Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 nov 2011 - Anul XVI, nr. 260 (4858)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 3 – 9 noiembrie

 

Expoziţia „Mineralia”

Muzeul de Ştiinţele Naturii din municipiul Suceava prezintă publicului, în intervalul 4 - 6 noiembrie, expoziţia cu vânzare „Mineralia”.

Expoziţia, organizată de Grupul Mineralia, etalează cristale naturale, eşantioane de colecţie, pietre semipreţioase şlefuite, tăiate sau sculptate, bijuterii, dar şi fosile, perle, corali, chihlimbar şi fragmente de meteoriţi.

Fiind o expoziţie cu vânzare, gama de preţuri se întinde de la mici eşantioane de cristale (2-3 lei), până la piese “grele” - la propriu şi la figurat - piese de colecţie de sute sau chiar câteva mii de lei. Pentru bijuterii, inele, cercei sau brăţări, preţurile variază de la 5 la 50 de lei, iar pentru colierele şi seturi complete preţurile pornesc de la o sută până la câteva sute de lei. Programul expoziţiei este: vineri şi sâmbătă între orele 9:00 - 19:00, iar duminică între orele 9:00 - 18:30. Biletul de intrare costă un leu.

 

Învață să dansezi la Galleria Suceava!
Galleria Mall Suceava invită toți copiii, în fiecare zi de noiembrie, de luni până vineri, la "Lecții de dans gratuite pentru copii" (quickstep, rumba, latino, slow fox, samba, tango, vals sau cha cha).
Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Clovnul Bobo, la Galleria Suceava

În fiecare zi a lunii noiembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bone, părinți și bunici la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.

 

Expoziţie de tapiserie

Marcela Larionescuexpune în Iulius Mall 34 de lucrări de tapiserie. Între 2 şi 29 noiembrie, la etajul centrului comercial, artista rădăuţeană prezintă publicului tapiserie în registru tehnic şi cromatic de la clasic la modern.

 

Dansuri de societate pentru prichindei, la Iulius Mall

În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în noua sală de dans de la etajul centrului comercial, copiii învaţă dansuri de societate. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala de dans Boomdance.

 

Târgul Colecţionarilor, la Iulius Mall

Tradiţionala întâlnire din Iulius Mall a colecţionarilor şi buchiniştilor cu publicul bucovinean are loc, din nou, sâmbătă şi duminică, 5 şi 6 noiembrie. Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, aduce la parterul Iulius Mall obiecte atinse de patina timpului. Curioşii pot afla de la expozanţi şi poveştile captivante ale fiecărei podoabe, mărci poştale, piese de decor sau de mobilier.

 

Scrie pe Facebook preţul corect şi eşti premiat!

Eşti fan Iulius Mall Suceava pe Facebook? Dacă nu eşti, ai toate motivele să devii! Până pe 8 noiembrie, intră zilnic pe Facebook/Iulius Mall Suceava şi, dacă eşti informat, te premiem! Intră în concurs, ghiceşte preţul corect al produsului afişat şi, în fiecare zi, la ora 16:00, afli dacă ai câştigat! 20 de premii tentante răsplătesc clienţii mall-ului Iulius sau fanii săi de pe Facebook! Cosmetice profesionale, bijuterii, încălţăminte, accesorii, articole vestimentare sau de decor oferite de magazinele din Iulius Mall răsplătesc toţi câştigătorii. Premiul tău este la un click distanţă!

 

Expoziţie “Bărbaţi în Arta Textilă Românească”

Shopping City Suceava, Asociaţia Artă şi Umanitate şi Uniunea Artiştilor Plastici Profesionişti - Filiala Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia „Bărbaţi în Arta Textilă Românească” în City Gallery până pe data de 16 noiembrie.

Expoziţia cuprinde 40 de lucrări executate în tehnica haute lisse, tehnica mixtă sau obiect textil realizate de opt creatori de tapiserie, numai bărbaţi, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici din România şi absolvenţi ai Academiei de Arte Plastice “Nicolae Grigorescu”.

 

Expoziția “Paradisul pierdut. Universul copilăriei la sat”, de Sorin Onișor

Shopping City Suceava şi Clubul Artelor Vizuale vă invită să vizitaţi expoziția „Paradisul pierdut. Universul copilăriei la sat”, de Sorin Onișor, ce cuprinde imagini care developează poveşti ale copilăriei magice de la sat semnate de fotograful Sorin Onişor, la Shopping City Suceava.

Reunite sub genericul ”Paradisul pierdut. Universul copilăriei de la sat” în România mileniului III, aceste mărturii fotografice vor sta pe simeze în Clubul Artelor Vizuale (Shopping City Suceava) până pe 8 noiembrie.

 

Joi, 3 noiembrie

Se alege Miss Hollywood

„A sosit momentul să alegem regina. Avem nevoie de o regină. Regina Hollywood! Începând de astăzi, pe parcursul a patru săptămâni, vom selecta, alege, aprecia, delecta, savura şi distra la maxim! Concursul este deschis pentru toate categoriile. Garantat o să fie un supersucces! Premiile, scuzaţi, superpremiile, sunt mai mult decât atractive. Marele premiu pentru Miss va fi de 300 euro şi o superşedinţă foto cu un fotograf profesionist (Daniel Penciuc, www.penciuc.ro)”, anunţă organizatorii. Descoperă şi restul premiilor pe facebook Hollywood-Sushi Bar - Suceava. Rezervări: 0755.571.749

 

Balul Bobocilor la LPS, petrecerea în Babylon

Elevii Liceului cu Program Sportiv din Suceava vă invită la bal. De la ora 18:00, în sala de spectacole a Casei de Cultură va avea loc balul, iar petrecerea va continua în Club Babylon.

 

Romanian Retro Party, la Padrino

„Cea mai tare petrecere marca Padrino Romanian Retro Party. Încercăm să vă ducem în anii ‘90 şi să petrecem până în zori de zi cu cele mai tari hituri româneşti din acele vremuri: Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească cu reducere de 15% după ora 24:00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 4 noiembrie

Desperado la Aquarius – Câmpulung

Începând cu ora 22:00, la Aquarius – Câmpulung Moldovenesc, str. Dimitrie Cantemir, nr. 19, „Live music Desperado”. Intrarea este 35 de lei. Rezervări la telefon 0330 110 005.

 

Expoziţie internaţională de grafică satirică

La Muzeul de Istorie din municipiul Suceava se deschide, la ora 12:00, Expoziţia Internaţională de Grafică Satirică „Bucovina - România”, ediţia a V-a.

Cu prilejul vernisajului expoziţiei, care etalează lucrările concursului de grafică satirică pe tema „Dictator în secolul al XXI-lea” (614 caricaturi realizate de 218 caricaturişti din 55 de ţări ale lumii) vor fi decernate premiile şi va avea loc lansarea catalogului virtual al expoziţiei.

 

„Medeea şi porcul albastru”

Consiliul Judeţean Suceava şi Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” organizează, la ora 14:00, la Galeria de artă a bibliotecii publice sucevene, vernisajul expoziţiei de pictură cu genericul „Medeea şi porcul albastru”, realizată de Iorestina Stelianovna Florea.

Expoziţia, care etalează circa 35 de lucrări executate cu vopsele acrylice, constituie debutul în pictură al tinerei care s-a remarcat până acum în arta actoriei şi în literatură. Prezintă I.C. Corjan şi Constantin Severin.

        

Ada Milea şi Bobo, La Fierărie

Ada Milea şi Bobo Burlăcianu de la trupa Fără Zahăr vor susţine, de la ora 21:00, în Pub Boem La Fierărie Suceava, un concert live, unde muzica şi voia bună vor triumfa. Preţul unui bilet este 20 de lei.

 

Retro Party, la Hollywood

O altfel de muzică, dar cu aceeaşi superatmosferă! „DJ-ii noştri promit o nouă colecţie de single-uri, la care au muncit foarte mult în ultima perioadă! Marea surpriză - fiecare participant va primi din partea casei volumul I de muzică retro special aleasă pentru a vă dispune oricând şi oriunde! Doar nouă putea să ne vină ideea asta”, sunt de părere organizatorii. Rezervări: 0755.571.749

 

Balul Bobocilor la CN „Mihai Eminescu” - Petrecere în Babylon

Începând cu ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc Balul Bobocilor Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Suceava. Tema balului este “Micul Paris”. Invitata serii este Anda Adam. După Balul Bobocilor organizat de CN „Mihai Eminescu”, petrecerea va continua în Babylon.

 

Stand Up Comedy, la Padrino

Padrino vă prezintă, începând cu ora 23.00, un spectacol de Stand Up Comedy de excepţie, în compania artistului Sorin din trupa Brigada 2 pe 3, care a devenit cunoscut publicului în urma emisiunii "Românii au talent". Rezervări 0742 365 859 www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 5 noiembrie

Lansare de carte şi album de muzică folk

La Librăria Cărtureşti, din incinta Iulius Mall Suceava, este programată, la ora 14:00, lansarea volumului de versuri „Inima cu un pol”, a poetului humorean Sorin Poclitaru, şi a albumului „Folk din pana mea”, produs discografic care conţine piese pe versurile poetului în interpretarea unor cunoscuţi interpreţi de muzică folk.

Lista artiştilor care au contribuit la realizarea albumul cu genericul „Folk din pana mea”, include nume ca Adela Titescu, Adrian Bezna, Cătălin Ungureanu, Emeric Imre, Liviu Nechita, Marius Dascău, Marius Matache, Ovidiu Mihăilescu, Puiu Creţu, Viorel Gheorghiu, grupul Zări şi Doru Cătălin Uratu.

Cei care vor participa la eveniment vor avea parte de microrecitaluri folk cu Adrian Bezna, Ovidiu Mihăilescu şi Marius Dascău. Invitat special, jurnalista Clara Mărgineanu.

 

Hollywood Comunity

„Comunitatea Hollywood perseverează şi îşi lărgeşte rândurile! Sâmbătă acordăm încă două stele Hollywood pe placă de granit personalizată cu fiecare câştigător. Cei aleşi vor primi în afară de o stea Hollywood Comunity şi câte o sticlă de votcă! Nu uita: poţi fi şi tu un star! Tot sâmbătă, ca de fiecare dată, rămâne valabilă oferta marca Hollywood: fiecare rezervare de minim şase persoane cu patru fete primeşte o sticlă de votcă din partea casei”, anunţă evenimentul reprezentanţii restaurantului Hollywood. Rezervări: 0755.571.749

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava
De la ora 11.30, Teatrul pentru copii și tineret "Vasilache" din Botoșani va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Mica Vrăjitoare". Durata spectacolului va fi de 50 de minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani. Accesul este gratuit!

 

Origami– Librăria Cărtureşti

Librăria Cărtureşti provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

Energy Party by DJ Marun

Energy Party by DJ Marun, în Babylon. Rezervări:0758 536 725

 

Distracţie în stil Padrino

Distracţie în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Remember The Summer Hits, în Office`s Club

„În Office`s Club la <Remember The Summer Hits> music by DJ Cioco. Petrecem pe ritmurile celor mai tari hituri de vara aceasta: <Welcome to Saint Tropez>, <Pumpin>, <Seniorita>”, anunţă organizatorii. Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/OfficesClub        

 

Duminică, 6 noiembrie

 

Teatru de păpuşi, la Iulius Mall

Teatrul de Păpuşi “Puppet” continuă noua stagiunea în Iulius Mall. Prichindeii din Suceava şi din împrejurimi se întâlnesc cu eroii preferaţi din poveşti populare şi basme de la ora 12:00.

 

Marţi, 8 noiembrie

„Oameni buni, bucovinenii!”, spectacol de binefacere, la Iulius Mall

Asociaţia Sfântul Ioan cel Nou Suceava - Centrul medico-social de asistenţă la domiciliu a vârstnicilor organizează de ziua Sfinţilor Mihail şi Gavriil, de la ora 17:00, la Iulius Mall Suceava, un spectacol folcloric de binefacere, intitulat „Oameni buni, bucovinenii!”. Intrarea este liberă.

 

Miercuri, 9 noiembrie

Serile de poveşti la Cărtureşti

În fiecare miercuri, de la ora 17.30, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. În minunatul decor cu jucării şi cărţi “vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promit gazdele de la Cărtureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1310 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Unde fugim de-acasă...5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei