Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iul 2011 - Anul XVI, nr. 153 (4751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Terifiant

La 71 de ani, şi-a decapitat soţia cu toporul, după care s-a spânzurat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Imagini terifiante la o stână de pe raza comunei Şaru Dornei, acolo unde, miercuri dimineaţă, un bătrân în vârstă de 71 de ani şi-a decapitat soţia cu toporul, după care s-a spânzurat de un copac din apropiere.

Scena a fost văzută de nora celor doi soţi, care a fugit să anunţe poliţia, însă până când a ajuns la postul de poliţie din comună era deja prea târziu.

 

Şi-a văzut socrul lovindu-şi cu toporul soţia

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 7:50, agenţii Postului de Poliţie Şaru Dornei au fost sesizaţi de către Nicoleta P., în vârstă de 40 de ani, din localitate, despre faptul că soacra sa a fost omorâtă de către soţul acesteia.

Nora victimei a povestit că toată grozăvia s-a petrecut la stâna familiei lor, stână situată pe un deal din comună, în locul numit „Tăieturi”.

Nicoleta P. a mărturisit că în jurul orei 6:40 trebăluia la stână, iar la un moment dat a auzit-o ţipând pe soacra sa, Ioana Buzilă, în vârstă de 69 de ani. S-a dus să vadă ce se întâmplă şi l-a observat pe socrul ei, Petru Buzilă, în vârstă de 71 de ani, lovindu-şi soţia în zona gâtului cu toporul.

Speriată, femeia în vârstă de 40 de ani a fugit spre postul de poliţie.

Când au ajuns oamenii legii la faţa locului, era deja prea târziu.

 

Scenă de film horror

În livadă, la circa zece metri, zăcea corpul neînsufleţit al Ioanei Buzilă.

Ulterior, legiştii, au stabilit că victima a fost lovită de trei ori cu toporul. O dată cu muchia toporului, în cap, iar celelalte două lovituri, i-au secţionat practic gâtul. Loviturile au fost extrem de puternice, de-o parte şi de alta a gâtului, secţionând practic şi coloana vertebrală cervicală.

Arma crimei a fost găsită în apropiere.

La alţi zece metri distanţă de cadavrul femei, era atârnat, cu ştreangul de gât, Petru Buzilă. Bătrânul şi-a pus capăt zilelor cu o funie, de creanga unui brad.

La faţa locului a fost trimisă imediat o echipă operativă a Serviciului de Investigaţii Criminale, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Nu erau cunoscuţi cu probleme

Anchetatorii terifiantei fapte nu ştiau, ieri după-amiază, ce anume l-ar fi determinat pe Petru Buzilă să comită o faptă de o asemenea violenţă.

Potrivit unor surse judiciare, cei doi soţi Buzilă, domiciliaţi în satul Coverca, comuna Panaci, nu erau cunoscuţi la postul de poliţie din localitate drept scandalagii şi nici nu fuseseră reclamate alte violenţe intrafamiliale.

Aveau trei copii majori, iar stâna unde a avut loc îngrozitoarea faptă aparţine unuia dintre aceştia. Cei doi soţi erau de câteva zile la stână, pentru a da o mână de ajutor.  

Din primele cercetări, a reieşit că bărbatul era supărat pentru faptul că o rudă i-a ocupat, abuziv în opinia sa, o suprafaţă de teren.

„Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 71 de ani, şi-a decapitat soţia cu toporul, după care s-a spânzurat.
 Vizualizări articol: 3618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
La 71 de ani, şi-a decapitat soţia cu toporul, după care s-a spânzurat3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   . trimis de
( 1 iul 2011, 12:41:05
cred ca de bine s-a intamplat aceasta fapta oribila
multumim comunistului de basescu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei