Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 aug 2011 - Anul XVI, nr. 188 (4786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sexul ne menţine în formă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sexul aduce foarte multe beneficii semnificative tuturor persoanelor care îl practică, printre acestea numărându-se şi „capacitatea” de a face minuni pentru aspectul fizic. Da, doamnelor şi domnilor, sexul nu doar vă ajută să vă simţiţi bine, ci şi să arătaţi bine şi să fiţi în cea mai bună formă fizică.
Vorbim despre „sport” de fiecare dată când facem o activitate care presupune arderea caloriilor şi grăsimilor prin mişcare. Prin urmare, nu este o surpriză că şi sexul poate fi considerat o formă de sport, aşa cum au căzut de acord mai mulţi specialişti americani din domeniul îmbunătăţirii vieţii sexuale. Explicaţia este simplă: există nenumărate studii care confirmă faptul că sexul ne face mai sănătoşi şi ne ajută să ne menţinem în formă.
În primul rând, sexul este o formă de gimnastică aerobică şi totodată un exerciţiu cardio. „În timpul sexului se ÂŤlucreazăÂť foarte multe grupe de muşchi, şi asta mai ales dacă încercaţi o poziţie nouă. Astfel, corpul se menţine tonifiat, iar flexibilitatea creşte”, a explicat sexologul american Gloria G. Bramer. Ea a precizat că sexul este cu atât mai benefic pentru bărbaţi, întrucât studii recente au arătat că orgasmul scade riscul apariţiei cancerului de prostată şi întăreşte sistemul imunitar al celor care îl „experimentează” frecvent

 

Beneficii pentru sănătate

Medicii spun că atunci când vă doriţi să faceţi un tip de sport care să antreneze întregul corp nici măcar nu trebuie să ieşiţi din casă: sexul este sportul ideal. În primul rând, în timpul actului sexual, creierul eliberează substanţe chimice relaxante şi calmante care vă scapă de stres. Când aceste chimicale sunt eliberate, nivelul de oxigen din sânge creşte şi circulaţia sanguină se îmbunătăţeşte. Mai mult decât atât, sexul creşte în mod semnificativ nivelurile de energie, dar şi rezistenţa şi vitalitatea organismului. În plus, ca aproape orice activitate fizică, sexul ne ajută să ne îmbunătăţim capacitatea de coordonare.
Pe lista beneficiilor pe care sexul le prezintă pentru sănătatea organismului şi pentru menţinerea în formă se mai află şi îmbunătăţirea condiţiei fizice, întărirea muşchilor (în special al celor pelvieni) şi menţinerea sănătăţii şi funcţionalităţii nu doar pentru organele reproductive, ci şi pentru inimă.

Oana OLARU

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sexul ne menţine în formă.
 Vizualizări articol: 2382 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Sexul ne menţine în formă5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chiar tot timpul cu sex-ul in pix si-n gura!? trimis de
(11 aug 2011, 15:02:14
Numai despre sex, sex, sex, se vorbeste oriunde asculti, la toate televiziunile, zi si noapte, in ziare, reviste, etc

Rau n-are cum sa faca,... dar ce ne facem, cum mai educam si stapinim de instinctele astea, uneori animalice, pe ai nostri micuti!?
1.1  RE: Chiar tot timpul cu sex-ul in pix si-n gura!? trimis de
(11 aug 2011, 19:47:36
Sexul, ca si "sport", nu are de ce sa fie daunator, atata vreme cat il practic cu cap si nu te duci la toate centuristele si nu te procopsesti cu cine stie ce boli.
Problema, in tarisoara asta, consta in faptul ca avem prea putina EDUCATIE SEXUALA si prea multe PANARAME care sunt prezentate aproape ca si modele de viata. La noi "viata mondena" este reprezentata de unele care se cupleaza cu unii (in fiecare zi sunt altii) si de povestiri care mai de care mai deochiate.
In scoli se vorbeste foarte putin spre deloc despre educatia sexuala, tinerii se informeaza "de pe net" (de obicei de pe site-uri pornografice - daca poate fi numita informare) si uite asa ajungem cu gravide de 15-17 ani, cu copilasi care n-au cerut sa fie nascuti in astfel de conditii si cu tineri/e cu viitorul distrus, in multe cazuri.
Dar ce conteaza asta, hai sa urle goarna, zi de zi, despre Rosia Montana si despre "saracii maidanezi"... doar e la moda, nu?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei