Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 sep 2011 - Anul XVI, nr. 212 (4810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În centrul Sucevei

24 de ore la arest, pentru că a scos cuţitul şi a început să-i ameninţe pe clienţii unei terase

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ din satul Feteşti, comuna Adâncata, şi-a petrecut noaptea de marţi spre miercuri în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), după ce i-a ameninţat cu un cuţit pe clienţii unei terase din centrul municipiului Suceava.

Potrivit unui comunicat al poliţiei, scandalul s-a petrecut marţi, în jurul orei 14:30, pe terasa unui local din zona Pieţei Agroalimentare Centrale.

Tarzan R., în vârstă de 34 de ani, era în stare de ebrietate şi a scos cuţitul, a distrus o masă de plastic şi a început să ameninţe în stânga şi-n dreapta.

Scandalagiul a fost imobilizat de o patrulă de poliţie trimisă la faţa locului, cuţitul fiind găsit asupra sa.

„Se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburare a ordinii şi liniştii publice şi port ilegal de cuţit, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus începerea urmăririi penale, măsura fiind confirmată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, precum şi măsura reţinerii pentru 24 de ore a suspectului”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au decis că nu se impune cererea arestării preventive a scandalagiului, interzicându-i acestuia să părăsească localitatea de domiciliu pe perioada cercetărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 24 de ore la arest, pentru că a scos cuţitul şi a început să-i ameninţe pe clienţii unei terase.
 Vizualizări articol: 1897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
24 de ore la arest, pentru că a scos cuţitul şi a început să-i ameninţe pe clienţii unei terase5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 8 sep 2011, 11:54:30
Cine a chemat politia ? vad ca scrieti numai ce vreti si despre cine vreti . A fost semnalat buton panica in dispeceratul FGM Security si au fost trimise 2 echipaje de interventie ale firmei in ,acestia au imobilizat persoana agresiva si au anuntat politia.Hai sa scriem si de firmele de paza ca de multe ori ei ajung primii la un eveniment si laudele le iau numai unii si pe zi ce trece sunt tot mai multe probleme. Multumesc
2.   Comentariu trimis de
( 8 sep 2011, 11:56:14
Cine a chemat politia ? vad ca scrieti numai ce vreti si despre cine vreti . A fost semnalat buton panica in dispeceratul FGM Security si au fost trimise 2 echipaje de interventie ale firmei in obiectiv ,acestia au imobilizat persoana agresiva si au anuntat politia.Hai sa scriem si de firmele de paza ca de multe ori ei ajung primii la un eveniment si laudele le iau numai unii si pe zi ce trece sunt tot mai multe probleme. Multumesc
2.1  RE: Comentariu trimis de
( 8 sep 2011, 14:14:56
Deci FGM, conform legii, tu nu ai voie sa pui mana pe ala, nici daca e inarmat (mai ales daca se afla pe domeniul public). Nu mai vorbesc de faptul ca nu ai voie sa-l trantesti la pamant si sa-l retii. Asta intra la sechestrare - sunt firme de paza de prin magazine care au inchis clientii prin camere sa-i caute in ☭ de marfa furata si s-au trezit cu procese pentru sechestrare. Si le-au si pierdut. Cu un avocat bun, va poate demonstra ca l-ati abuzat si va pune sa-i dati niste banuti ...
3.   Fgm trimis de
( 8 sep 2011, 12:42:17
laudarosule:PPPPPPPPPPP
4.   ........ trimis de
( 8 sep 2011, 20:01:06
acest tigan borat,ca fac discriminare,nu cauta decat scandaluri altceva nu stie,este un om crescut in puscarie....si apropo nu face parte din comunitatea satului Fetesti,el locuieste undeva in zona Mirauti.....si pt cei de la FGM ca se dau asa mari,pot sa-si pregateasca bani,ca tiganu ii da in judecata pt sechestrare si cere undeva la 100.000 de euro,asa se lauda el.
4.1  RE: ........ trimis de
( 8 sep 2011, 20:14:49
1.Valoarea timbrului pt deschiderea procesului e 10% din valoarea pe care o sa o ceara. Ma indoiesc ca scoate din buzunar 10000 euro.
2.Iti trebuie argumente solide pt a cere 100000 de euro. Daca a fost oprit din "actiunile" sale si avea si un cutit la el.....numai face el nici pt sechetrare.F simplu cei de FGM pot sa zica ca s-au simtit amenintati si au actionat ca atare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei