Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 oct 2011 - Anul XVI, nr. 248 (4846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comeback

Comisarul Nelu Fediuc, repus în funcţia de şef al SPF Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul Nelu Fediuc a revenit în funcţia de şef al Sectorului Poliţiei de Frontieră (SPF) Siret în baza unei hotărâri a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Potrivit lui Ilie Poroch, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Suceava, Fediuc a fost repus în funcţie pe 5 octombrie.

Ofiţerul fusese destituit de la şefia SPF Siret pe 20 mai 2011, printr-o dispoziţie a şefului IJPF Suceava, şi a avut la bază o anchetă efectuată de reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră din România. La acea vreme, s-a decis ca Nelu Fediuc să fie sancţionat disciplinar cu “trecerea într-o funcţie inferioară până la cel mult nivelul de bază al gradului profesional deţinut pentru <neglijenţă manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau a dispoziţiilor primite de la şefii ierarhici sau de la autorităţile anume abilitate de lege>”.

Practic, revenirea lui Nelu Fediuc la conducerea SPF Siret s-a produs după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a suspendat dispoziţiile şefului IJPF Suceava de eliberare din funcţie a ofiţerului. Asta înseamnă că Nelu Fediuc va ocupa funcţia de şef la Siret, dar procesul privind fondul măsurii de demitere se judecă în continuare.

Trebuie spus că în perioada în care Nelu Fediuc nu a mai ocupat funcţia de şef al SPF Siret, atribuţiile au fost preluate de inspectorul principal Ghiţă Irimescu, fost adjunct al aceleiaşi structuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul Nelu Fediuc, repus în funcţia de şef al SPF Siret.
 Vizualizări articol: 775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Comisarul Nelu Fediuc, repus în funcţia de şef al SPF Siret1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vai de mama ei...politie...! trimis de
(20 oct 2011, 12:07:59
Nimeni nu mai stie sa faca o ancheta in tara asta..? sa aducem CIA ori Mosadul.....ptr a nu invinui..."gratuit"...asemenea purtatori de...trese si ...pistoala...!
Bravo inalta Curte...Dupa Ungureanu nesanctionat(..ca a trecut cu masina - in calitatea de viceprimar peste un om...) ope Fediuc puneti-l sef ori scretar de stat in ministerul de externe...sectuia...comert exterior...!
2.   Nedumerire! trimis de
(20 oct 2011, 14:47:23
Cine-i Fediuc asta! e liber, n-a fost cu lotul de arestati din vama, l-au mutat inainte si acu il aduc la loc!
Buna smecheria asta!
3.   Norocosule! trimis de
(20 oct 2011, 15:51:01
Tata Fedea e un tip norocos. Dacă era la treabă în perioada când DNA-ul monitoriza vama cine ştie din ce lot putea face parte. Uite aşa omul s-a judecat şi a câştigat prima bătălie. Însă războiul e lung, urmează judecata pe fond!
4.   :)) trimis de
(20 oct 2011, 23:30:37
Norocos??? Nu e norocos...are bani si pe cineva puternic in spate. A facut ce a vrut in vama aia...au trecut tirurile,au venit sutele de mii,ba au fost si insotite de politia de frontiera pentru a nu fi probleme pe traseu,samd... A picat examenu pentru ocuparea functiei,dar a castigat procesul pentru repunere si iara este la putere...dar nu pentru mult timphappy Tata Fedea...uaci ior bac ca de data asta ti-o iei nasollaughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei