Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 oct 2011 - Anul XVI, nr. 248 (4846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iubire interzisă

Tânără de 22 de ani, bătută, sechestrată şi ameninţată de concubin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gelozie, interese ascunse sau instinct paternal „trezit” cu întârziere…

Cel mai probabil acestea sunt motivele care au declanşat scânteia ce ar fi putut genera o dramă, marţi seară, la Ulma, într-o situaţie care ar putea constitui tema scenariului unui film din categoria telenovelelor.

Potrivit comunicatului primit la redacţie, „marţi seară, în jurul orei 20.22, IPJ Suceava a fost sesizat prin „SNUAU 112”, despre faptul că o persoană a început să lovească cu pumnii o femeie aflată în stradă lângă un autoturism, la Ulma. Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că Petru Boiciuc, de 34 ani, din comuna Ulma, în jurul orei 20.20, s-a întâlnit cu concubina sa, Eleonora Vlad Cobiliţă, de 22 ani, din localitate, cu care a avut o discuţie contradictorie referitoare la copilul lor minor, după care a lovit-o cu pumnii şi picioarele în zona capului şi abdomenului. Întrucât victima acuza dureri în zona abdominală s-a solicitat intervenţia ambulanţei, care a transportat-o la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru investigaţii medicale, unde a fost diagnosticată cu <ruptură hemiperitoneu şi traumatism abdominal>, fiind necesară intervenţia chirurgicală. Eleonora Vlad Cobiliţă a formulat plângere penală împotriva lui Petru Boiciuc pentru comiterea infracţiunii de <lovire sau alte violenţe>.

 

Averea, mărul discordiei

În spatele formulărilor reci din comunicatul IPJ, se pare că se ascunde o poveste care porneşte de la o idilă consumată, în urmă cu câţiva ani, între fiica fostului primar de Ulma, Eleonora Vlad Cobiliţă, şi un localnic, Petru Boiciuc. După cum zice tatăl Eleonorei, în urma legăturii cu Boiciuc, fiica sa a născut o fetiţă care acum are doi ani şi şapte luni, fetiţă care nu a fost recunoscută de tatăl său. Constantin Vlad Cobiliţă, tatăl tinerei, crede că în spatele „zvâcnirii paternale” a lui Boiciuc s-ar ascunde intenţia bărbatului de a pune mâna pe averea sa: „ Omul acesta este un tip dubios care se laudă cu puterea şi cu relaţiile lui peste tot, şi chiar a stat arestat pentru contrabandă cu ţigări. Până şi pe fiica-mea a prostit-o şi i-a împins un copil, cred că este al lui, că seamănă cu el, o fetiţă de doi ani şi şapte luni. Atunci nici nu a cerut-o de nevastă pe fiică-mea, nici nimic…Am zis să trecem peste asta şi să creştem bine copilul…Acum el are pretenţii că vrea copilul, dar eu cred că vrea mai mult agoniseala şi terenurile noastre pentru că eu, deşi sunt din venit din partea Fălticenului, mi-am făcut aici o gospodărie frumoasă…”.

 

Boiciuc ar fi descoperit pe telefonul Eleonorei câteva SMS-uri de amor

Însă „gura satului” spune că tânăra mamă ar avea acum pe altcineva „la suflet” şi că Boiciuc ar fi descoperit pe telefonul Eleonorei câteva SMS-uri care ar proba această situaţie.

„Să presupunem că ar fi aşa, însă ea nu este soţia lui şi nu are nici un fel de obligaţie faţă de el. Vreau să vă mai spunem că nu cu mult timp în urmă am fost cu fiica la Mangalia şi el o tot suna acolo şi o ameninţa, mai mult, cineva m-a sunat şi mi-a spus că el se lăuda prin sat că îmi dă foc la gospodărie. De aceea am şi făcut o plângere către prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în care am arătat ce ameninţări mi s-au făcut”, a spus fostul primar de Ulma.

 

După ce a târât-o circa 50 de metri, a băgat-o în casa lui

Cât despre agresiunea de marţi seară, tatăl Eleonorei povesteşte:

„Aseară (n.r. marţi seară), pe la 7, fiica mea a vrut să meargă la biserică şi pentru că eu nu puteam, pentru că aveam ceva de lucru, am trimis-o cu un cunoscut. Acesta (n.r. Boiciuc) a profitat de situaţie şi a blocat drumul cu bus-ul său, undeva în apropierea primăriei. S-a apropiat de maşina în care era fata, a prins-o de cap şi după ce a târât-o circa 50 de metri, a băgat-o în casa lui, Acolo i-a tras o porţie sănătoasă de bătaie, nu joacă…După ce i-a dat pumni şi şuturi, i-a spus să se dezbrace în pielea goală pentru că o omoară…A ţinut-o acolo circa o jumătate de oră şi până la urmă fata a reuşit să fugă din casă…”.

Tatăl tinerei a mai povestit că, între timp, în zonă apăruse o maşină de poliţie, ca urmare a apelului la 112, şi că lucrătorii de poliţie i-au adus fiica acasă. Apoi, din cauză că fata acuza dureri, a transportat-o, escortat de poliţişti, până la Straja, unde a fost preluată de un echipaj de la Ambulanţă.   

 

Tânăra este în afara oricărui pericol

După ce a ajuns la spitalul rădăuţean şi a fost diagnosticată, tânăra în vârstă de 22 de ani a suferit o intervenţie chirurgicală. Directorul medical de la Spitalul Municipal Rădăuţi, medicul Cezar Radu a precizat că „marţi seară, în jurul orelor 23.20., a fost adusă în Serviciul de Urgenţă o bolnavă care, în urma unui traumatism, probabil printr-o agresiune, prezenta dureri abdominale. După efectuarea puncţiei abdominale, medicul de gardă a decis operarea bolnavei, pentru că pe acul de puncţie venise sânge. Protocolul chirurgical obligă la intervenţie, lucru care s-a şi făcut, bolnava a fost operată şi s-a găsit o leziune care a fost soluţionată. La ora actuală, tânăra este în afara oricărui pericol şi este în tratament”.

 

„Mi-a spus că, dacă nu-i aduc copilul, pot să mă spânzur”

Ieri după-amiază, Eleonora încă se afla sub influenţa tratamentului post operatoriu, în spitalul rădăuţean. Cu o voce stinsă, tânăra a încercat să-şi aducă aminte de incidentul din seara anterioară: „Ne-a blocat drumul, m-a scos cu forţa din maşină, m-a luat la el acasă, m-a bătut şi a încuiat uşa…Am vrut să sar pe geam, el s-a dus să închidă fereastra şi atunci eu am reuşit să fug…Mi-a spus că, dacă nu-i aduc copilul, pot să mă spânzur, şi îmi tot întindea un cablu de la încărcător…”

Potrivit lucrătorilor de poliţie, a fost demarată o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut agresiunea de marţi seară, iar Petru Boiciuc va fi cercetat sub acuzaţia de vătămare corporală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânără de 22 de ani, bătută, sechestrată şi ameninţată de concubin.
 Vizualizări articol: 2218 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 11 voturi
Tânără de 22 de ani, bătută, sechestrată şi ameninţată de concubin3.9511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Era de asteptat trimis de
(20 oct 2011, 13:18:43
Acest Petru Boiciuc zis"Ticu" are cateva grade de nebunie in cap...dar nu se cuvenea sa faca acest lucru..pentru mine barbatul care ridica mana asupra unei femei este un las...sa speram ca organele abilitate isi vor face datoria chiar pe un salariu de mizerie...
2.   RUSINE JUTITIEI DIN ROMANIA trimis de
(20 oct 2011, 13:45:08
Rapire ,sechestrare,lovituri- batai pana aproape de moarte,amenintari cu incendiere,amenintari cu rapirea copilului care nu e oficial al lui,trafic cu tigari dovedit...cate infractiuni avem aici domnilor din justitie?Ce asteptati?Nu e pericol public?Vreti sa omoare fata si apoi sa-l opriti?
3.   Beton trimis de
(20 oct 2011, 14:17:37
Bine ia facut la curva! Sariti toti cu comentariii hai!happy
3.1  RE: Beton trimis de
(20 oct 2011, 23:46:43
este al n .lea comentariu misogin al tau....sunt sigur ca esti un pusti descreierat.....si in plus iti place ca lumea sa-ti spuna ca esti idiot...... nu are rost sa ma refer la calitatile tale intelectuale, le demonstrazi si singur prin calitatea comentariilor tale si prin greselile gramaticale .......in fine tinere poate ca totusi reusesti sa te intalnesti pe trecerea de pietoni cu un camion la 100 km/h ....ar scapa lumea de un reject social....
4.   No comment trimis de
(20 oct 2011, 19:11:31
Stati voi internati 40 de zile(cel putin),intubati si cu sechele pe viata din cauza unui nebun,cu pleura rupta,cu hemoragie interna,cu ficatul rupt si altele dupa bataia suferita.O femeie cu un copil de doi ani este bagata in spital aproape de moarte din cauza batailor suferite de catre un fost puscarias,probabil tatal fiicei femeii de 22 de ani din acest articol .Agresorul este in prezent liber si mandru de fapta sa.
5.   Asa e trimis de
(21 oct 2011, 08:57:34
Asa e Doamne fereste, nici nu prea merita sa iti bati capu sa ajungi la gesturi de astea, cine stie ce a fost acolo intre ei, legea nu se face cu pumnul ci cu mintea... oricum imi place sa fac prostii ca Stelu sa faca spume la gura si sa mearga sa-i mai dea un pup in dos lu nevastasa cand citeste comentariul meuhappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei