Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 iul 2011 - Anul XVI, nr. 169 (4767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură procuror

Suspectul în cazul bărbatului omorât dintr-un pumn în Burdujeni, reţinut de procurori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Anchetatorii care se ocupă de cazul bărbatului mort după un scandal stupid izbucnit în faţa unui bloc din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava au decis, ieri, reţinerea suspectului principal în comiterea agresiunii, un tânăr în vârstă de 19 ani.

Pe baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore, Alexandru Stoica, din municipiul Suceava, a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, urmând ca astăzi procurorul criminalist să-l prezinte magistraţilor Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. 

Altercaţia transformată într-o tragedie s-a petrecut acum aproape o lună de zile, pe 22 iunie, până ieri suspectul fiind cercetat în stare de libertate, asta pentru că împrejurările decesului bărbatului de 58 de ani nu sunt foarte clare, el suferind şi de probleme cu inima şi având diabet.

În ziua fatidică, Gabriel Buburuzan, bărbatul de 58 de ani, s-a întâlnit cu mai mulţi amici pe o bancă din faţa unui bloc de garsoniere situat pe strada Eroilor nr. 64, bărbaţii jucând table şi consumând bere şi votcă. La un moment dat, rezultă din ancheta poliţiei, victima ar fi intrat în conflict cu un minor în vârstă de 17 ani care locuieşte în zonă. Supărat că bărbatul de 58 de ani l-ar fi înjurat, acesta şi-ar fi chemat în ajutor un amic, să se răzbune. A urmat o altercaţie în care au fost implicate mai multe persoane. Lovit o singură dată, bărbatul de 58 de ani a căzut pe spate, cu capul de beton. În ciuda eforturilor medicilor chemaţi de urgenţă la faţa locului, Gabriel Buburuzan a decedat în scurt timp. La autopsie medicii au stabilit că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat unui traumatism cranian, însă au mai apreciat că la deces ar fi putut contribui şi problemele cardiace ale bărbatului, obezitatea, precum şi o posibilă hipertensiune arterială.

Cu aceste concluzii preliminare, anchetatorii au decis iniţial ca suspectul să fie cercetat în stare de libertate, asta şi în condiţiile în care în primă fază au avut alţi doi suspecţi, 

Pe baza unor concluzii medico-legale suplimentare, procurorul de caz a decis ieri că Alexandru Stoica poate fi pus sub acuzare, pentru infracţiunea de loviri cauzatoare de moarte, luându-se imediat măsura reţinerii acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspectul în cazul bărbatului omorât dintr-un pumn în Burdujeni, reţinut de procurori.
 Vizualizări articol: 656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Suspectul în cazul bărbatului omorât dintr-un pumn în Burdujeni, reţinut de procurori5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce sa mai zic trimis de
(20 iul 2011, 15:07:01
Doamne fereste de asa ceva, va dati seama ca probabil cel mai vinovat a fost barbatul in cauza, alcoolizat fiind ia mai trebuit si scandal.
2.   Pacat trimis de
(21 iul 2011, 00:52:26
pacat de alexandru stoica este prea tanar pentru a intra la puscarie.imi pare chiar rau pentru el. nu doresc raul nimanui.va dati seama k poate nu a vrut sa faca asa ceva el doar sa autoaparat.ce vine are el k vine acel om si ii da cu sticla in cap?ce trebuia sa faca sa se uite la el?normal k sa aparat k orice om.oricine ar fi fost acolo ar fi facut la fel k el.si victima era bauta.deci chiar imi pare sincer rau.nusi prea merita pedeapsa.da doamne sa iasa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei