Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 aug 2011 - Anul XVI, nr. 194 (4792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accident între patru tiruri, cu un şofer mort, la intrarea în Suceava, pe E 85

Joi, 18 August 2011 (14:28:25)

Patru tiruri au fost implicate într-un grav accident rutier petrecut astăzi la prânz pe E 85 la intrarea în Suceava dinspre Pătrăuţi. Din păcate, în urma impactului, unul dintre şoferii de tir, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a decedat.

Conform primelor cercetări ale poliţiei, cele patru vehicule grele circulau pe direcţia Pătrăuţi – Suceava, iar impactul în lanţ s-a produs în momentul în care primul şofer a frânat pentru a opri în coloana de maşini formată în zona în care se efectuează lucrările la şoseaua de centură a oraşului. A urmat impactul în lanţ între cele patru vehicule.

De departe, cel mai violent şoc a fost în cabina ultimului tir, al cărui şofer, aproape inexplicabil, a izbit în plin vehiculul greu condus în faţă de un coleg de-al său.

Şoferul din cel de-al patrulea tir, în vârstă de 23 de ani, angajat al unei firme din Arbore, s-a lovit cu capul de parbriz, echipajul de „Descarcerare” al Pompierilor care a intervenit la faţa locului găsindu-l decedat în cabină.

În urma impactului un alt şofer de tir a fost rănit, ajungând la Spitalul Judeţean, în timp ce ceilalţi doi, aflaţi în primele două vehicule, au refuzat deplasarea la spital.

Accidentul în lanţ a blocat circulaţia de pe drumul european, aceasta fiind reluată anevoios pe un singur sens abia la aproximativ o oră şi jumătate de la tragedie.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident între patru tiruri, cu un şofer mort, la intrarea în Suceava, pe E 85.
 Vizualizări articol: 1275 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Accident între patru tiruri, cu un şofer mort, la intrarea în Suceava, pe E 853.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iata consecintele ! trimis de
(18 aug 2011, 15:51:55
......... Sofer de TIR la 23 de ani ........... si iata si consecintele
2.   Nu e vb de ani ! trimis de
(18 aug 2011, 18:28:17
nu e vb de ani cand ai de murit mori... ori akasa ori pe tir... poti sa ai experienta deo viata la condus tiru .. daca ai de murit pe tir mori oricand .. nu varsta face diferenta ... cu unii viata e nedreapta...
3.   Ba da trimis de
(18 aug 2011, 19:04:45
e vorba de ani de experienta de rabdare si de intrebarea daca nu era beat
4.   Comentariu trimis de
(18 aug 2011, 21:46:23
mai mult ca sigur ca semnalizarea lucrarilor in zona drumului nu a fost facuta corespunzator de catre................carutasi. trecuta a mai fost un accident la Vatra Moldovitei din cauza ca nu erau puse indicatoare in intersectie de catre ........carutasi.si masta trage turismul sucevean in jos.beltii pe.......carutasi.
5.   Neacceptabil trimis de
(18 aug 2011, 22:38:41
Pai trebuie sa fii incostient sa dai TIR-ul pe mina unuia de 23 de ani , in care zburda hormonii . Eu am fost martor la o depasire , eu aveam 120 si cel cu TIR-ul m-a depasea . Mi-am facut cruce , si dupa ce am fost depasit am accelerat sa vad si eu "eroul" , cind colo un pusti de 20-22 de ani la volan . Domnule TIR-ul se da la soferi de minim 30 de ani cu cel putin 5 ani de sofat . Eu zic ca aici a gresit proprietarul TIR-ului si nu in ultimul rind soferul .
6.   Am trecut pe acolo trimis de
(18 aug 2011, 22:46:04
In zona respectiva marcajul este deficitar, sunt semnalizari rutiere dar foarte aproape de locul unde se fac lucrarile. In plus, zilele acestea au aparut si niste santuri in asfalt, de-a latul, probabil pregatire pentru reparatii. Totii soferii care vin spre Suceava franeaza brusc acolo, fiindca nu sunt avertizati. De mai multa vreme se lucreaza dezorganizat in acea intersectie, cozile se intind in oras pana pe Traian Vuia. Consider ca principalul vinovat este firma care lucreaza acolo fara sa ia masuri de fluidizare a trafciului si de semnalizare corecta, macar de la 300m. Nu poti sa opresti un TIR de 30t care merge cu 90 Km/h in 50m! Am trecut pe acolo putin dupa accident, nu cred ca voi uita imaginea: soferul decedat intins in iarba, pe marginea drumului, partial acoperit cu o partura si o femeia care plangea la capatai, cu o fetita alaturi care nu intelegea ce s-a intamplat...
7.   @Ofticosul trimis de
(19 aug 2011, 08:54:22
Pentru cultura ta generala camioanele au limitator la 90 km/h!Sunt de acord ca sunt prea multi copii soferi profesionisti dar nici exagerarile nu -si au locul...
8.   PENTRU OFTICOSUL trimis de
(19 aug 2011, 10:52:09
ofticosule da-mi voie sa-ti spun ca esti un dobitoc, in primu rand sa poata sa te depaseasca un camion cand tu mergi cu 120 km el trebuie sa meaga cu cel putin 130 km, asa pentru cultura ta generala toate camioanele au limitator la 90 iar in bord au 120 km max, deci cum i-ti explici ca te depasea cu 130, asa ca nu mai da comentarii aiurea, si pentru toti cei care posteaza comentarii cu termenul TIR (TIR= TRANSPORT INTERNATIONAL RUTIER).... va doresc multa bafta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei