Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 aug 2011 - Anul XVI, nr. 194 (4792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 18 – 24 august

 

Dance Week, la Galleria Suceava

În perioada17-18 august, Galleria Suceava, în parteneriat cu Fly Dance, vă invită la Dance Week, un eveniment dedicat tuturor pasionaţilor de dans!

 

Întâlnire cu clovnul Bobo, la Galleria

În fiecare zi a lunii august, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.

 

Festivalul internaţional „Bucovina Rock Castle”

În Cetatea de Scaun a Sucevei va începe astăzi prima ediţie a Festivalului internaţional „Bucovina Rock Castle”. Manifestarea, organizată de Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Bucovinei, se va desfăşura în perioada 18-21 august.

În şanţul Cetăţii de Scaun vor concerta 20 de trupe din România, dintre care cinci din Suceava şi o trupă rock din Italia.

Concertele din Cetatea de Scaun a Sucevei vor începe de la ora 19:00.

 

Joi, 18 august

 

Învăţaţi Street Dance, la Galleria

Începând cu ora 15.00, Fofo & Freak vă invită să învăţaţi Street Dance, la etajul I al complexului Galleria, în sala Fly Dance!

 

Distracţie la Hollywood

Superdistracţie la Hollywood! Fiecare rezervare de minimum şase persoane cu patru fete la masă primeşte din partea casei o sticlă de votcă!

 

„Cetina”, lansare de album, la Padrino

În Padrino, horă mare la Seara Bucovineană, unde, începând cu ora 22.30, formaţia Cetina îşi lansează noul album, "Sticla-i goală, eu sunt plin".

Pentru că este seară studenţească, organizatorii oferă o reducere de 15% după ora 24.00. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 19 august

 

Petrecere în stil italian, la Hollywood

Pentru a aduce atmosfera italiană, Hollywood a hotărât ca fiecare persoană să primească, după ora 23:00, un cocteil Aperol Spritz din partea casei. Vino la Aperol Spritz Party pentru a petrece în stil italian!

 

Dans Latino, la Padrino

Eşti invitat la o petrecere Latino cum nu s-a mai văzut în Suceava, unde, începând cu ora 22:00, timp de o oră, Padrino şi Boom Dance te învaţă cum să dansezi pas cu pas! Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro
 

Sâmbătă, 20 august

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj) piesa "Fata babei și fata moșului".
Din distribuţie vor face parte Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică.
Accesul este gratuit!

 

Petrecere cu confetti, la Hollywood

O petrecere cu confetti în stilul unic la Hollywood.

Vei avea parte de superatmosferă, supermuzică şi de multe alte surprize cu confetti, doar la Special Confetti Party! Rezervări: 0755 571 749.

 

Distracţie în stil Padrino

Distracţie în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

DJ Funk, la Office`s Club

În Office`s Club, adevărata muzică de club. Săptămâna aceasta mixează special pentru voi DJ Funk. Rezervări 0735 167 111. www.facebook.com/OfficesClub  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1069 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei