Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iul 2011 - Anul XVI, nr. 153 (4751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Pufoaica de vară

Dinu Patriciu şi moartea proiectului său stupid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aşa cum am pronosticat nu demult, pensionarilor din România li se răpeşte una dintre ocupaţiile de bază. Pentru că spectacolul umilitor, oferit de ei zi cu zi va dispărea, spre deznădejdea lor. Adio, aşadar, pândă a maşinilor care aduceau teancurile cu ziare zilnic, inclusiv duminica, în jurul orei 17! Adio, buluceală! Adio, marfă căpătată moca!

Căci „Adevărul de seară” nu va mai apărea. Kaput! Cotidianul gratuit urmează, cică, să se transforme într-un săptămânal, care se va cumpăra normal, cu lovelele numărate în palmă. Desigur, nu-i foarte departe nici ziua când săptămânalul se va duce şi el pe copcă, dar asta e deja altă vorbă.

Povestea „Adevărului de seară” arată cât de puţină mobilă au la mansardă cei care conduc acest bombastic trust. Povestea acestui ziar arată cât de multă minte are şi Dinu Patriciu, care i-a desemnat pe acei oameni şi apoi a aprobat un proiect de-o asemenea stupizenie.

Haideţi, s-o luăm logic: dacă editezi dimineaţa un ziar bengos, cel mai bengos, care a ajuns lider pe piaţă împachetând cărţi la preţul de sub librării, ce sens are ca seara să vii cu un alt ziar, dar de data asta gratuit? Ca să te concurezi pe tine însuţi? Ca să îţi furi singur căciula?

O explicaţie există, totuşi. Cum ziarul ăsta a fost condus multă vreme de trei olteni – Corneţeanu, Ciocăzanu şi Cartianu, primii doi ejaculaţi între timp – se aplică foarte bine, în cazul lor, un banc cu olteni. Ştiţi ce fac oltenii când se plictisesc? Se dezbracă şi păzesc hainele! Ştiţi ce fac oltenii când deţin un ziar care e liderul de piaţă? Mai scot altul, seara, dar de data asta gratuit!

Mai e ceva care zice multe despre modul în care Dinu Patriciu îşi alege subalternii. Cel care a condus de la înfiinţare acest ziar de seară e un tip care a făcut propagandă pe faţă PD-L-ului, în campania electorală, deşi „Adevărul” anunţa, bătându-se cu pumnul în piept, că nu se va implica în nici un fel în confruntarea politică! 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dinu Patriciu şi moartea proiectului său stupid.
 Vizualizări articol: 902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Dinu Patriciu şi moartea proiectului său stupid4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei