Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 oct 2011 - Anul XVI, nr. 248 (4846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 20 – 26 octombrie

Târgul de toamnă "Produs în Bucovina", a III-a ediţie, la Iulius Mall

Degustări şi prezentări de bucate după reţete autentice, voie-bună
şi sumedenie de spectacole folclorice. Târgul de toamnă "Produs în
Bucovina" va reda această atmosferă la sfârşit de săptămână, pe esplanada Iulius Mall. De vineri, 21 octombrie, şi până duminică, 23 octombrie inclusiv, sucevenii şi turiştii sunt invitaţi la o incursiune culinară printre vestitele obcini ale Bucovinei. Vor fi întâmpinaţi cu preparatele a 30 de expozanţi autohtoni care  promovează cele mai reprezentative produse din Nordul-Estul ţării: lactate, mezeluri, peşte, fructe, legume şi miere, toate la preţuri de producător şi de 25 de meşteri populari.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, ora 11.00, fiind urmată de un concert inaugural susţinut de Sofia Vicoveanca, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" Suceava, Margareta Clipa, George Finiş, Călin Brăteanu şi alţii.

"Muguri de cântec din Bucovina" este genericul sub care vor molipsi cu voia bună clienţii Iulius Mall artiştii Andreea Chisăliţă, Laura Erhan, Emilia Solovăstru, Teodora Buculei, Alexandru Săhlean şi alţii.

După Gala Festivalului de Folclor "Cântecelele Neamului" de vineri seara, programul artistic va debuta sâmbătă cu spectacolele folclorice "Comori de Suflet Românesc" şi "Flori de Cânt Bucovinean", spectatorii fiind poftiţi să se prindă în hora moldovenească de către artiştii Sorin Filip, Nicoleta Hafiuc, Dănuţ Onoiu, Elisabeta Chira, Florin Zuzeac şi mulţi alţii.

Sărbătoarea toamnei continuă la Iulius Mall cu spectacolul susţinut de Laura Lavric, de talentaţii componenţi ai Ansamblului "Ciprian Porumbescu", precum şi alţi îndrăgiţi interpreţi de muzică populară.
Aflat la a treia ediţie, târgul "Produs în Bucovina" este o manifestare
organizată de asociaţia cu acelaşi nume şi de Consiliul Judeţean
Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall.

 

Campanie de Halloween, la Shopping City Suceava

Dovleci decoraţi, vrăjitoare din poveşti, magie şi multă distracţie! Duminică, 30 octombrie, ora 16:00, începe Carnavalul de Halloween, la Shopping City Suceava. Pitici, părinţi şi bunici sunt aşteptaţi pe Zona de Food la un spectacol inedit, concursuri şi multe surprize.

Vor fi premiate cele mai spectaculoase costume, cele mai înfricoşătoare măşti, dar şi „Cel mai interesant dovleac”, concurs pentru care micuţii sunt invitaţi să aducă un dovleac gata sculptat. Câştigătorii vor primi vouchere de cumpărături şi premii din partea Shopping City Suceava, Alexandria Librării, Carrefour, Deichmann, Animax, Fox, Evel Mod şi reviste Cutezătorii.

Magicianul Christianis, asistat de un vârcolac şi o vrăjitoare, va susţine un program senzaţional de magie cu numere de iluzionism unice în ţară, hipnoză cu levitaţie, multiplicări de obiecte şi momente interactive cu publicul. A desfăşurat nenumărate spectacole în ţară şi străinătate şi este membru al celei mai mari organizaţii a magicienilor din lume, „International Brotherhood of Magicians”.

Magicianul Christianis practică numere magnifice de magie, fachirism, precum şi programe cu animale exotice, reptile, iguane, tarantule şi scorpioni.

În perioada 17 - 30 octombrie, cumpărăturile pentru cei mici (articole pentru copii cu vârsta maxim 14 ani) vor fi premiate cu taloane şi puncte, iar în urma extragerii la tombola din 30 octombrie câştigătorii vor primi vouchere de cumpărături de 50 de lei, 100 de lei şi 150 de lei.

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava

Galleria Mall Suceava invită toţi copiii, în fiecare zi de octombrie, de luni până vineri, la Lecţii de dans gratuite pentru copii (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha).
Lecţiile de dans sunt oferite de Şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Clovnul Bobo, la Galleria Suceava
În fiecare zi a lunii octombrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

 

Joi, 20 octombrie

„Bărbaţi în arta textilă românească”

La City Gallery, în incinta Shopping City Suceava se deschide joi, 20 octombrie a.c., la ora 13:00, expoziţia de tapiserie cu genericul „Bărbaţi în arta textilă românească”.

Organizată de Uniunea Artiştilor Plastici din România (UAPR) - Filiala Suceava în parteneriat cu Asociaţia „Artă şi Umanitate” expoziţia reuneşte, în premieră la Suceava, un număr de 40 de lucrări realizate de opt artişti tapiseri, absolvenţi ai Academiei de Arte „Nicolae Grigorescu”: Traian Ştefan Boicescu, Vasile Dobre, Gheorghe Gogescu, Ioan Deac Bistriţa, Alexandru Dan Liviu Roşeanu, Constantin Vintilă Mihăescu, Mihai Moldovanu şi Nicolae Zâmbroianu.

Cu prilejul vernisajului expoziţiei va fi lansat albumul de artă al artistei plastice Lucia Puşcaşu, preşedintele filialei UAPR Suceava.

Prezintă criticul de artă Valentin Ciucă.
 

„George Enescu - Aniversare 130 de ani”

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Centrul Cultural Bucovina - Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Suceava organizeazăjoi, 20 octombrie a.c., la ora 13:00, în Sala de Arte „Elena Greculesi” a bibliotecii publice sucevene, manifestarea cu genericul „George Enescu - Aniversare 130 de ani”.

În cadrul manifestării va avea loc lansarea volumului „Izvoare bizantine în metamorfoze enesciene”, autor muzicolog dr. Constanţa Cristescu, şi va fi prezentată Expoziţia de partituri enesciene, carte de enescologie şi discografie din fondul Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera”, realizată de Constantin Severin şi Constanţa Cristescu.

Programul va include audiţii muzicale comentate din creaţia lui George Enescu.

 

Festivitatea de decernare a Premiilor Fundaţiei Culturale a Bucovinei

La Clubul Artelor Vizuale din incinta Shopping City Suceava se desfăşoară joi, 20 octombrie a.c., la ora 16:30, festivitatea de decernare a Premiilor Fundaţiei Culturale a Bucovinei.

În cadrul celei de-a XVII-a ediţii de premiere vor fi conferite premiile anuale pe secţiuni autorilor de volume apărute în anul 2010, precum şi artiştilor plastici şi muzicienilor apreciaţi pentru activitatea artistică şi profesională deosebită desfăşurată pe parcursul anului trecut.

 

ASUS Fresh Party, la Club Babylon

Club Babylon invită studenţii şi sucevenii, de la ora 22.00, la ASUS Fresh Party, unde toţi petrecăreţii se vor distra pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco, alături de Dj Marun şi Mc Flocky, într-o atmosferă incendiară, creată de un spectacol special al animatoarelor, într-un show de lumini ameţitor.

 

În Padrino, Student Party

În Padrino este Student Party. Shot-uri din partea casei pentru toţi studenţii şi reducere 15% după ora 24:00. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească Marca Padrino! Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

 

La  Hollywood Sushi Bar

Student party cu super oferte şi petrecere la maxim! Muzica ta se ascultă la noi!

La fiecare 4 fete plus 2 băieţi  primeşti o sticlă de vodkă fashion din partea casei! Rezervări la numărul: 0755 571 749

 

Vineri, 21 octombrie

Bienala de Arhitectură Bucureşti 2010

La Muzeul de Istorie din municipiul Suceava se deschide vineri, 21 octombrie a.c., la ora 14:00, Expoziţia-concurs de Arhitectură Românească din cadrul Bienalei de Arhitectură Bucureşti 2010.

Expoziţia itinerată la Suceava, organizată de Uniunea Arhitecţilor din România şi Revista „Zeppelin”, coorganizator fiind Ordinul Arhitecţilor Filiala Nord- Est, realizată cu sprijinul Muzeului Bucovinei, Ambasadei Olandei, Institutului Polonez, Muzeului Naţional de Artă Contemporană şi Administraţiei Fondului Cultural Naţional, prezintă proiectele înscrise şi nominalizate în cadrul Bienalei. Din cele 215 lucrări înscrise, în urma preselecţiei au fost acceptate în concurs 171 de lucrări, în creştere cu peste 30% comparativ cu ediţia precedentă, în care au concurat 122 de proiecte.

Catalogul Bienalei, care cuprinde toate lucrărilor înscrise în această ediţie, va putea fi achiziţionat de la expoziţie.

 

Bobocii de la „Artă”, în Babylon

Seara de vineri este dedicată Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, cu ocazia Balului Bobocilor. Petrecerea este dedicată în special tuturor tinerilor şi tinerelor şi va fi întreţinută de Dj Marun, rezident în Club Babylon Suceava.

 

Mihai Mărgineanu, în Padrino

De la ora 22.00, în Padrino, sunteţi invitaţi la o repetiţie cu public susţinută de Mihai Mărgineanu şi „Banda” lui. Nu rata o seară cu distracţie garantată. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Zoia Alecu, în Pub „La Fierărie”

Artista Zoia Alecu, fostă componentă a trupei rock Sfinx Experience, va concerta la Suceava, de la ora 21:00, în Pub „La Fierărie”.

Pentru câteva zeci de minute, Pub-ul „La Fierărie” se va transforma într-o lume a armoniei, atmosferă creată de o voce inconfundabilă - Zoia Alecu. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0771 262 251 sau pe baza biletelor achiziţionate la bar. Intrarea este 15 lei.

 

La  Hollywood Sushi Bar

Retro party cu cele mai tari hituri ale anilor 80-90 şi doar la noi găseşti : Finlandia sau Absolut  +  cutie Santal la 100 ron, Jack Daniels + 4 Burn la 180 ron, J&B +4 Burn la 140 ron. Oferta permanenta marca Hollywood! Rezervări la numărul 0755 571 749.

 

Sâmbătă, 22 octombrie

Teatru pentru copii:“Motanul Încălţat”

Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu” - Secţia Teatru pentru copii prezintă sâmbătă, începând cu ora 11:30, la Galleria Suceava (etajul 1) spectacolul de teatru “Motanul Încălţat”.

În distribuţie: Adina Fărtăiş, Simona Săucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc. Sunet şi lumini: Ioan Turcu. Regia tehnică: Ioan Vizitiu. Realizator: Gonda Cojocaru. Intrarea este liberă. 

 

Glamorous Party

Club Babylon Suceava pregăteşte un program special dedicat tuturor domnişoarelor dornice de distracţie, Glamorous Party, pe care le va recompensa cu premii din partea casei. Petrecerea incendiară este dedicată tuturor domnişoarelor şi studentelor din Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava şi va fi întreţinută de Dj Marun, rezident în Club Babylon. De asemenea, barmanii au pregătit o serie de shot-uri şi cocteiluri servite într-un mod neconvenţional, celor mai petrecăreţe domnişoare.

 

Distracţie în stil Padrino

Distracţie în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

 

We Love To Party, în Office`s Club

În Office`s Club vă aşteaptă o petrecere incendiară - We Love To Party by Dj Cioco, care va mixa special pentru voi. Rezervări 0735168111. www.facebook.com/Offices Club  

 

La  Hollywood Sushi Bar petrecerea continuă

Vino, distrează-te şi primeşti o stea inscripţionată cu numele tău şi o sticlă de vodkă din partea casei.

Premiul va fi acordat celor care se vor remarca dansând pe mese!

La fiecare patru fete plus doi băieţi primeşti o sticlă de vodkă Fashion din partea casei! Rezervări la numărul de telefon  0755 571 749.

 

Duminică, 23 octombrie

Program special “Club Life”, în Babylon

Club Babylon Suceava pregăteşte pentru seara de duminica, 23 octombrie, un program special intitulat – “Club Life”, dedicat celor mai neconvenţionali şi petrecăreţi tineri, în cadrul căreia aceştia vor fi recompensaţi cu premii din partea casei. Atmosfera va fi întreţinută de Dj Cioco şi Dj Marun, rezidenţi în Club Babylon Suceava.

 

Seară marca Hollywood

La Hollywood - Sushi Bar asculţi, dansezi şi te relaxezi pe ritmurile anilor trecuţi. Seară marca Hollywood, super mod de a încheia /începe săptămâna! Rezervări la numărul 0755 571 749.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Unde fugim de-acasă...5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei