Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 oct 2011 - Anul XVI, nr. 248 (4846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri necesare

Bazariştii vor pierde chioşcurile închiriate dacă sunt prinşi că fumează

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comercianţii din Bazar care sunt prinşi că fumează în incinta centrului comercial din lunca Sucevei vor pierde dreptul de a mai vinde acolo.

Mai mult, de anul viitor, în cazul în care se vor produce incendii din cauza lor, vor fi obligaţi să plătească despăgubiri pentru toate pagubele pe care le produc.

Municipalitatea suceveană este decisă să ia măsuri mult mai dure în privinţa celor care reprezintă un potenţial pericol de incendiu în Bazar, după ce un nou incident, precum cel care a distrus complet 86 de chioşcuri, a avut loc recent.

“Am avut din nou un incident neplăcut acolo, a luat foc un chioşc, de la o ţigară aprinsă. Norocul nostru că nu a fost tot în zona modernizată. Tragem din nou un semnal de alarmă asupra respectării disciplinei în Bazar. Noi am interzis fumatul  în Bazar, vom urmări mai atent acest aspect şi îi vom amenda pe cei care fumează. Nu în ultimul rând, le vom anula contractele comercianţilor care nu respectă aceste reguli”, a declarat ieri primarul Ion Lungu.

O altă măsură pe care municipalitatea intenţionează să o implementeze de anul viitor se referă la obligativitatea bazariştilor de a plăti despăgubiri pentru pagubele pe care le produc.

“Ne gândim ca pentru anul viitor, când vom reînnoi contractele, să mai punem nişte prevederi, astfel încât să ştie că dacă se produce o pagubă din cauza lor, să o suporte în totalitate. Primăria s-a implicat, a reparat Bazarul atunci când au fost acele incendii la chioşcuri, dar nu mai putem să ne permitem acest lucru. Oamenii de acolo trebuie să înţeleagă că trebuie să aibă mai multă grijă în ceea ce priveşte umblatul cu focul”, a adăugat şeful municipalităţii sucevene.

Pe 13 ianuarie 2009,  Bazarul a fost cuprins de un incendiu devastator, care a distrus aproape în totalitate 86 de chioşcuri şi a produs pagube de peste cinci miliarde de lei vechi, cauzele incendiului fiind neclare, în ciuda verificărilor făcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bazariştii vor pierde chioşcurile închiriate dacă sunt prinşi că fumează.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Bazariştii vor pierde chioşcurile închiriate dacă sunt prinşi că fumează3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(20 oct 2011, 11:14:16
Parca suntem la scoala: fumezi, te exmatriculam. Inca o data, sanctiuni de clasele 1-4. Mai bine ar fi fost sa zica dl. Lungu ceva de genul: Nu ai casa de marcat si/sau nu tai bon: pierzi chioscul. Asta cu fumatul e ...fum in fata prostimii !laughing
2.   Grozav domnule primar trimis de
(20 oct 2011, 14:18:04
ma intreb de ce pt alte nereguli nu sanctionati pe nimeni:cand au ars 86 de chioscuri de ce nu s`a mai spus de la ce a pornit incendiu,de ce nu a`ti spus ca nu s`a putut intra in bazar cu masinile de pompieri pt ca in poarta era pus un chiosc al unui smecher,de ce nu spuneti ca acelasi lucru il faceti si acum punand chioscuri pe drumul de acces al pompierilor(chioscuri al smecherilor care cotizeaza).daca vine un cumparator si fumeaza la ala ce o sa`i mai reziliati?amenintati prostimea dar celor fumatori de ce nu le`ati amenajat un loc pt fumat?
3.   B trimis de
(20 oct 2011, 18:47:01
sa se spele pe picioare cand intra in palatul de clestariariar cei care vor fi prinsi ca fumeaza sa li se taie capul.
.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei