Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 nov 2011 - Anul XVI, nr. 278 (4876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă

Perioada 24 – 30 noiembrie

Expoziţia de pictură „Lumina Văzută”, la City Gallery

Expoziţia de pictură „Lumina Văzută”, de Manuell Mănăstireanu, este deschisă la City Gallery (Shopping City Suceava), în perioada 18 noiembrie – 4 decembrie.

 

Expoziţia “Festivaluri şi Tradiţii Chinezeşti”, la Shopping City Suceava

Ambasada Republicii Populare Chineze, Asociaţia Română de Prietenie cu Republica Populară Chineză şiShopping City Suceava vă invită să vizitaţi, în perioada 18 noiembrie – 5 decembrie, expoziţia “Festivaluri şi Tradiţii Chinezeşti”, care se concentrează asupra câtorva festivaluri ale diferitelor grupuri etnice ale Chinei, dintre care amintim: „Festivalul Primăverii”, „Festivalul Lampioanelor”, „Festivalul Dun Wu”, „Festivalul Qing Ming”, „Festivalul Toamnei”, ”Festivalul Chong Yang al populaţiei Han” etc. Aceste evenimente sunt cele mai importante şi reprezentative festivaluri tradiţionale chinezeşti.

 

Dansuri de societate pentru prichindei, la Iulius Mall

În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în noua sală de dans de la etajul centrului comercial, copiii sunt invitaţi să înveţe dansuri de societate. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala de dans Boomdance.

 

Târg de Obiecte Handmade

Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi aflate la mare modă, vor fi expuse spre vânzare la parterul Iulius Mall. Între 25şi 27 noiembrie, în programul de funcţionare al centrului comercial, standurile vor fi împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici.

 

Expoziţie de tapiserie

Marcela Larionescuexpune, în Iulius Mall, 34 de lucrări de tapiserie. Până pe 29 noiembrie, la etajul centrului comercial, artista rădăuţeană prezintă publicului tapiserie în registru tehnic şi cromatic de la clasic la modern.

 

„Klimt 2012. Un sărut schimbă lumea”

Cumpărăturile făcute în Iulius Mall, la Cărtureşti, participă, până pe 15 decembrie, la tombola care oferă zece excursii de două persoane la Viena. Deoarece în 2012 are loc aniversarea a 150 de ani de la naşterea unuia dintre cei mai importanţi artişti austrieci, Gustav Klimt (1862 – 1918), Cărtureşti nu poate lăsa această ocazie să treacă neobservată şi va răsplăti clienţii care cumpără orice carte din secţiunea Arte şi Arhitectură. Cu librăria Cărtureşti, vizitaţi oraşul natal al lui Klimt la 150 de ani de la naşterea artistului!

 

Concurs de fotografie - "România, eu chiar te iubesc!"

Galeria Mall Suceava în colaborare cu Grupul de Iniţiativă al Românilor din Basarabia (GIRB), lansează concursul de fotografie „România, eu chiar te iubesc!”.
Concursul se adresează tuturor celor pasionaţi de arta fotografică, fie că sunt fotografi amatori sau profesionişti. Participanţii pot câştiga unul dintre cele 7 premii: locul I- 300 de lei, locul II- 200 de lei, locul III-100 de lei şi patru menţiuni – 50 de lei.
Înscrierile se fac până pe 25 noiembrie la girbsuceava@ymail.com, iar toate fotografiile trimise în concurs trebuie să aibă un nume şi să fie însoţite de datele complete de identificare ale concurentului (nume, prenume, adresa de email, număr de telefon).
Premierea şi vernisajul vor avea loc joi, 1 decembrie, ora 17 00 la Galeria Mall.
Acţiunea face parte din seria evenimentelor dedicate „Zilei Naţionale a Tuturor Românilor”, organizate anual de GIRB.

 

 Joi, 24 noiembrie

Miss Hollywood, înscrieri

Organizatorii anunţă continuarea înscrierilor pentru Miss Hollywood. „Demonstrează că eşti tu o vedetă de Hollywood! Atrăgătoare şi cu o atitudine de <clubbing> - calităţile unei Miss Hollywood! Fii tu însăţi! Nu rata ocazia de a deveni chiar tu Miss Hollywood!”, este îndemnul organizatorilor. Rezervări: 0755.571.749

 

Romanian retro party, la Padrino

Cea mai tare petrecere Marca Padrino Romanian retro party. „Încercăm să vă ducem în anii ‘90 şi să petrecem până în zori de zi cu cele mai tari hituri româneşti din acele vremuri, Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15% după ora 24:00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742.365.859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Concert simfonic, la Casa de Cultură

De la ora 18:30, soprana Ana-Maria Donose-Marcovici, de la Opera Naţională Română din Iaşi, va susţine un recital, pe scena Casei de Cultură Suceava, împreună cu Filarmonica din Botoşani, dirijor Bogdan Chiroşcă. Biletele costă 15 lei (8 lei - elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1.

 

Seară lăutărească la Hanul Trecătorului

De la ora 21.00 vă invităm la Hanul Trecătorului de la parterul complexului comercial Galleria la o Seară Lăutărească, alături de Gina şi formaţia Luxor.
Intrarea este liberă, iar doamnele şi domnişoarele vor primi o băutură gratuită din partea casei!

 

Vineri, 25 noiembrie

„Artă şi Civilizaţie medievală” şi „Bucovina - File de Istorie”

La Muzeul de Istorie Suceava se vor deschide, începând cu ora 10:00, cele două sesiuni de comunicări „Artă şi Civilizaţie medievală” (ediţia a XVIII-a) şi „Bucovina - File de Istorie” (ediţia a XIII-a). Manifestările, organizate de Muzeul Bucovinei, Direcţia pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Cultural Suceava şi Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava cu prilejul aniversării a patru secole de la înnoire şi şase secole de existenţă a Bisericii Sfântul Nicolae din Suceava, vor reuni, în zilele de 25 - 27 noiembrie, la secţiunile arheologie, istorie modernă şi contemporană, etnografie, conservare - restaurare, circa 200 de specialişti.  

 

Latino Party & Open Class Latino, la Hollywood

„Vino şi învaţă să dansezi pe ritmuri latino, de la 22:00 - 23:00, alături de Fly Dance, iar apoi, pune în practică tot ce ai învăţat la Latino Party! Vor fi aleşi doi, cei mai buni dansatori, câştigători care vor primi o lună de curs de dans gratuit oferit de Fly Dance! Vă aşteptăm să petrecem o seara 100% latino!”, anunţă reprezentanţii Hollywood. Rezervări: 0755.571.749

 

La Padrino, „Andrei te provoacă!”

Începând cu ora 22:00, la Padrino „Andrei te provoacă!”. „Dacă eşti amuzant şi te pricepi la bancuri, Padrino te face vedetă! Un concurs de open-mic, glume şi bancuri pentru toată lumea!”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742.365.859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Dragonu’, la Babylon

La Club Babylon va avea loc o seară de hip hop, invitat special fiind Dragonu’, care îşi lansează EP-ul „Adio 47 Omul Vechi”. Evenimentul va începe la ora 22:00. Pe scenă vor mai urca, alături de Dragonu’, Flou’Rege şi DJ Al*Bu. Preţul unui bilet este de 15 lei. La intrare se vor găsi tricouri şi CD-uri cu EP-ul „Adio 47 Omul Vechi”.

 

Sâmbătă, 26 noiembrie

Teatru pentru copii, sâmbătă, la Galleria

Sâmbătă, 26 noiembrie 2011, de la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Pinocchio".
Din distribuţie vor face parte Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică. Accesul este gratuit!

 

Sport

Handbal

Cupa Challenge, sala LPS Suceava, ora 11.00

CS Universitatea Suceava - Bnei Hertzeliya (Israel)

Biletul de intrare la meci costă 15 lei, partida fiind transmisă în direct pe TVR 2

 

Volei

Diviza A2, Sala Unirea, ora 11.00

CSM Suceava – CSV Dacia Buzău

 

Miss Hollywood, finala

„Marea Finală! Incendiar! Sâmbătă vom alege, în sfârşit, Miss Hollywood! Marele Premiu - 300 de euro! Care va fi fata care va câştiga? Poţi fi chiar tu! Nu uitaţi să vă votaţi în continuare favorita pe facebook, pentru că e ultima săptămână în care mai puteţi vota!”, precizează organizatorii. Rezervări: 0755.571.749

 

Folk

Festivalul Folklung, etapa a VI-a, CLUB ”V” Suceava. Va concerta concurenta Ana Maria Bordean. Invitaţi Adi Beznă şi Cătălin Ungureanu. Rezervări şi informaţii la telefon 0745.933.366.

 

„Fă ce-ţi spune inima... vino la reduceri şi concert cu Horia Brenciu”

Între orele 17:00-21:00, toţi pasionaţii de cumpărături şi distracţie sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, când se dă startul petrecerii preţurilor mici. Clienţii vor avea ocazia să urmărească ultimele tendinţe în materie de modă şi să asiste la un show excepţional alături de invitatul special al evenimentului, Horia Brenciu, care va susţine un concert live alături de HB Orchestra. Toţi cei aflaţi la cumpărături se vor bucura de promoţiile tentante oferite de magazinele din Shopping City Suceava, concursuri cu premii şi, dacă încă nu v-aţi hotărât asupra vestimentaţiei de sărbători, vă facem cadou o ţinută perfectă din partea magazinelor Camiceria Italiana, Moda Miss şi Evel Mod. Între orele 17.00 şi 18.00, cumpărăturile de peste 100 de lei sunt premiate cu cupoane de reducere. Reduceri până la 70%!

 

Petrecere incendiară „La noche de fiesta” cu DJ Cioco

În Office`s Club te aşteaptă o petrecere incendiară „La noche de fiesta” cu DJ Cioco. „Vrei să te răsfăţăm... vino în Office`s Club, unde vom avea cele mai bune oferte la băuturi pentru tine”, anunţă organizatorii. Rezervări 0735.168.111. www.facebook.com/OfficesClub       

 

Distracţie la Padrino

Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino! Distracţie maximă pe hiturile mixate de DJ Verony. Rezervări 0742.365.859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12:00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Duminică, 27 noiembrie

Sport

Handbal

Cupa Challenge, sala LPS Suceava, ora 11.00

CS Universitatea Suceava - Bnei Hertzeliya (Israel). Biletul de intrare la meci costă 15 lei, partida fiind transmisă în direct pe TVR 2

 

Luni, 28 noiembrie

Spectacol folcloric umanitar

Universitatea „Ştefan cel Mare” - Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică ECTS, Anul III, Grupa I organizează la ora 19:00, la Auditorium „Joseph Schmidt” (Corpul F) un spectacol folcloric umanitar cu genericul „O şansă la viaţă”. Evoluează pe scenă Ansamblul Artistic „Arcanul” al universităţii sucevene, interpretul de muzică populară Alexandru Brădăţan şi elevii de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava.

 

Teatrul de Păpuşi “Puppet”

Teatrul de Păpuşi “Puppet” continuă noua stagiunea în Iulius Mall. Prichindeii din Suceava şi din împrejurimi se întâlnesc cu eroii preferaţi din poveşti populare şi basme, de la ora 12:00.

 

Miercuri, 30 noiembrie

Serile de poveşti la Cărtureşti

În fiecare miercuri, de la ora 17:30, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. În minunatul decor cu jucării şi cărţi “vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promit gazdele de la Cărtureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă.
 Vizualizări articol: 1379 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Unde fugim de-acasă4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei