatul special al evenimentului, Horia Brenciu. „Toţi cei aflaţi la cumpărături se vor bucura de promoţiile tentante oferite de magazinele din Shopping City Suceava, concursuri cu premii. Dacă încă nu s-au hotărât asupra vestimentaţiei de sărbători vă facem cadou o ţinută perfectă din partea magazinelor Camiceria Italiana, Moda Miss şi Evel Mod”, a declarat Anca Ciutac, Marketing Specialist, Shopping City Suceava.

 

Reduceri până la 70%!

Între orele 17:00 şi 18.00, cumpărăturile de peste 100 de lei sunt premiate cu cupoane de reducere. Vor fi reduceri până la 70%.

Pentru a vă pregăti lista de cumpărături, reprezentanţii Shopping City Suceava anunţă oferte în magazinele New Yorker, Champion, Raison d`Etre, Insense, Secuiana – care oferă discounturi de până la 70%, Pada Murre de până la 60%, Erros, House of Art, Bad Axel, Elysabeta, Fox - reduceri de până la 50%, Office Shoes, Takko Fashion, Jolidon până la 30%, iar la Benvenutti aveţi 24% reducere în cele patru ore de shopping, precum şi 20% la Otter, Leonardo, Gatta, Dovani, Camiceria Italiana şi Be Fancy. Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale în B&B Collection şi cu reduceri de până la 70% în Marriounaud. Bijuteriile au reduceri între 10 şi 40% la Sabrini şi Stil Biju, iar cele fantezie au reducere de outlet la Meli Melo. La PlusOptic aveţi discount de până la 50% la rame, iar Media Galalxy te aşteaptă cu reduceri de 20% la produsele semnalizate.

Şi pentru cei mici magazinele au pregătit preţuri speciale. La Wenice puteţi achiziţiona produse cu preţuri mai mici cu 30%, la Vivo Kids cu 20%, iar la Evel Mod vă aşteaptă reduceri de până la 75% la anumite produse. Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, Mobexpert şi magazinul D’otto vă aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse, iar la Sarra Blu reducerile sunt de până la 30%. Promoţiile şi ofertele speciale vor continua şi în zona de food: KFC îţi măreşte porţiile gratuit – la orice meniu cumpărat primeşti o porţie mare de cartofi şi o băutură, la Roti Grill ai 20% reducere la pizza şi shaorma, iar restaurantul Taco Loco te aşteaptă cu o reducere de 10%.

 

Cinema 7D, în parcarea Shopping City

În parcarea Shopping City, sucevenii sunt aşteptaţi la Cinema 7D, un concept nou de entertainment care combină tehnologia tridimensională cu senzaţiile tactile şi olfactive. Ochelarii speciali şi efecte senzoriale precum adieri de vânt, stropi de apă, vibraţii sau atingeri la nivelul picioarelor sporesc adrenalina şi-l transpun pe privitor în mijlocul acţiunii. Sala are 12 locuri, cu scaune care se mişcă în trei planuri şi sistem de sunet „5A1 hi definition”, spectatorul devenind eroul principal.

Anca Ciutac a completat: „Cinema 7D se adresează tuturor categoriilor de vârstă, fiind o formă de distracţie palpitantă şi de neuitat. Este o experienţă unică pe care veţi dori să o retrăiţi cât mai curând şi unde puteţi urmări o multitudine de filme de scurt metraj, cum ar fi: Haunted House, Forest Adventure, Haunted Raceway, Devil's Mine Ride etc., iar preţul unui bilet este de doar 10 lei de persoană”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Horia Brenciu, invitat special, sâmbătă, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 3043 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 8 voturi
Horia Brenciu, invitat special, sâmbătă, la Shopping City Suceava4.658

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai ,ce de reduceri !!! trimis de
(24 nov 2011, 12:18:44
Draga Daniela ,cred ca singura care beneficiaza de reduceri (pentru reclama din fituica voastra ) esti tu. Comerciantii romani nu stiu sa faca reduceri . Ei ar jupui 7 piei de pe clienti ca sa le creasca profitul . Daca vrei sa vezi reduceri cu adevarat mergi un pic prin magazinele din Occident . Acolo comerciantii isi respecta clientii !
2.   Corect trimis de
(24 nov 2011, 14:51:06
Reduceri mai praf ca noi la nimeni...cat despre cinematograful 7D mai bine ar deschide un cinematograf normal in Suceava asta...
3.   Yee! trimis de
(24 nov 2011, 18:28:43
Brenciu! Cine vrea sa ma bata, ma gaseste la concert sambata. Voi fi tipul care asculta muzica.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei