Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 sep 2011 - Anul XVI, nr. 212 (4810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Idioţii nu moare, se-nmulţeşte!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

...Şi iată că inaugurarea, care, după tărăboiul mediatic, s-ar fi putut crede că e comparabilă cu aselenizarea, cu inventarea bombei nucleare, cu înfiinţarea grupului The Beatles, s-a sfârşit cu o cantitate impresionantă de muci trântită în fasolea evenimentului. De altfel, dacă ar fi să-i acordăm cuvenitul credit domnului Murphy („Ce începe rău sfârşeşte şi mai rău”) s-ar fi cuvenit să intrăm în alertă de grad maxim încă de la retragerea de la chermeză a echipei Argentinei. Să fi avut oare sud-americanii spionii care să le fi comunicat în timp util că ilustrele copite ale domnilor Higuain şi Messi nu merită tratamentul la care au cedat cele ale lui Săpunaru încă de la încălzire? De altfel, dacă e să găsim şi o parte bună în întreaga desfăşurare a panaramei, atunci trebuie să ne bucurăm că majoritatea jucătorilor a plecat totuşi la sfârşit pe picioare şi nu cu SMURD-ul. Înainte de a discuta despre idioţii de pe gazon (cazul suprem: Tătăruşanu, cel care la 0-0, în minutul 80, când Bosnia conducea pe Belarus cu 1-0, trăgea de timp!!), nu poţi să nu te întrebi cum de a ajuns un idiot ca Oprişan (care a mai distrus o dată gazonul pe acelaşi amplasament, varianta veche, înaintea meciului cu Danemarca, acum vreo şase ani, rezultatul fiind un soi de beach football, dar atât!, în timp ce alaltăieri, pe lângă munţii de nisip, mai săreau şi brazde ca pe ogoarele patriei în campania agricolă de toamnă) să recidiveze, punând din nou umărul la ratarea unei alte campanii de calificare.

O explicaţie, destul de simplistă de altfel, ar fi aceea că primarul Capitalei este independent până vina vorba de loz, moment în care-i ţâşnesc din gazon rădăcinile PSD-iste. Aşadar, încă un idiot pe listă. La care nu putem să nu-l adăugăm pe idiotul de Marcel Pavel, atât de preocupat să-şi ţuguieze şi să-şi rotunjească buziţele-alea două încât a trântit versurile, iar din melodie a ieşit un soi de pişat, nu imn. Dacă însă nu minte atunci când rage că Federaţia i-a indicat să buşească textul, scoţând versurile cu Traian pe motiv de Băsescu, atunci e clar că trăim într-un spital de nebuni.

Au mai rămas idioţii de pe gazon. Despre Tătăruşanu am zis deja. Ar mai fi vreo doi: Cociş şi Bănel, în fond nevinovaţi, că dacă îi cheamă, ei se duc. Nu-i vina lor că-s proşti-grămadă. Idiotul suprem e Piţurcă, cel care-i bagă pe tarla, ţinându-i în schimb pe bancă pe Gigel Bucur şi pe Zicu, singurii doi fotbalişti cu adevărat tehnici din tot lotul. Piţurcă rămâne, astfel, el însuşi, neschimbat, adică îşi mai adaugă în palmares un 0-0 care ne anulează orice şansă. El însuşi, adică un biet căcănar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Idioţii nu moare, se-nmulţeşte!.
 Vizualizări articol: 923 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Idioţii nu moare, se-nmulţeşte!4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo! trimis de
( 8 sep 2011, 13:25:08
felicitari pentru articol! minunat, din pacate nu pot acorda decat nota 5!happy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei