Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 iul 2011 - Anul XVI, nr. 169 (4767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Societatea Centrul Economic Bucovina SA va fi desfiinţată

Miercuri, 20 Iulie 2011 (15:34:19)

Consiliul Judeţean Suceava i-a mandatat pe reprezentanţii instituţiei în adunarea generală a Societăţii Centrul Economic Bucovina să voteze pentru dizolvarea acestei firme şi pentru desemnarea lichidatorului. Decizia a fost luată în ultima şedinţă a Consiliului Judeţean.

Firma în cauză a fost înfiinţată în anul 2006 cu scopul de a administra Centrul Economic Bucovina, investiţie realizată în apropierea Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea. Ulterior, în anul 2008, Consiliul Judeţean a aprobat o hotărâre pentru preluarea în domeniul public şi privat al judeţului a bunurilor Centrului Economic Bucovina. Astfel, bunurile au fost date în administrarea Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Suceava, astfel încât activitatea SC Centrul Economic Bucovina SA a fost suspendată pe o perioadă de trei ani, termenul expirând pe data de 1 iulie 2011.

Centrul Economic Bucovina a fost construit în anul 2006 din fonduri europene, investiţia ridicându-se la cinci milioane de euro. Centrul Economic Bucovina cuprinde un centru expoziţional, un incubator de afaceri şi un parc industrial. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că, din punctul său de vedere, Centrul Economic Bucovina va putea fi folosit în totalitate după modernizarea Aeroportului „Ştefan cel Mare”.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Societatea Centrul Economic Bucovina SA va fi desfiinţată.
 Vizualizări articol: 480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Societatea Centrul Economic Bucovina SA va fi desfiinţată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei