Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 sep 2011 - Anul XVI, nr. 212 (4810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Zona Mihai Viteazul va fi modernizată conform graficului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva sute de locuri de parcare vor fi puse la dispoziţia rădăuţenilor care locuiesc în zona Mihai Viteazu-Grănicerului-Calea Bucovinei, după finalizarea lucrărilor de reabilitare-modernizare din acest perimetru. Administraţia locală a întâmpinat unele probleme în desfăşurarea acestor lucrări din partea executantului, însă după întâlnirea primarului Aurel Olărean cu cetăţenii din zonă, s-a decis ca lucrările să fie finalizate în cel mai scurt timp.

„Am avut, împreună cu şefii de departamente din primărie, o întâlnire cu locatarii din zona Mihai Viteazul şi am analizat stadiul lucrărilor care au debutat în urmă cu circa o lună, lucrări care vizează amenajarea unor parcări şi a unor spaţii verzi. Aceste lucrări au fost blocate de executant, însă nu exclud ca finalizarea acestora să se facă cu o altă firmă, întrucât există un gen de piedică politică din partea directorului acestei societăţi comerciale, director care deja a intrat în campania electorală pentru alegerile locale de anul viitor. În acelaşi timp, cetăţenii mi s-au plâns despre starea proastă a drumurilor, despre faptul că unele porţiuni din acestea au fost decopertate de mai multă vreme în vederea reparării şi plombării, însă au rămas în acelaşi stadiu şi acum. M-am consultat cu cetăţenii şi am promis ca în cel mai scurt timp să găsesc soluţii pentru aceste probleme, pentru continuarea lucrărilor conform graficului, spre zona Grănicerului”, a declarat primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean.

 

Lucrările, finalizate în decurs de o lună

Direcţia Tehnică din primăria locală are ca prioritate finalizarea lucrărilor din strada Mihai Viteazul şi continuarea acestora spre Calea Bucovinei. Amănunte ne-a oferit inginerul Igo Sigi Koffler, din cadrul Direcţiei Tehnice de la Primăria municipiului Rădăuţi, care a precizat: „După întâlnirea primarului Aurel Olărean şi a reprezentanţilor administraţiei locale cu o parte din cetăţenii care locuiesc în zona Mihai Viteazul s-a decis continuarea lucrărilor care constau din amenajări de parcări pentru cei care stau în zona respectivă, amenajarea şi instalarea de gărduleţe pentru spaţiile verzi, instalarea de bănci şi coşuri de gunoi, cât şi lucrări de plombare şi asfaltare a căilor de comunicaţii. Ne-am propus să finalizăm acele lucrări în decurs de o lună, apoi vom continua spre strada Grănicerului-Calea Bucovinei, unde vom demara acelaşi gen de lucrări pentru confortul locatarilor din acel perimetru”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zona Mihai Viteazul va fi modernizată conform graficului.
 Vizualizări articol: 732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Zona Mihai Viteazul va fi modernizată conform graficului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vopsiti in portocaliu-verzui? trimis de
( 8 sep 2011, 16:13:31
Luigi, ori te-ai bolanzat ori te-ai dat cu bombalaii portocalii-verzui. Cum poti scrie un asa rahat de articol pur electoral si sa-l incadrezi ca stire foarte importanta pentru radauteni. Asta denota ca obrazul tau este de aceeasi grosime ca a barcagiului nebarbierit. Bombalailor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei