Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 aug 2011 - Anul XVI, nr. 194 (4792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Celulă pregătită

Individul care a tăiat un om cu sabia în discotecă, dat în urmărire generală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii criminalişti au cerut, ieri, mandat de arestare pe numele individului care, în noaptea de vineri spre sâmbătă (12/13 august a.c.), a tăiat un om cu sabia în Club River din municipiul Rădăuţi, după care a încercat pur şi simplu să intre cu un autoturism de teren în club, distrugând terasa localului.

Tribunalul Suceava a admis propunerea procurorilor şi a emis un mandat de arestare în lipsă pe numele lui Tiberius Vatamaniuc, în vârstă de 31 de ani, din comuna Suceviţa, acesta urmând a fi inclus pe lista urmăriţilor general a Poliţiei Române.

Procurorii au cerut arestarea lui Vatamaniuc pentru infracţiunile de tentativă de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri.

Din noaptea scandalului, tânărul este de negăsit, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale încercând să-i dea de urme.

Vatamaniuc este acuzat şi de distrugere, administratorii de la Club River constituindu-se parte civilă cu suma de 20.000 de lei.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, Vatamaniuc a provocat un scandal monstru în Club River din Rădăuţi. Potrivit anchetatorilor, individul din Suceviţa l-a atacat cu o sabie cu lama de 45 de centimetri pe un  tânăr în vârstă de 32 de ani, incidentul petrecându-se chiar în incinta clubului, sub privirile îngrozite ale clienţilor prezenţi.

Victima, Costel Nistor, din Volovăţ, a parat lovitura cu mâna, fiind tăiat în zona cotului şi având nevoie de circa 45 de zile de îngrijiri medicale.

Dezarmat de mai mulţi localnici, Vatamaniuc a continuat scandalul şi s-a urcat la volanul unui Mitsubishi Pajero, cu numere de Anglia, încercând să intre cu maşina în club şi distrugând terasa localului.

 

Suspectat şi într-un furt de 100.000 de euro

Acelaşi Tiberius Vatamaniuc a mai fost suspectat în urmă cu un an, într-un furt de 100.000 de euro din cantonul silvic din Suceviţa. La locuinţa mamei lui Vatamaniuc, poliţiştii au găsit la percheziţii mai multe arme.  

Nu este pentru prima dată când Tiberius Vatamaniuc are probleme cu legea. În urmă cu an, tânărul a fost cercetat pentru o posibilă implicare în furtul a circa 100.000 de euro din cantonul silvic din Suceviţa. La vremea respectivă s-au efectuat şi o serie de percheziţii. Poliţiştii au găsit mai multe pistoale cu muniţie aferentă, despre care bănuiau că aparţin suspectului lor. Acuzaţiile că ar fi implicat în furtul respectiv nu s-au dovedit până în prezent, dosarul fiind investigat de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, aceiaşi care îl caută de câteva zile pe tânărul din Suceviţa, pentru a răspunde în faţa anchetatorilor de faptele sale de la sfârşitul săptămânii trecute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care a tăiat un om cu sabia în discotecă, dat în urmărire generală.
 Vizualizări articol: 1055 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Individul care a tăiat un om cu sabia în discotecă, dat în urmărire generală5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Monitorul de 2 bani trimis de
(18 aug 2011, 11:32:56
daca tot te-ai gandit sa scrii rahatul asta de articol...de ce nu te-a dus capu sa ii pui si o poza..poate nu toata lumea il cunoaste dupa nume...si daca il recunoaste dupa fotografie alerteaza politia...Sergiu Rusu te afirmi intotdeauna cu prostii...asta esti si tu..un mare om!
2.   Bingo! trimis de
(19 aug 2011, 00:39:41
UN INDIVID DUBIOS,CU OCHELARI DE SOARE APROAPE NEGRI,A FOST VAZUT IERI PE TERASA COFETARIEI DE LA BLOCUL TURN,DIN VECINATATEA POLICLINICII DIN C-LUNG MOLD.
DUBIOSENIA A APARUT CU PUTIN INAINTE SA APARA UN BOSS PAVELIST SI CARIERIST,IMPREUNA CU SOTIA SA.
PROBABIL ,PROGRAMATA INTILNIRE A ESUAT,DIN CAUZACELOR PREZENTI,DUPA CE BOSS-UL PLECA,PLECA SI DUBIOSENIA.INTERESANT DE VAZUT,CINE-I DUBIOSENIA.VA VOM TINE LA CURENT,SI CU EVENTUALE POZE.CINE STIE, LA CATE SE FURA IN ZIUA DE AZI....FIR-AS AL NAIBII,S-AU NU!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei