Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 oct 2011 - Anul XVI, nr. 248 (4846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amenajare rutieră

Sens giratoriu în intersecţia problemă de la Biserica Sf. Cruce din Obcini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou sens giratoriu va fi amenajat în intersecţia din faţa Bisericii Sf. Cruce, în cartierul Obcini al municipiului Suceava, lucrarea fiind considerată una absolut necesară pentru fluidizarea traficului dar mai ales pentru reducerea numărului de accidente din zonă.

De altfel, lucrările au început deja, urmând a fi finalizate în aproximativ două săptămâni.

După cum a relatat şi Monitorul de Suceava, în nenumărate rânduri, accidentele din această intersecţie se produceau din cauză că şoferii care circulau pe strada Bistriţei nu cedau trecerea conducătorilor auto care veneau de pe strada Corneliu Coposu.

Zona era amenajată corespunzător cu indicatoare „Cedează Trecerea”, însă de multe ori şoferii care circulau pe strada Bistriţei, cu precădere dinspre Metro, nu dădeau prioritate.

„În primul rând, acest sens giratoriu îi va face pe şoferi să reducă viteza la intrarea în intersecţie, ceea ce va reduce automat riscul de producere accidentelor. Aceste amenajări nu fac decât să pună în practică studiul de trafic pentru îmbunătăţirea siguranţei rutiere în municipiul Suceava”, a precizat comisarul-şef Laurenţiu Hermeniuc, şeful Biroului Rutier Suceava.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a subliniat şi el importanţa acestui sens giratoriu.  

„Având în vedere numărul mare de accidente care s-au petrecut acolo, în urma discuţiilor purtate cu Poliţia Rutieră, am luat decizia de a amenaja în această intersecţie un sens giratoriu.

Realizarea acestuia este cu atât mai necesară cu cât Biserica Sf. Cruce, din intersecţie, a fost sfinţită, iar de acum înainte acolo va veni un număr mai mare de oameni, iar sistematizarea rutieră a zonei va crea condiţii mai bune de siguranţă”, a declarat primarul, arătând că investiţia este de câteva zeci de mii de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sens giratoriu în intersecţia problemă de la Biserica Sf. Cruce din Obcini.
 Vizualizări articol: 689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Sens giratoriu în intersecţia problemă de la Biserica Sf. Cruce din Obcini3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda.... trimis de
(20 oct 2011, 16:01:42
Inca o placintuta marca Lungu. Mai bine se radea chioscul din capat la Corneliu Coposu si se facea o banda pentru virare la dreapta spre Petrom, sau un sens giratoriu. Este o crima sa iesi din Obcini si nu se face nimic, ba din contra la LIDL nu mai ai voi sa faci stanga, se putea gandi altfel acea intersectie, dar cine sa o faca!
2.   Comentariu trimis de
(20 oct 2011, 20:35:17
eu propun sa puna in placinta o troita , sa aiba popa ML 320 ce sfinti.daca nu macar 4 banci si niste pavele ca tot se poarta parcurile intre sosele(vezi zona verde de la petrom)
de pe str bistritei nu se poate iesi la ora de virf....ei fac giratoriu in partea opusa
apropo de fluidizarea traficului, dc nu se interzice intrarea spre stinga la raiffeisen (centrul de calcul ) sau iesire obligatoriu la dreapta ? acolo se busesc toti
3.   OM NEBUN CINE A PUS GIRATORIU IN DRUM :)) trimis de
(20 oct 2011, 21:59:43
Era mult mai necesar un giratoriu in fata la metro . acolo dimineata stai jumatate de ora pana iesi daca ai o soferita tampita in fata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei