Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iul 2011 - Anul XVI, nr. 153 (4751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sesizare

Consilierul PNL Corneliu Vornicu, nemulţumit că TPL scumpeşte din nou abonamentele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul municipal sucevean al PNL Corneliu Vornicu s-a declarat nemulţumit de faptul că abonamentele TPL pentru transportul în comun au fost scumpite din nou. Vornicu a criticat conducerea Primăriei Suceava pentru că nu i-a informat pe consilieri cu privire la astfel de decizii înainte ca ele să fie discutate în Consiliul Local.

„Aş vrea să îmi exprim o nemulţumire în calitate de consilier municipal. Observ o obişnuinţă, devenită deja lege în cadrul actualei conduceri a Primăriei şi a Consiliului Local Suceava, aceea că lucruri care în mod normal ar fi trebuit dezbătute în cadrul Consiliului, apar cu câteva zile înainte în presă sub forma unor hotărâri care deja s-au luat. Asta în condiţiile în care în unele cazuri acestea se discută în Consiliul Local la câteva zile după ce apare în presă”, a spus Vornicu.

El a subliniat că, din punctul său de vedere, o creştere a abonamentelor pentru mijloacele de transport în comun ale TPL Suceava nu este justificată de scuze precum că sumele încasate în plus vor acoperi o parte din pierderi sau plata salariilor. Corneliu Vornicu a acuzat managementul defectuos al TPL, precizând că această societate a Consiliului Local Suceava ar putea să câştige mult mai mulţi bani, având în vedere că „aproape deţine monopolul”.

„Cum să nu câştigi când ai monopol pe piaţă? Probabil doar un prost management sau interesele obscure din jurul societăţii de Transport Public Local poate aduce pierderi unei societăţi care deţine monopolul pe o piaţă pe care maxi-taximeterişti privaţi au făcut bani buni atât timp cât au avut şi ei unele trasee extrem de aglomerate şi, implicit, bănoase, aşa cum are TPL Suceava”, consideră Vornicu.

El a mai adăugat că atât Primăria Suceava, cât şi TPL ar fi trebuit să încurajeze achiziţionarea de abonamente prin menţinerea fostelor preţuri sau chiar diminuarea lor. De precizat că începând de astăzi, preţul unui abonament pentru autobuzele şi microbuzele TPL Suceava a crescut cu 20%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul PNL Corneliu Vornicu, nemulţumit că TPL scumpeşte din nou abonamentele.
 Vizualizări articol: 1031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilierul PNL Corneliu Vornicu, nemulţumit că TPL scumpeşte din nou abonamentele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lol trimis de
( 1 iul 2011, 11:38:35
si in afara de o opinie ce altceva mai poti sa faci? Suntem 120.000 de suceveni care suntem nemultumiti. Nimeni nu paote face nimic, pentru ca nu au coaie si inghit toate  ☭ urile conducerii. As vrea sa ne purtam ca grecii, dar cine se baga ? ? ?
2.   Vornicu lamentabil trimis de
( 1 iul 2011, 12:11:30
D-le Vornicu te-ai hotarat sa scoti capul in lume acum cand marea majoritate a deciziilor impotriva intereselor cetatenilor suceveni au fost deja luate? Esti la fel de nefolositor ca si atunci cand erai viceprimar. Dupa razboi multi viteji se arata si cu asta cred ca am spus tot. Sezi binisor in bancuta ta si viseaza la plicurile cu spagi. Asa cum sunt PDL-(mu)istii acum, asa ai fost si tu si vei fi daca vei mai prinde vreun mandat de viceprimar. Somn usor, P-eDe(uli)Le vegheaza!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei