Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 iul 2011 - Anul XVI, nr. 169 (4767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nemulţumiri

Lucrările de termoficare de lângă sediul Ambulanţei întârzie autosanitarele la solicitări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică, dr. Ludovic Abiţei, a făcut un apel către şoferi să evite strada Scurtă, din municipiul Suceava, unde se efectuează lucrări de termoficare, pentru a lăsa spaţiu de trecere autosanitarelor care ies din curtea Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Ieri, în conferinţă de presă, şeful DSP s-a arătat nemulţumit de modul „necontrolat” în care se derulează lucrările, arătând că muncitorii au aruncat pământul rezultat în urma săpăturilor în stradă, îngustând-o şi blocând accesul autosanitarelor care se deplasează la solicitări.

 

„Erau două ambulanţe blocate, iar undeva doi suferinzi aşteptau să vină autosanitara”

„Au făcut un şanţ, iar constructorii, în inconştienţa lor, au aruncat pământul pe stradă. Aici este o unitate strategică. Ieri (n.r. luni), erau două ambulanţe blocate în această zonă, iar undeva doi suferinzi aşteptau să vină autosanitara. Pământul ăsta trebuia dus în altă parte. Vom vorbi la primărie, cu poliţia locală, dar eu cred că cel care coordonează activitatea pe şantier nu gândeşte. Pentru că inginerul ăla poate să fie aici, iar acasă copilul lui să aibă o problemă şi să necesite ambulanţa pe care el o blochează. Nu se gândeşte că oricând un membru al familiei sale poate să aibă nevoie de ambulanţă în timp ce el îşi face datoria la serviciu”, a spus şeful DSP Suceava, care se aşteaptă ca, în curând, strada Scurtă să aibă un sens unic de funcţionare, favorabil Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

 

„Înţelegem necesitatea lucrărilor, dar cred că acestea se pot efectua şi seara târziu sau noaptea”

La rândul său, directorul SJA Suceava, dr. Daniel Martiniuc, a transmis participanţilor la trafic rugămintea de a da prioritate autosanitarelor care se deplasează la cazuri, mai ales că în această perioadă de caniculă a crescut numărul apelurilor de urgenţă din partea populaţiei. „Noi înţelegem necesitatea lucrărilor care se desfăşoară în oraş, dar, ca o părere personală, cred că acestea se pot efectua şi seara târziu sau noaptea, nu la ore de vârf”, a spus dr. Daniel Martiniuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de termoficare de lângă sediul Ambulanţei întârzie autosanitarele la solicitări.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările de termoficare de lângă sediul Ambulanţei întârzie autosanitarele la solicitări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce nu s-a spus... trimis de
(20 iul 2011, 11:44:54
In afara de ce s-a spus in articol de ce nu se scrie nimic si de masinile parcate aiurea acolo. Se lucreaza cum se lucreaza, dar s-ar putea interzice parcarea masinilor in acea portiune. de asta ce ziceti?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei