Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 iul 2011 - Anul XVI, nr. 168 (4766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accident grav

Un tânăr fără permis a lovit cu maşina două tinere care stăteau pe o bancă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, fără permis de conducere  şi-a scăpat maşina de sub control într-o curbă, în cursa necontrolată autoturismul lovind trei podeţe şi o bancă pe care se aflau două tinere. Cinci persoane la spital şi un autoturism făcut zob, acesta este bilanţul accidentului care, având în vedere violenţa cu care s-a produs, putea fi mult mai grav.

 

Evenimentul rutier s-a produs duminică seara, în jurul orei 21.45, pe DN 2E, în comuna Horodnic de Sus.

Conform poliţiei, şoferul care a provocat accidentul, Adrian Ciubotar, în vârstă de 21 de ani, localnic din Horodnic, circula cu viteză excesivă, condiţii în care, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra volanului. Cu viteză şi fără experienţă în condus, şoferul nu a mai putut redresa maşina, pătrunzând pe sens opus şi de aici ieşind în afara drumului. Maşina a izbit violent trei podeţe din faţa unor case, în traiectoria sa lovindu-le pe două tinere care stăteau pe o bancă, în faţa unei locuinţe. Făcut zob, autoturismul s-a oprit în cele din urmă pe podeţul din faţa unei alte gospodării.

 

Cele două tinere, leziuni serioase dar care nu le pun viaţa în pericol    

Din fericire, cele două localnice care stăteau pe bancă, Mărioara B., de 22 de ani, şi Elena P., de 21 de ani, nu au fost lovite în plin.

Prima a ajuns la spital cu un traumatism cranian acut deschis cu comoţie, cu arsură toracică şi contuzie abdominală, în timp ce a doua a suferit un traumatism cranian deschis cu comoţie, plagă frontală dreapta, entorsă gleznă dreaptă, leziuni care necesită în jur de zece-douăzeci de zile de îngrijiri medicale, dar care nu le pun tinerelor vieţile în pericol.

În starea cea mai gravă a ajuns la spital şoferul care a provocat accidentul. El a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava cu o gravă leziune la cap, în comă de gradul II. Cei doi consăteni care se aflau cu el în maşină au fost diagnosticaţi cu leziuni uşoare, în cazul unuia dintre ei medicii constatând şi o vizibilă stare de ebrietate.

În privinţa şoferului de 21 de ani, din cauza stării de sănătate, acesta nu a putut fi verificat pe loc cu etilotestul, însă la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge care îi vor stabili alcoolemia.

Poliţia a mai constatat că numerele de înmatriculare ale maşinii erau expirate din data de 16 iulie 2011.

Tânărul de la volan va fi cercetat pentru conducere fără permis, conducerea unui autoturism neînmatriculat şi vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr fără permis a lovit cu maşina două tinere care stăteau pe o bancă.
 Vizualizări articol: 2735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un tânăr fără permis a lovit cu maşina două tinere care stăteau pe o bancă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei