Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 iul 2011 - Anul XVI, nr. 168 (4766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ajutor

Primăria Şcheia le-a adus sătenilor combine pentru treieratul grâului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria comunei Şcheia le-a dat o mână de ajutor sătenilor pentru a-şi recolta grâul de pe cele circa 1.000 de hectare cultivate. Mai exact, cei din primărie au făcut demersuri pentru a închiria combinele necesare campaniei de treierat, reuşind să aducă în comună 12 astfel de utilaje, unele din judeţ, altele din judeţul Botoşani.

Primarul Vasile Andriciuc a declarat că deja combinele au intrat pe câmp la treierat, estimând că recolta din acest an va fi mai bună ca cea de anul trecut. „Nu este primul an în care primăria sare în ajutorul oamenilor. Facem acest lucru de ani buni. Am ajuns ca într-un an să închiriem combine şi din Republica Moldova. Ne implicăm pentru că este în interesul nostru să-i vedem pe oameni mulţumiţi şi cu grânele în hambar”, a declarat Andriciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Şcheia le-a adus sătenilor combine pentru treieratul grâului.
 Vizualizări articol: 910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Primăria Şcheia le-a adus sătenilor combine pentru treieratul grâului5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Clonati-l pe andriciuc ca e samanta rara trimis de
(19 iul 2011, 11:28:33
andriciuc asta chiar ma enerveaza...pentru ca nu joaca solitaire in timpul programului de la primarie cum are altcineva in obicei. are idei foarte bune si cand le pune in practica devine si mai enervant. zici ca toate ideile de buna calitate si toata initiativa sunt doar la el. nu este totul sa apartii unui partid care guverneaza romania pt ca sa ai fonduri la discretie. mai trebuie sa ai si initiativa si sa te bati pentru comunitatea ta. genul de om care il dai afara pe usa si pe geam si el se strecoara pe sub usa pt a obtine sprijin pt comunitatea unde este primar. s-ar putea clona un andriciuc si pentru primaria moara?
1.1  RE: Clonati-l pe andriciuc ca e samanta rara trimis de
(19 iul 2011, 17:12:29
Marius,acest primar poate fi un exemplu,dar nu-l lauda prea mult ca i se urca la cap.Mi-a fost comandant la Regimentul de Garda si intradevar este de laudat,era de o corectitudine ireprosabila.Faptul ca a ajuns primar o dovedeste cinstea si corectitudinea.Un bravo pot sa-i spun si eu si nu astept sa raspunda cu "sevesc patria' sau PDL ci doar "sevesc cetatenii" ce ma platesc din banii lor.Bravo colonele,continuati-va treaba in folosul cetateanului si nu-l bagati in seama pe 'Ion din Prelipca" in ceea ce priveste megalopolisul sau asociatia comunelor limitrofe Sucevei,urmareste doar cheltuirea bugetelor,doar atat !!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei