Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 aug 2011 - Anul XVI, nr. 188 (4786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvăluiri

Luptătorul de Local Kombat Max Croitoru susţine că i s-au pus droguri în băutură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ipoteza ca Maximilian Croitoru  (41 de ani), alias „Max”, din comuna Şcheia, fostul luptător din galele Local Kombat România, să fi fost drogat în seara în care a ieşit gol puşcă pe strada din faţa vilei sale şi a început să atace oameni şi maşini, este susţinută chiar de către sportivul închis acum în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Aşa cum vă informam în exclusivitate în ediţia de ieri, medicii psihiatri de la Spitalul de Psihiatrie „Socola” au stabilit că în seara atacului, Croitoru avea discernământul diminuat, fiind diagnosticat cu: „episod psihotic în contextul consumului de substanţe halucinogene”.

Din informaţiile pe care le deţinem, la analize, în proba de urină, medicii au găsit urme de canabis, ceea ce indică că fostul luptător ar fi consumat stupefiante.

 

„Zicea că este omul lui Dumnezeu şi vedea în toţi prietenii lui diavoli”

Ionuţ Bulboacă, avocatul lui Croitoru, afirmă că singura explicaţie pentru faptul că lui Maximilian Croitoru i s-au găsit la analize urme de substanţe halucinogene este aceea că a fost drogat.

„Toţi cei care îl cunosc ştiu că este o persoană liniştită, care merge periodic la sală şi în nici un caz nu consumă droguri. El crede că cineva i-a pus droguri în băutură”, a mărturisit avocatul, precizând că „Max” nu îşi mai aminteşte nimic din seara atacului.

„Îi pare extrem de rău de ce s-a întâmplat şi vrea să ajute familia victimei cu tot ce e nevoie pentru a îndrepta pe cât e posibil greşeala făcută”, declară avocatul.

Ionuţ Bulboacă explică că, în ziua în care a băgat doi oameni în spital, unul în stare foarte gravă, fostul luptător „zicea că este omul lui Dumnezeu şi vedea în toţi prietenii lui diavoli”.

Apărătorul lui Maximilian Croitoru ne-a mai declarat că, din ce a auzit, starea de sănătate a lui Gheorghe Pavel (49 de ani), bărbatul transferat în comă la un spital din Bucureşti, după ce a fost aproape omorât în bătaie de fostul campion la box thailandez, s-a îmbunătăţit.    

     

„Lăsarea acestuia în libertate ar crea o stare de insecuritate socială, de panică, de indignare în rândul cetăţenilor”

În propunerea de arestare preventivă făcută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, anchetatorii motivează de ce îl vor după gratii pe Maximilian Croitoru, considerând că lăsarea acestuia în libertate prezintă pericol concret pentru ordinea publică: „Se are în vedere pregătirea sportivă de excepţie a inculpatului (sportiv de performanţă, multiplu medaliat în full contact –disciplina „Muai Thai”), precum şi modul în care a exercitat actele de violenţă de o intensitate ridicată, doborând victima dintr-o singură lovitură la pământ, iar apoi aplicarea multiplelor lovituri de pumni şi picioare ce au vizat o zonă vitală (capul), fapte care ne conduc la ideea că prezintă un real pericol pentru ordinea publică. Lăsarea acestuia în libertate ar crea o stare de insecuritate socială, de panică, de indignare în rândul cetăţenilor, stimulând temerea că justiţia nu acţionează ferm împotriva manifestărilor antisociale, lăsând totodată impresia că şi alte persoane pot căpăta curaj să săvârşească fapte asemănătoare”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luptătorul de Local Kombat Max Croitoru susţine că i s-au pus droguri în băutură.
 Vizualizări articol: 1130 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Luptătorul de Local Kombat Max Croitoru susţine că i s-au pus droguri în băutură1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha ha ha trimis de
(11 aug 2011, 12:04:36
E de-a dreptul hilara afirmatia. Sigur cineva "i-a dorit raul" si a vrut sa vada cum se comporta sub influenta drogurilor. Hmm...macar daca-si angaja un avocat care sa Mai si castige procese, nu numai sa ia banii de la oamenii care nu s-au ales decat cu promisiuni. Sa-l angajeze pe Marius Striblea ca-l scoate sigur!!! Asta numai in cazul in care-l tine punga.winking
2.   Aparatorul vrea sa ia apararea lui Max trimis de
(11 aug 2011, 12:45:38
Cum poate spune ca-i bine omului care e internat in spital la Bucuresti daca si acum este in coma?
3.   Ceeee??? canabis in bautura?? trimis de
(11 aug 2011, 20:02:46
canabis in bautura??? Asta n.am mai auzit.olaughing) asta e tare.aia se fumeaza dragii meilaughing
4.   Avocatu lu peste trimis de
(11 aug 2011, 21:18:16
citez din multele cuvinte marete ale marelui avocat in devenire "El crede........." fantastic...nota 10.
5.   NU SE DROGA cineva ia vrut raul trimis de
(11 aug 2011, 22:37:52
sigur cineva ia vrut rau ca stiu max nu consuma drogurii fiind sportiv,se ocupa cu antrenamentele si mai putin cu iesirile si nici alcool nu consuma doar dak era o ocazie ...il stiu destul de bine pe max si stiu ca era un barbat de nota 20 si avea un suflet mare ajuta pe toata lumea si niciodata nu se comporta urat cu nimeni.....mai bine ar cere avocatul sa i se faca expertiza la bucuresti la Mila Minovici sa se faca toate testele pana acolo si acolo intradevar sa se ia o decizie sa se vada intradevar ca nu avea cum sa judece in seara aia .....ca el nu ar face rau nimanui ......sunt multi invidiosi care iar vrea raul sunt foarte sigura ca cineva ia pus droguri ... ar trebui lasat in LIBERTATE chiar dak multe il acuza ......E UN OM BUN SI CU UN SUFLET MARE......
5.1  RE: NU SE DROGA cineva ia vrut raul trimis de
(12 aug 2011, 22:48:01
ce teste ar putea face care sa arate ca nu avea cum sa judece in seara aceea? ca deja e prea mult sa spui despre un om care a ales un sport destul de violent ca "nu ar face rau nimanui"...atunci de ce box si nu atletism,daca chiar ii place sportul?...si daca nu avea un grad de violenta latenta nu il lovea asa agresiv pe acel om,chiar si msub influenta drogurilor "puse in bautura" de care bautura el a afirmat ca nu consuma...deci,daca la o verificare antidoping ar iesi pozitiv,tot asa ar argumenta,ca i-a pus cineva ceva in bautura?...chiar toti sunt naivi,in opinia lui,sau doar ne crede pe toti prosti...si daca i-a vrut cineva raul ,de unde delirul asta mistic,cum ca "se credea omul lui Dumnezeu si toti ceilalti erau diavolul"? sau asta arata un rasism religios deghizat sub aparenta unei afectiuni psihice? ca doar in Romania credinta este libera si orice individ are dreptul la propriile convingeri religioase,nu?
6.   NU ERA LUCID SUNT CONVINSA DE ASTA trimis de
(13 aug 2011, 01:13:14
auzii ANYONE sportul dak la ales la ales k ii place sa faca lucrul asta nu ca sa atace neaparat pe cineva.......si teste sunt multe de facut sa se vada intradevar ca nu era lucid....si sustin pt k il cun k nu ar face rau nimanui SI SUNT SIGURA ca ia pus drogurii cineva ca este prea multa lume invidioasa pe meritele si succesele lui........tu nu ai de unde sa stii ce om era el dar cine il cun are numai cuv de lauda la adresa lui si de aicea vine si invidia .......
6.1  RE: NU ERA LUCID SUNT CONVINSA DE ASTA trimis de
(13 aug 2011, 13:38:57
Barbi,Esmeralda,mai lasa-ma...pana la invidia altora de data asta s-a aranjat singur,dragul de Max,si daca nu poti raspunde logic la intrebarile mele,pe care eu le-am considerat pertinente,fa-ti si tu,eventual ,niste teste,parca la Mila Minovici ziceai,nu?
7.   Auzii ANYONE trimis de
(13 aug 2011, 22:33:38
ceia ce sp u sunt numai aberatii si eu pot sa rasp logic la ce intrebari vrei si dupa cum se vede nici nu stii ce e Mila MINOVICI se vede k esti cam inapoiata cu legile si mai bine ti-ai face u un control la Burdujenii la Pshiatrie ca sincer ai nevoie se vede k tot ceia ce sp nu faci altceva decat sa te crezi o pers importanta si vrei ca totul sa para de parca ai fii fost u acolo langa el si stii cum sa produs incidentul ... si intrebarii pertinente? nu ai facut alceva decat sa te repetii....sincer dak vrei vb cu cineva de la SOCOLA sa iti tina un loc ca u sincer ai nev sa mergi akolo ca la BURDUJENII nu ai scapare poate te scapa aia de la IASI ........ vorbestii numai aberatii ....CONECTEAZA-MA DACA VREI SA ITI TINA LOC LA SOCOLA CA PT TINE SE GASESTE CA ESTI GRAV BOLNAVA
7.1  RE: Auzii ANYONE trimis de
(15 aug 2011, 13:04:33
Calm,Esmeralda,ca deja ma ingrijorezi cu stilul asta de comentarii...Dorinta celor ce au deschis forumul era ca cititorii sa foloseasca un limbaj civilizat:stii ce-i ala? ca nu prea ai aratat. Nu te-a lezat nimeni pe tine personal si nici macar avocatul lui Max nu cred ca a fost asa incisiv .Ce se intampla cu reactia asta exagerata? Si o curiozitate:cu cine vrei sa vorbesti la Socola? cum de ai pile acolo?Banuiesc ca nu esti medic psihiatru,desi ai emis niste diagnostice foarte interesante.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei