Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 aug 2011 - Anul XVI, nr. 188 (4786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiect

Cursuri de formare a tinerilor în educaţia non-formală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret (ANST) organizează un proiect de educaţie non-formală în domeniul tineretului, care va avea loc în cadrul unei Şcoli de vară, în perioada 17 august - 7 septembrie. Proiectul se adresează tinerilor între 14 şi 35 de ani, care au dorinţa de a-şi dezvolta abilităţi şi competenţe în diverse domenii, în special celor care au posibilităţi reduse de a accesa resurse educaţionale, precum tinerii din mediul rural, şomerilor, celor din centre de plasament sau postinstituţionalizaţi.

 

Oportunitate pentru tinerii suceveni

„Considerăm că acest proiect este o oportunitate pentru tinerii suceveni, mai ales pentru faptul că modulele la care se pot înscrie sunt diverse ca tematică, voluntariat şi asociativitate, antreprenoriat - Prima ta afacere, dialog intercultural şi Generaţia următoare şi problemele de tineret. De asemenea, trebuie menţionat faptul că masa şi cazarea sunt asigurate de către ANST şi doar transportul de către participanţi. Tinerilor interesaţi le putem oferi informaţii despre înscriere, documentele necesare, modulele pe care le presupune proiectul la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Suceava, din spatele stadionului Areni”, a precizat directorul DJST Suceava, Cezar Moscaliuc.  

Trebuie menţionat că în cadrul proiectului Construcţia instituţiei „Lucrătorul de tineret” pentru integrarea tinerilor în societate, Schultz Consulting va scoate la concurs 80 de posturi de formatori, proiectul fiind cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Proiectul este implementat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret în parteneriat cu organizaţia neguvernamentalăConvenţia Naţională a Fundaţiilor pentru Tineret şi Schultz Consulting SRL, o companie de training şi consultanţă în management de proiect, pe o perioadă de 29 de luni, începând cu 1 noiembrie 2009, în opt regiuni din România.

 

Două faze de selecţie pentru formatori

Pentru a deveni formator în cadrul Grupului de formatori pentru ocupaţia de lucrător de tineret, cei interesaţi vor trebui să parcurgă două faze de selecţie.

În prima fază se va analiza dosarul personal, care va cuprinde următoarele documente: fişa de înscriere a aplicantului, curriculum vitae model Europass, un eseu în care aplicanţii să răspundă la întrebările adresate şi o copie după certificatul de formator recunoscut CNFPA.

În cea de-a doua fază, în urma procesului de evaluare din faza întâi, formatorii selectaţi vor susţine o sesiune demonstrativă de formare de 20 minute în faţa unei comisii, pentru Regiunea Nord-Est urmând a fi selectaţi opt formatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursuri de formare a tinerilor în educaţia non-formală.
 Vizualizări articol: 1040 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cursuri de formare a tinerilor în educaţia non-formală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei