Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 sep 2011 - Anul XVI, nr. 212 (4810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tragedie cumplită

Doi fraţi de 5 şi 7 ani, înecaţi într-o groapă cu apă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi frăţiori de 5 şi 7 ani au sfârşit în condiţii groaznice, aseară, înecaţi într-o groapă cu apă. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 19.00, în comuna Bosanci, pe un imaş pe care sunt improvizate mai multe gropi cu apă, unele cu pretenţii de iaz, toate fără nici o urmă de îngrădire.

Cei doi micuţi, Ovidiu şi Constantin Cârlan, se jucau în zona imaşului, părinţii fiind plecaţi la câmp. Fără supraveghere, copiii s-au dezbrăcat de haine şi au intrat în groapa cu apă, probabil pentru a face baie. Din păcate, groapa, deşi aparent de dimensiuni reduse, avea cel puţin trei metri adâncime.

„A venit un vecin şi a strigat că s-au înecat doi copii în iaz. Mi-am dat hainele de pe mine şi m-am aruncat în apă. Băiatul mai mic era deasupra, cu faţa în jos. L-am tras la mal şi am încercat să-l trezesc, dar era mort săracul…. Pe celălalt nu l-am văzut, era dus pe fund”, a declarat Vasile Guliciuc, omul care a sărit în apă după cei doi fraţi.

Tragedia s-a petrecut pe terenul Elisavetei Spoială, o bătrână care a povestit că fiul său a amenajat groapa vinerea trecută, pentru a aduna apă ca să ude culturile agricole. Din păcate, nimeni nu s-a gândit că o astfel de groapă poate fi un imens pericol, fapt inadmisibil în condiţiile în care în zonă (strada Sturza) sunt mai multe familii cu copii mici.

Elena Paveliuc, mama îndoliată, a declarat că a plecat la munca câmpului, lăsându-i pe cei doi copii în grija unei mătuşi.

„Când i-am lăsat se jucau cu un zmeu”, a relatat mama ultimul moment în care i-a văzut pe cei doi în viaţă.

Elena Paveliuc şi soţul său, Gheorghe Cârlan, sunt una dintre familiile foarte sărace din Bosanci. Ei mai au încă cinci copii, din care trei sunt daţi în plasament, iar femeia este însărcinată cu al optulea copil.

La faţa locului au intervenit pompieri, care au recuperat şi al doilea cadavru, după care ancheta a fost preluată de judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava.

Foarte probabil, cei care au amenajat groapa în care au murit cei doi copii vor răspunde penal pentru această tragedie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi fraţi de 5 şi 7 ani, înecaţi într-o groapă cu apă.
 Vizualizări articol: 1074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Doi fraţi de 5 şi 7 ani, înecaţi într-o groapă cu apă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eu nu inteleg trimis de
( 8 sep 2011, 11:20:20
cum Dumnezeu, tu cu*va poti sa faci copii cand tu nu ai ce manca, nu te gandesti ca micutii aia au si ei nevoie de mancare si nu numai.
Consider ca acesti parinti trebuie inchisi si sterilizati.
2.   Dumnezeu sa-i ierte! trimis de
( 8 sep 2011, 13:30:21
saracii micuti! oameni inconstienti, parinti, neamuri si vecini!
3.   Comentariu trimis de
( 8 sep 2011, 16:26:12
Prin lege, orice ochi de apa, bazin sau piscina..aflat pe terenul proprietate personala trebuie ingradit. Legea nu e din Romania.
Pacat pt cei 2 copilasi.....macar acum de s-ar da acea lege.
Nu trebuie un guvern sau un parlament pt a o vota si adopta...ci un simplu consiliu local.
4.   Cretini inconstienti trimis de
( 9 sep 2011, 15:50:56
Cum poti sapa o groapa atat de adanca stiind de faptul ca o vei umple cu apa si va deveni un pericol pentru oricine ar trece prin preajma, fara sa ingradesti macar cu o banda de avertizare sau orice altceva.Doar un cretin poate face asa ceva.Ar trebui sa raspunda pt crima cu premeditare nu din culpa.Iar handicapatul de "WHITEANDPROUD" este cred frustrat ca nu poate face copii sau ce motive ascunse mai are si bate campii cu astfel de comentarii in cazul de fata.
O gramada de retardati colcaie pe pamantul asta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei