Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 sep 2011 - Anul XVI, nr. 212 (4810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dispoziţie IGPR

Concursurile pentru posturile de şefi ai noilor secţii de poliţie, suspendate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursurile pentru ocuparea posturilor de şefi ai secţiilor de poliţie rurală înfiinţate în cadrul procesului de reorganizare a poliţiei nu se vor mai desfăşura în luna septembrie, aşa cum s-a anunţat iniţial.

Inspectorul Bogdana Crăciun, din cadrul IPJ Suceava, a precizat că printr-o dispoziţie a Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) concursurile de ocupare a posturilor au fost suspendate fără a putea fi precizată data la care se vor desfăşura.

Această decizie s-a luat în condiţiile în care reducerile de personal programate pentru această toamnă sunt încă departe de a fi finalizate, foarte mulţi dintre poliţiştii vizaţi intrând în concedii şi blocând astfel demiterile. Pe de altă parte, concursurile pentru ocuparea altor posturi importante de şefi în poliţie sunt blocate încă de la începutul verii, fără a se cunoaşte când se vor organiza.

În judeţul Suceava s-au organizat 15 secţii de poliţie rurală, fiecare având în componenţă câteva comune, maximum zece.

13 dintre secţii au şefi numiţi cu delegaţie sau împuterniciţi la comandă, până la organizarea concursurilor. Excepţie fac doar două secţii, care au deja şefi. Comandanţii vin de pe posturi de conducere superioare (şef, respectiv adjunct în cadrul poliţiilor municipale), astfel că sunt deja titulari pe posturi.       

Este vorba de Secţia de Poliţie Nr. 9 Moara, la comanda căreia se află inspectorul Costică Băltuţă, venit din postura de adjunct al Poliţiei municipiului Suceava, şi de Secţia de Poliţia Nr. 15 Vatra Dornei, unde comandant este comisarul-şef Nicolaie Matei, până de curând şeful Poliţiei municipiului Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursurile pentru posturile de şefi ai noilor secţii de poliţie, suspendate.
 Vizualizări articol: 1894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Concursurile pentru posturile de şefi ai noilor secţii de poliţie, suspendate1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ..nene Toderut gaseste o solutie !!! trimis de
( 8 sep 2011, 18:35:25
.. demult nu mai am pretentia ca traim intr-o tara administrata de oameni normali...
Nenea Jenica si nenea Toderut au incercat sa testeze nivelul de integritate a politistului raman si au ramas cracanati de uimire de rezultate. Acuma... eu gandesc asa ... ori testele lui Toderut isi depaseau epoca si erau inaplicabile, ori biologic mintea politistului nu putea in nici un caz sa dea rezultate pozitive. In concluzie .. promovarea unei reorganizari a politiei rurale , fiind conditionata de o restructurare a conducerilor .. este absolut dificil sagasesti o solutie logica, corecta si eficienta prin care sa pui ordine in aceasta portiune de haos a ministerului administratiei si internelor. Dupa parerea mea oamenii aceia de prin posturile de politie rurale... asa cum sunt ei ar trebui lasati sa-si vada de treaba , dar sa li se dea mai multa responsabilitate si sa fie trasi la raspundere pentru activitatea lor... nu se face mare economie cu cateva uniforme si table mai putin... e o iluzie... cred ca urmarile negative in fenomenele sociale negative vor fi mai costisitoare pentru populatie...parerea mea !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei