Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iul 2011 - Anul XVI, nr. 153 (4751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mandat scurt

Şeful Poliţiei Rutiere şi-a dat demisia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai marele poliţiştilor rutieri din judeţ, comisarul-şef Liviu Sfichi, şi-a înaintat ieri demisia din funcţie, mandatul său la conducerea Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava încheindu-se după 13 luni. Ofiţerul nu a dorit să comenteze în vreun fel hotărârea de a renunţa la funcţie, însă pasul înapoi era previzibil după ce acesta intrase de mai multă vreme în dizgraţiile conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Comisarul-şef a anunţat că este gata să îşi continue munca în Poliţie acolo unde vor hotărî şefii săi, înainte de a ajunge în postura de şef al Poliţiei Rutiere acesta activând o lungă perioadă de timp în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, unde a fost şef de birou.

Ofiţerul a ocupat funcţia de şef al Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava în luna mai a anului trecut, după ce a câştigat un concurs la care a avut doi contracandidaţi.

Conform deciziilor anunţate de şefii de la Ministerul Administraţiei şi Internelor, toate posturile de conducere în cadrul Poliţiei rămân vacante până la finalizarea procesului de reorganizare, care presupune, până în toamnă, reducerea numărului de poliţişti.

În aceste condiţii, cel mai probabil, la conducerea Serviciului Rutier va fi numit un şef cu delegaţie, până când se vor putea organiza din nou concursuri. Este de aşteptat ca acesta să fie din rândul ofiţerilor care lucrează acum în cadrul Poliţiei Rutiere, pe posturi de şefi de birouri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Poliţiei Rutiere şi-a dat demisia.
 Vizualizări articol: 1813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 9 voturi
Şeful Poliţiei Rutiere şi-a dat demisia3.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 1 iul 2011, 11:44:59
pacat
2.   Comentariu trimis de
( 1 iul 2011, 14:10:30
mare pacat...era prea bun in ceea ce facea...daca ar fi si ceilalti sefi ca el am avea politie adevarata... probabil ca asa se intampla cand deranjezi prin corectitudine pe cei de sus ... nu doar din IJP... ii urezLA MAI MARE... MERITA!!!!
3.   O veste tristă! trimis de
( 1 iul 2011, 15:21:54
Îl cunosc bine. Un OM adevărat! Personal, îi doresc mult succes, indiferent de ce va face de acum înainte!
4.   FORTZA JUKY trimis de
( 1 iul 2011, 15:49:57
FORTZA JUKY!!!!
5.   Traim in romania trimis de
( 1 iul 2011, 16:26:10
A fost fortat sa-si dea demisia de superiorii sai si acest ordin a venit direct de la Bucuresti. Asta se intampla in Romania noastra cand nu impartasesti aceleasi opinii cu (cei de la putere). Bine inteles va veni la conducerea un individ care are mai multe legaturi cu afacerile si cu PDL-ul decat cu politia. Flutur sie de ce....
5.1  RE: Traim in romania trimis de
( 1 iul 2011, 17:38:52
asa e!! si reorganizarea politiei cred ca tot in felul asta se va face!!! ramane cine trebuie nu?
5.2  RE: Traim in romania trimis de
( 1 iul 2011, 22:16:57
FORTZA JUKY!!!
6.   Comentariu trimis de
( 1 iul 2011, 18:01:45
cine incearca sa isi faca meseria e ca un ghimpe pentru cei cu functii mari si trebuie inlaturat prin "toate" mijloacele.
7.   SFICHI trimis de
( 1 iul 2011, 22:06:13
Bine ca a plecat...e un laudaros si un papa lapte...se tine sus si tare ca vai vezi Doamne sunt sef si nu ma mai uit la amaratii de agenti...de fapt agentii ii faceau toata treaba si el culegea roadele....
8.   Alt fomist.... trimis de
( 3 iul 2011, 21:40:30
Normal ca nu avea cum sa mai stea la conducere, cand el pretindea si obtinea plinuri de motorina......Sa ajungi sa te injosesti pt un plin, normal ca se aude, iar consecintele se vad.
9.   D-ZEU ESTE LA LUCRU trimis de
( 5 iul 2011, 16:19:24
MULT AM SUFERIT DIN CAUZA ACESTUI DEMON UNDE SA CREZUT MAFALDA JUDETULUI.CRED DIN TOATA INIMA SA AJUNGA PE MINA D-ZEULUI CELUI VIU SA FIE JUDECAT DE EL SI NU DE OAMENI ATUNCI VA REALIZA CA EXISTA D-ZEU UNDE TE SFATUIESC SA TE IMPACI CIT DE CURIND CU EL SI SA TE CAIESTI DE TOATE MIZERIILE TALE OMULE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei