Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iul 2011 - Anul XVI, nr. 153 (4751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distracţie

Aproape 100.000 de persoane, prezente la Zilele Sucevei de la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Manifestările organizate cu ocazia Zilelor Sucevei au avut priză la public, în ciuda frigului şi a ploilor care s-au abătut peste oraş în zilele respective.

Astfel, în cele patru zile de manifestări legate de Zilele Sucevei, aproape 100.000 de persoane au trecut pragul Iulius Mall Suceava, care a fost partenerul Primăriei Suceava în organizarea evenimentelor cultural-artistice.

Lunga serie a evenimentelor pregătite pentru buna dispoziţie a sucevenilor, a locuitorilor din oraşele limitrofe şi a turiştilor a fost deschisă de prezentarea cetăţenilor de onoare ai Sucevei, de cele 20 noi Cupluri de Aur, de Fanfara Primăriei Municipiului Suceava, de recitalurile susţinute de interpreţii populari Marius Zgâianu şi Alexandru Recolciuc sub genericul „De la noi din Bucovina”, precum şi de concertul extraordinar al Ansamblului Ciprian Porumbescu, alături de invitaţii săi.

Festivalul Sărmăluţelor Bucovinene „Găluşca de Aur” a debutat în Iulius Mall, fiind acompaniat, întreaga zi de sâmbătă, de Fanfara de la Calafindeşti şi ansamblurile Dor de Bucovina din Suceava, Trandafir de Bucovina din Milişăuţi şi Florile Vicovului din Vicov. Organizat de Asociaţia Părinţilor cu Copii cu Nevoi Speciale Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava şi Iulius Mall, festivalul a impresionat şi prin cauza nobilă pentru care au fost scoase la vânzare mai bine de 1.000 de sărmăluţe, cei 819 lei obţinuţi fiind donaţi copiilor şi tinerilor de la Centrul „Blijdorp – O nouă viaţă”.

Dintre cele şase restaurante care s-au înscris la concursul de gătit sărmăluţe, trofeul „Găluşca de Aur” a fost decernat anul acesta restaurantului Brădet din Suceava. Pentru că s-a bucurat de succes, Festivalul Sărmăluţelor Bucovinene se doreşte a deveni o manifestare cu tradiţie la viitoarele ediţii ale Zilelor Sucevei.

Sâmbătă seară, sucevenii, în special tinerii, au avut parte de concerte extraordinare susţinute de trupe precum Fly Project, Desperado, Odyssey, 99 Degree sau de interprete precum Celia şi Mary, seara fiind încheiată cu un spectaculos foc de artificii.

Şi cei mici s-au simţit bine la „Zilele Sucevei”, în parcarea Iulius Mall fiind amenajate spaţii dedicate lor pentru distracţie.

Duminică, spectatorii din parcarea centrului comercial au fost încântaţi de spectacolele grupului Visul copiilor, Fanfara Stamate, ansamblurile Balada Bucovinei, Arcanul, Sălceanca şi formaţia Unic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 100.000 de persoane, prezente la Zilele Sucevei de la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 100.000 de persoane, prezente la Zilele Sucevei de la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei