Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 iul 2011 - Anul XVI, nr. 168 (4766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 5.200 de tone de alge au fost strânse de pe plaje

Marţi, 19 Iulie 2011 (15:47:02)

Peste 5.200 de tone de alge au fost strânse, luna aceasta, de pe plaje de către lucrătorii Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral (ABADL), cea mai mare cantitate provenind din zona Cazino - Victory din staţiunea Mamaia.

Potrivit responsabilului de comunicare al ABADL, Cătălin Anton, Sistemul de Gospodărire al Apelor Constanţa a intervenit în zona Cazino - Victory, aflată în centrul staţiunii Mamaia, pentru a strânge algele de pe unele sectoare de plajă.

"Numai aseară (luni seară - n.r.), angajaţii ABADL au colectat de pe plaje 816 tone de alge, în special de pe unele sectoare din staţiunea Mamaia", a afirmat Cătălin Anton.

El a mai spus că în această lună au fost colectate de pe plajele de pe litoral aproximativ 5.200 de tone de alge, iar cantitatea care a fost strânsă de la începutul anului a depăşit 13.500 de tone.

Responsabilul de comunicare al Administraţiei Bazinale de Apă a precizat că ABADL a stabilit trei zone de intervenţie, respectiv Năvodari - Mamaia - Constanţa, Eforie - Costineşti şi Olimp - Vama Veche, şi va asigura în permanenţă personal pentru control şi intervenţie, inclusiv în zilele de weekend.

"Prezenţa alegelor se constată în cantităţi semnificative pe câteva sectoare de plajă din staţiunea Mamaia, din Constanţa şi din Eforie Sud. În restul sectoarelor de plajă prezenţa algelor este una nesemnificativă", a mai afirmat Cătălin Anton.

Peste 100.000 de turişti se află în aceste zile pe litoral, conform datelor centralizate de Poliţia Judeţeană Constanţa, însă numărul total al acestora este mai mare în condiţiile în care în statistici nu sunt cuprinse persoanele cazate la particulari sau în camping-uri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 5.200 de tone de alge au fost strânse de pe plaje.
 Vizualizări articol: 720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 5.200 de tone de alge au fost strânse de pe plaje0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei