Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 sep 2011 - Anul XVI, nr. 212 (4810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Contrabandă

Ţigări de peste un miliard de lei vechi, confiscate la graniţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deşi în ultima perioadă contrabanda cu ţigări în zona Brodina-Straja a primit importante lovituri, se pare că acestea nu au fost suficiente pentru a-i potoli pe cei care se ocupă cu traficul de ţigări la frontiera dintre România şi Ucraina. Ultimul caz cu care s-au confruntat poliţiştii de frontieră de la Sectorul Brodina a fost înregistrat marţi după-amiază, când un echipaj care se afla în misiune a depistat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Straja, un bărbat şi mai multe colete voluminoase învelite în folie de plastic de culoare neagră.

Potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar Ilie Poroch Seriţan, lucrătorii de la graniţă au stabilit că suspectul se numeşte Vasile P., are 29 de ani şi este domiciliat în comuna Straja, iar în urma inventarierii coletelor au fost înregistrate 13.820 de pachete de ţigări marca Doina, de provenienţă  Republica Moldova. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit tânărului acte premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  contrabandă, acte ce urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea soluţionării legale.

Comisarul Poroch Seriţan a precizat că Vasile P. a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Ţigările, în valoare de  aproximativ 125.000 de lei (1,25 miliarde de lei vechi) au fost reţinute în vederea confiscării, a mai arătat purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de peste un miliard de lei vechi, confiscate la graniţă.
 Vizualizări articol: 2502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ţigări de peste un miliard de lei vechi, confiscate la graniţă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :d trimis de
( 8 sep 2011, 11:25:06
singura sursa de venit in romania
2.   Tractorul VASILE P trimis de
( 9 sep 2011, 09:42:21
Oare cum poate transporta o persoana 28 de baxuri? mai ales intr-o zona muntoasa. Asta este o lectie ,capo trebuie sa mareasca spaga ,de nu pierde marfa!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei