Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 aug 2011 - Anul XVI, nr. 188 (4786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Uitat sau resuscitat?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultimele săptămâni au adus o agitaţie cu totul neobişnuită pe piaţa transferurilor de la noi, fapt cu atât mai ciudat cu cât campionatul a început, situaţie în care, în ţările normale, cu fotbal tot normal, transferările sunt încheiate. Asta, în ideea că antrenorii deja şi-au primit jucătorii pe care îi ceruseră (nominal sau doar ca posturi care trebuie  acoperite) patronului sau consiliului de administraţie, cu ajutorul cărora să-şi pună în aplicare planurile tactice. Cu menţiunea că antrenorii ăia despre care vorbesc aici chiar au ceva în cap. La noi, da, da, chiar şi la noi există şi câteva cluburi din astea pe care le preocupă fotbalul: Galaţi, Vaslui, CFR, U. Cluj şi încă vreo două. Care şi-au făcut lotul şi care chiar joacă fotbal. Ălealalte, în special cele de fiţe, în moţ cu Steaua şi Dinamo (dar nici Rapid nu-i de neglijat) continuă să cumpere ori să vândă într-o veselie. Ieri, într-un editorial din „Gazeta Sporturilor”, am citit o idee pe care am etalat-o şi eu în numeroase rânduri în această rubrică, anume că fotbalistul român îşi dovedeşte valoarea abia atunci când este gonit pe post de rebut de echipa din străinătate care îl cumpărase ca fraiera şi re-cumpărat ca mare sculă de salvator suprem de echipa care îl vânduse iniţial. Cazul suprem este bumerangul Florentin Petre pe care dacă-l întrebi de câte ori a fost vândut şi re-cumpărat probabil că nu poate spune, pur şi simplu pentru că nu ştie să numere până la atât. În aceeaşi categorie a dus-întorşilor se înscriu Săgeată, N&D şi alţi, mulţi alţii, dinamovişti. Dar au şi alţii faliţii lor. Să-l amintim doar pe Pancu, eternul salvator al Rapidului, veşnica speranţă de „un gol mai mult decât adversarii”. Ei bine, pentru că nici Steaua nu-i mai proastă, după ce a cumpărat deja vreo doi fotbalişti de la Ministerul Finanţelor, anunţă că tranzacţia supremă, aia cu care o să câştige la pas titlul şi, ca bonus Europa League (asta numai şi numai deoarece, dintr-o neatenţie de vreo 34 de etape, n-a ajuns în Champions’ League) este readucerea lui Stancu, în curs de ejectare de la Galata lui Terim. Ar fi şi şansa Naţionalei: tot aşa cum pe Bănel îl credeam uitat şi-ngropat, tocmai ce fu resuscitat de Piţi, lasă-ne. Dacă Stancu vine şi joacă un meci la Steaua până la ăla cu Franţa, poate ne pricopseşte Piţurcă şi cu el. Că, pardon, Cociş cu cin’ să joace?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uitat sau resuscitat?.
 Vizualizări articol: 831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Uitat sau resuscitat?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ultima propozitie...e tare! trimis de
(11 aug 2011, 12:35:12
E adevarat ,baiatul asta nu are nici o legatura cu jocul. Insa nu-mi fac iluzii, mai gaseste Piti si alte PERLE ! Durerea mea e alta. Nu pot urmari relaxat macar cateva minute dintr-un meci, din cauza acestor papagali idioti platiti sa ne explice ce se intampla pe gazon !Cineva ar trebui sa le faca profilul telespectatorului de azi,sa-i faca sa priceapa ca suntem prea stresati de cotidian pentru a rezista la bombardamentul cu ineptii si absurditati la care ne supun.Aseara a fost numai Dobre. De obicei vin cate doi.Habar nu au care e diferenta intre radio si tv.Si ce e mai trist, maltrateaza limba romana ! Iar asta nu ar trebui sa treaca neobservata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei