Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 sep 2011 - Anul XVI, nr. 212 (4810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

ANAT: În 2012 tarifele la cazare pe litoral vor fi la acelaşi nivel ca în 2011

Joi, 8 Septembrie 2011 (18:20:21)

Preşedintele ANAT şi al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, susţine că tarifele de cazare pentru sezonul estival 2012 nu vor creşte, iar la începutul şi finalul sezonului vor scădea pentru a atrage cât mai mulţi turişti în acea perioadă.

"Pot să vă spun că tarifele vor rămâne neschimbate, la valoarea acestui an şi chiar în unele perioade, mai mici. Deci, există perioade în care vom coborî tarifele tocmai pentru a reuşi să atragem şi mai mulţi turişti pe litoral. Cea mai aglomerată perioadă este întodeauna cea între 20 iulie - 15 august, nu ne aşteptăm la scăderi de tarife în acea perioadă, ne propunem să reducem tarifele în capetele de sezon", a declarat Corina Martin, joi, într-o conferinţă de presă, la Eforie Nord, după deschiderea Târgului de Turism "Bursa Litoral-Delta Dunării 2012", citată de corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală, a explicat, în cadrul aceleaşi conferinţe de presă, că este posibil chiar ca tarifele pentru 2012 să înregistreze o scădere în condiţiile în care statul va oferi diverse facilităţi investitorilor în turism prin Legea Turismului.

"Trebuie să apară neapărat legea să vedem şi noi, ca investitori în turism, ce facilităţi ne acordă Guvernul, să vedem şi noi modificările de cod fiscal şi după aceea vorbim de tarife. Noi am început să facem contracte şi suntem cu tarifele la nivelul anului 2011, nu se mişcă niciun tarif pentru 2012. Din contră, dacă guvernul, aşa cum a promis doamna ministru, va veni cu ceva facilităţi şi modificări în Codul Fiscal este posibil ca aceste tarife să fie mai scăzute. Deci, este posibil ca în 2012 să găsim tarife mai mici decât în 2011", a spus Bucovală.

Lucrările Târgului de Turism "Bursa Litoral-Delta Dunării 2012" au debutat joi, în Eforie Nord, iar la eveniment participă peste 350 de agenţi de turism din ţară, unităţi de cazare, operatori de turism de agrement, autorităţi locale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ANAT: În 2012 tarifele la cazare pe litoral vor fi la acelaşi nivel ca în 2011.
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANAT: În 2012 tarifele la cazare pe litoral vor fi la acelaşi nivel ca în 20110.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei