Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 aug 2011 - Anul XVI, nr. 194 (4792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinţesa Diana s-a logodit în secret cu Dodi Al-Fayed, cu câteva zile înainte de a muri

Prinţesa Diana s-a logodit în secret cu Dodi Al-Fayed, cu doar câteva zile înainte de a muri într-un accident de automobil la Paris, în august 1997, potrivit unei jurnaliste germane, citată de express.co.uk.

O jurnalistă germană a făcut această dezvăluire, afirmând că se afla la Monte Carlo în aceeaşi perioadă cu celebrul cuplu, cu doar şapte zile înainte de producerea accidentului de automobil care le-a fost fatal, la Paris, în august 1997.

Trixi Chall, care a lucrat pentru tabloidul german Bild timp de peste două decenii, susţine că a văzut-o pe Diana arătând cu degetul şi apoi probând un inel cu diamante aflat în vitrina unui magazin de bijuterii.

Ulterior, Dodi Al-Fayed a făcut aranjamentele necesare pentru ca acel inel - valorând 11.500 de lire sterline (13.000 de euro) - să fie trimis din magazinul Repossi din Monte Carlo la filiala sa pariziană. Inelul i-a fost livrat apoi la hotelul Ritz din Paris, cu doar câteva ore înainte ca prinţesa Diana şi Dodi Al-Fayed să moară în acel accident de automobil.

Afirmaţiile jurnalistei Trixi Chall vin în sprijinul acuzaţiilor formulate de magnatul Mohamed Al-Fayed, tatăl lui Dodi, care a spus de mai multe ori că fiul său şi Diana au fost asasinaţi în urma unui complot care avea scopul de a o împiedica pe prinţesa britanică să se căsătorească cu un bărbat musulman.

Trixi Chall făcea o plimbare prin Monte Carlo, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 23 august 1997. În acel moment, ea se pensionase şi locuia la Monte Carlo. În momentul în care ieşea dintr-un magazin de produse electrice, fosta jurnalistă germană a văzut-o pe prinţesa Diana plimbându-se, ţinându-se de mână, cu iubitul ei Dodi Al-Fayed.

"Era uimitor, pentru că nu aveau gărzi de corp. Eram uluită, căci arătau ca un cuplu normal de îndrăgostiţi. Am rămas pe marginea străzii, iar ei au mers prin faţa mea", a declarat jurnalista germană, care a decis să-i urmărească pe cei doi.

"Nimănui nu-i păsa de ei, iar lor nu le păsa de nimeni, ca şi cum erau singuri pe lume. Nu se grăbeau, vorbeau cu multă bucurie. S-au oprit la magazinul din stânga hotelului Hermitage. Au privit în vitrină şi Diana a arătat cu degetul spre ceva. I-am văzut intrând în hotel", a adăugat Chall.

Presa internaţională a făcut multe speculaţii asupra faptului că Diana avea pe deget un inel de logodnă atunci când a murit şi a afirmat că mama moştenitorilor coroanei britanice se logodise în secret cu Dodi Al-Fayed.

În timpul unei anchete asupra morţii cuplului, în 2007, poliţiştii au ascultat şi mărturia lui Albert Repossi, proprietarul magazinului de bijuterii citat, care a confirmat faptul că prinţesa britanică probase acel inel.

Claude Roulet, directorul executiv al hotelului Ritz din Paris, a confirmat faptul că Dodi Al-Fayed i-a oferit Dianei acel inel, cu doar câteva ore înainte de producerea accidentului fatal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prinţesa Diana s-a logodit în secret cu Dodi Al-Fayed, cu câteva zile înainte de a muri.
 Vizualizări articol: 2377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prinţesa Diana s-a logodit în secret cu Dodi Al-Fayed, cu câteva zile înainte de a muri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei