Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 iul 2011 - Anul XVI, nr. 169 (4767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Foc în noapte

Poliţia caută doi tineri care au incendiat maşina unei firme de pază şi protecţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Norocul a făcut ca maşina unei firme de pază şi protecţie care are mai multe obiective în municipiul Suceava să nu se facă scrum în doar câteva minute. Autovehiculul a fost stins de un echipaj al Jandarmeriei Suceava care se afla în patrulare pe strada Mitropoliei şi care a observat la timp flăcările.

„În noaptea de 19 iulie, la ora 02.10, membrii patrulei de jandarmi auto care executau serviciul de ordine şi siguranţă publică în zona centrală din municipiul Suceava au observat, pe strada Mitropoliei din localitate, un autoturism de fabricaţie străină căruia îi ardea una dintre roţi. Focul începea să se propage spre restul maşinii, iar jandarmii, folosindu-se de stingătorul din dotarea autovehiculului de serviciu, au stins flacăra şi au efectuat verificări la faţa locului”, a precizat maiorul Iulian Şveduneac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava.

În apropierea maşinii care ardea, jandarmii au descoperit şi o sticlă de plastic în care se bănuia că fusese benzină. Deoarece aveau suspiciunea că autovehiculul aparţinând firmei de pază RPG a fost incendiat intenţionat, jandarmii au sesizat Poliţia municipiului Suceava. Bănuielile au fost confirmate de poliţişti, care spun că au deja un cerc de suspecţi în acest caz.

„Nu este vorba de o reglare de conturi, ci de un act de teribilism din partea a doi tineri. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru tentativă la infracţiunea de distrugere”, a precizat comisarul-şef Cristian Papuc, din cadrul Biroului de Informare al IPJ Suceava. Oamenii legii vor urmări şi imaginile de pe camerele de supraveghere montate în zonă şi speră să dea cât mai rapid de urma celor care au pus focul.

La rândul său, Daniel Ventoniuc, reprezentantul firmei RPG Suceava, este de părere că în spatele acestei incendieri nu se află vreo firmă rivală.

„Nu am primit vreo ameninţare şi nici nu am avut incidente similare în ultima perioadă. O concluzie vor trage cei de la poliţie”, a menţionat Ventoniuc.

Ca urmare a intervenţiei rapide a jandarmilor, maşina firmei RPG a fost salvată aproape în întregime, mai puţin roata incendiată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia caută doi tineri care au incendiat maşina unei firme de pază şi protecţie.
 Vizualizări articol: 1930 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Poliţia caută doi tineri care au incendiat maşina unei firme de pază şi protecţie3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E clar ca e vb de rpg daca e pe mitropoliei trimis de
(20 iul 2011, 15:09:19
de ce nu aratati numele... cine stie de cine s-au luat agentii sau ce au facut, noroc de jandarmi ca altfel suceava ar fi fost un balci.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei