Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mai 2011 - Anul XVI, nr. 118 (4716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Incredibil

Prins cu ţigări de contrabandă în maşină, şeful de post a încercat să fugă pe câmp

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Arestat preventiv într-o celulă a instituţiei la care este angajat. Asta au decis, ieri după-amiază, judecătorii Tribunalului Suceava, în cazul şefului Postului de Poliţie al comunei Buneşti, Vasile Iftimie, în vârstă de 43 de ani, prins la volanul unei maşini pline cu ţigări de contrabandă.

Încătuşat şi escortat de doi poliţişti de la Arest, Iftimie a fost dus în faţa judecătorilor, care au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 29 de zile a poliţistului acuzat  de contrabandă.

Aşa cum v-am informat în exclusivitate în ediţia de ieri, în momentul în care a fost depistat în trafic, la intrarea în municipiul Suceava, dinspre Rădăuţi, şeful de post de la Buneşti era îmbrăcat în uniforma de serviciu, aspect care nu se regăsea în comunicatul de presă remis de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În acelaşi comunicat nu apărea nici faptul că în momentul în care a fost tras pe dreapta de poliţişti de la Rutieră, care i-au găsit în portbagaj miile de pachete de ţigări fără timbru, Vasile Iftimie a luat-o pur şi simplu la fugă pe câmp, fiind nevoie de un placaj serios pentru a fi imobilizat.

În timp ce maşina îi era percheziţionată în curtea interioară a IPJ Suceava, şeful de post de la Buneşti a cerut să fie dus la spital, întrucât i s-a făcut rău.

La „Urgenţele” Spitalului Judeţean s-a constat că agentul-şef principal Iftimie are glicemia scăzută pe fond de stres şi, după acordarea unor îngrijiri medicale, a fost dus înapoi la audieri, la sediul IPJ Suceava.

„Am cumpărat ţigările de la o persoană necunoscută”, ar fi spus Iftimie la audieri, susţin surse judiciare.

Ca o ironie a sorţii, pe holurile Palatului de Justiţie, în momentul în care a fost adus poliţistul în cătuşe, se afla şi Paul Iova, alias „Ion Petrişor”, aşa-zisul impresar al maneliştilor şi organizatorul Miss Piranda, care a râs când a aflat povestea poliţistului contrabandist.

„Ion Petrişor” a fost eliberat la începutul acestui an din arestul poliţiei, după ce-a fost arestat de două ori la Suceava, tot pentru afaceri cu ţigări de contrabandă.

La Buneşti, multora dintre săteni încă nu le vine să creadă că şeful lor de post, despre care au numai vorbe de bine, ar fi putut fi implicat în afacerile ilegale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins cu ţigări de contrabandă în maşină, şeful de post a încercat să fugă pe câmp.
 Vizualizări articol: 1584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 11 voturi
Prins cu ţigări de contrabandă în maşină, şeful de post a încercat să fugă pe câmp4.3511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Legi "Made in Romania" ! trimis de
(21 mai 2011, 11:38:59
Parca vad ca politistul dupa 29 zile de arest va fi dus direct la Botosani, procesul se va derula foarte repede iar instantele de judecata vor fi foarte aspre in cazul lui insa in cazul vestitului Petrisor treaba o sa taraganeze mul si bine pina va scapa basma-curata! Lege e pentru uni muma pt alti ciuma! Sunt foarte curios de derularea acestor 2 procese ! Politisutul nu cred ca s-a inbogatit din asta, poate lipsurile l-au inpins la asta insa manelistul ala si-a construit palate si umbla numai in masini de lux dar este judecat in libertate si pina la hotararea finala mai e ceva vreme....!
2.   Curatenie trimis de
(21 mai 2011, 12:25:31
Trebuie facuta curatenie in politie , e dezastru . Pe nimeni nu mai intereseaza serviciul , fiecare este interesat cum sa faca o afacere pentru asi lua o masina de lux , o casa de vacanta , trai bun etc . Au trecut acele vremuri cand politistul umbla cu pantofii rupti . Prea multi care fac politia de rusine , mai trebuie triati , sunt prea multi si nimic nu fac decat afaceri personale .
2.1  RE: Curatenie trimis de
(21 mai 2011, 12:43:20
Asa e, trebuie facuta curateni dar ar trebui ca cei carfe raman sa-i si plateasca un pic ca sa nu ajunga penitenciarele pline cu politisti, cum zicea cineva care comenta ieri.
Sunt curios sa stiu cati politisti ai vazut cu masini de lux si aici ma refer la prostime nu la ofiteri cu functii mari si 2-3 care au fost destepti si invart ceva pe numele cuiva din familie.
Iar dupa conceptia ta "politist cu pantofii rupti" inteleg ca astia trebuie sa traiasca intr-o cutie de carton , sa merga la servici cu bicicleta si sa traiasca cu apa si aer , si atunci daca ar fi asa cu siguranta ar fi unii care ar zice "Ba da ce politist e asta rupt in cur...!" Legea nu ii mai apara deloc pe politisti cu largul concurs al guvernelor care s-au perindat iar politistul a ajuns sclavul societatii,in loc sa aplice legea, sa fie ferm sub protectoratul legii meseria de politist a ajuns o povara, o rusine pentru unii...! Pacat ca cei care ne conduc au impins aceasta institutie a statului , ca si altele dealtfel, spre decredibilizare!
3.   Te propun pe tine trimis de
(21 mai 2011, 14:51:56
mai tuneup te propun pe tine sa fii politistu lu peste care umbla cu papucii rupti cand smecherii te ameninta cati dau cu ranga in cap dupa ce iesi de la munca si ca iti prind copilu care iese de la scoala si merge cu ratb ca tati nare bani de benzina .Daca stii atatea de ce nu incerci sa faci ceva uite acum sunt inscrieri la academii ....dovedeste lumii din ce material esti facut dovedeste lumii ca tu esti ala corect ala care se stie cum sa-si slujeasca tara si sa-si ignore familia si nevoile acesteia.Nu stiu daca tu esti persoana care sa judece....totusi...si stim de ce...nu TUNE UP?
4.   Adevarul doare trimis de
(21 mai 2011, 15:58:06
Adevarul doare si uite ca deja se aud strigate de durere .
CORNELO si OPINIASV , am experienta si credeti-ma ca ceea ce spun nu spun din burta , spun din realitate . Repet : adevarul doare!
5.   Adevarul doare trimis de
(21 mai 2011, 18:23:48
probabil esti nascut in 82 esti tanar...de ce nu demonstrezi ca poti fi tu cel bun in loc sa ii critici pe astia care stau in frig ca sa doarma unii bine dupa ce se imbata din ajutorul de somaj sau alocatia copiilor.Vrei sa te compari cu europenii ....cati politisti europeni ai vazut noapte pe strazi fara masini...fara echipament si cel mai important pentru un venit EGAL cu al lucratorului de la Rosal.Te mai miri de ce se intampla???Atunci spune-ne si noua ce sa faca asta sa-si intretina copii....sa plece la spalat masini in anglia ???De ce nu admiti ca indiferent slujba ...inclus tie iti cam fug ochii dupa venituri usoare si sigur nu te-ai da in laturi de la a incerca sa-ti faci viata mai buna...Din atitudinea ta reiese ca esti perfect iar politistii ar trebui sa fie sclavii tai,probabil esti unul dintre cei care spune ca tu ii platesti.....nu prietene compara veniturile unui politist roman cu ale oricarui alt politist european....compara munca de sclav la care e supus si discutam.Tu daca mergi din parcarea blocului pana in apartament esti obosit,da asta care trebuie sa "pedaleze" cate 10 15 km pe noapte ca domnu ********* a dat gaz la politie..a uitat sa zica ca nu ajunge decat pentru 10 km in 24 ore .De ce un senator are suficient combustibil incat masina lui sa mearga 24/24 iar politia nu???Nu vezi ca se fac deja de ras...contrabanda cu tampoane....ce altceva pot sa faca...nu ai amenzi si rezultate ...mergi la spalat vase...asa ca mai gandestete inainte sa acuzi.nu e situatia asa roz incat sa-i invinuim pe ei.
5.1  RE: Adevarul doare trimis de
(21 mai 2011, 22:11:30
1961 este anul meu de nastere . Aceste gasti organizate ce sunt in toata tara , de ce nu sunt "sparte" de politie ? imposibil atata timp cat omul legii sta cu coatele pe masa , la masa cu infractorii cei mai de temut . Hai te rog sa o lasi mai moale ca nu tine cu mine . desi sunt un om perfect as spune multe dar prefer sa ma abtin . Consider ca e mai bine .
5.2  RE: Adevarul doare trimis de
(22 mai 2011, 02:12:07
TUNEUP82 -ai dreptate in mare parte insa, padure fara uscatura nu se poate , insa sunt multe alte lucruri nestiute de opinia publica si care sunt ascunse. De legislatia care e una incalcita, greoaie si cu o procedura extrem de incalcita si pina la modul in care sistemul este finantat.Sa fim seriosi unii vor ca poltisti sa prinda hotii cu Loganu ( aici generalizez pt ca pe unele segmente face fata) sau aud cazuri in care politistul repara masina ca sa aiba cu ce merge in teren , sau cumpara calculator,imprimanta si multe altele din banii lor, echipament de protectie din banii lor,....e o meserie care nu mai are respectul de altadata dar asta , cum ai zis si tu, si din vina unora care nu stiu sa-si organizeze viata si sa separe unele de altele. Imi place ca esti un om corect si as vrea ca toata lumea sa fie ca tine pt ca atunci nu se va mai vorbi atat de politie!
6.   Comentariu trimis de
(21 mai 2011, 21:58:29
adevarata imagine a politiei romane.....
7.   Pentru cornelo trimis de
(21 mai 2011, 22:30:17
In italia ,daca tot vorbesti de cit se cistiga in Europa,un politai de la circulatie cistiga echivalentul unui muncitor necalificat.Cei care ajung sa depaseasca(cu putin)salariul unui muncitor calificat sint cei de la DEA si DIGOS(exceptie la guardia di finanza,)si nu le doresc nici macar dusmanilor mei sa lucreze in aceste departamente.
Tu compari un politai cu un senator?Atunci ai o problema ..mergi la psiholog ca-i naspa..
Si am mai invatat ceva din vestul europei,sint si aici politai corupti dar o minima parte,majoritatea fac meseria asta DIN PASIUNE,si nu numai aceasta meserie..un concept care nu cred ca mai exista in romania.
Nu-ti convine salariul ?Schimba meseria..Produci 10 poti sa ceri 7,daca produci 0,cit poti sa ceri..
Sau sintem datori ca exista poilitia...
8.   Pentru cornelo trimis de
(21 mai 2011, 22:54:44
si apropo...ar trebui ca politai sa mai faca un pic de conditie fizica si as mai pune obligatoriu examen anual la codul bunelor maniere...si cine nu il respecta in timpul anului concediat fara nici un drept...
8.1  RE: Pentru cornelo trimis de
(22 mai 2011, 02:16:57
Marius, esti pe dinafar total iar legat de conditie fizica poate ca ar face oameni daca ar avea unde iar programul dedicat acestei activitati s-ar respecta de cei care conduc (de la nivel inalt) Bunele maniere le are fiecare din cei 7 ani de acasa , frustrarile insa tin de alte probleme! Iar treaba cu pasiunea , toti suntem pasionati de cate ceva dar fara unelte si cu burta goala e cam greu sa faci! In rest sanatate multa la toata familia si sa nu duci lipsa de nimic in viata!
9.   Toti politistii sunt niste banditi si escroci trimis de
(22 mai 2011, 02:41:31
Nu e el singurul politist care face contrabanda.politistii sunt cei care ajuta contrabandistii intotdeauna.UN EXEMPLU DE AJUTOR AL CONTRABANDISTILOR E BUCSA VASILE DIN IPJ SUCEAVA CARE SA FOLOSIT DE LOGANUL B-19-XPJ PT CONTRABANDA.
9.1  RE: Toti politistii sunt niste banditi si escroci trimis de
(22 mai 2011, 10:25:03
Prin deducere inteleg ca toti cetatenii sunt infractori ?!
10.   Asa o fi Robert trimis de
(22 mai 2011, 06:46:24
In aceste vremuri nu se mai tine cont de nimic , conteaza doar ca banul sa iasa , nu si cum prin incalcarea legii si a uniformei care o poarta . La sate si comune e tragic , acolo se fac bani . Va dau un exemplu : plutonierul major X , sef de post in comuna Y , dupa ce sa instalat comod in scaun inspecteaza terenul in vederea de a-si atrage din respectiva comuna 2-3 prieteni de nadejde si cu situatie buna . Dupa ce sa "lipit" , omul legii devine si el un omulet de afaceri . Cum ? pai daca nea Costica sau Mitica s-a imbatat si a facut scandal sau s-a urcat beti la volan , se duc la unul din prietenii plutonierului , lasa suta de euro sau cat este intelegerea si totul devine ok . Asta face nenea plutonierul , face afaceri din infractiuni si din nou vreau sa ma opresc aicica deja am spus prea mult.
11.   Uitasem trimis de
(22 mai 2011, 07:10:04
Apropos si de masinile de politie : nimeni nu spune cum sunt folosite aceste masini in scopuri personale si hai sa o mai lasam cu cota de benzina . Deci cand e vorba de activitate nu este carburant dar cand este vorba de probleme personale sau afaceri personale nu se mai pune aceasta problema , carburant de-ar fi , nu ? si afaceri personale cat de multe . De ce nu vin cei de la inspectia interna dechizati prin pietele judetului ? ca sa nu spun de ce , sa constate ei si daca o sa le placa , atunci jos palaria si bravo politiei romane . Sa scriem pe foaie misiunile care sunt misiuni , sa justifice fiecare km parcurs . E usor a spune ca am fost in misiune fara ca cineva sa-l si poata verifica . Mai lasati "misiunile" personale si puneti-va pe treaba ca se anunta vremuri grele . Atentie la ochiul din umbra
12.   Nu pot sa te contrazic trimis de
(22 mai 2011, 10:10:01
totusi problema carburantului ,echipamentelor,salariului este discutata de fiecare data la nivel de guvern.Poate ai dreptate tuneup cu misiunile personale dar zi-mi tu ce misiuni personale mai poti face cand oficial pentru fiecare masina a politiei ai alocat lunar 80 litri carburant.Fa tu socoteala si sa-mi zici cati km poti parcurge.Iar cel care ma trimite la psiholog....prietene cand o sa-ti suni senatoru sa vina sa-ti scoata hotii din casa care te ciomagesc atunci si eu ma duc la doctor....
Iar salariu muncitorului necalificat din Italia nu este prietene cuprins intre 1700-2200 euro lunar...sa stii sii tu....Deci lasa dumele de pana una alta toti "italienii " nostri ne-au facut numai faima prin "meseriile" lor deci ...cu vocea mai redusa.
12.1  RE: Nu pot sa te contrazic trimis de
(22 mai 2011, 11:48:52
Pai , misiunile personale le transformi in misiuni in interes de serviciu iar cand e vorba de carburant si pentru alte interese personale te lipesti de un peco si macar un plin pe luna il ai asigurat . Din experienta spun
12.2  RE: Nu pot sa te contrazic trimis de
(22 mai 2011, 12:18:55
nu vreau sa te contrazic inutil dar nu ai dreptate.cum ar putea justifica kilometri sau poate loganu consuma 2 l/100 daca e masina de politie.care experienta???termino cu balivernele astea de adormit copii.masina aia cu un plin pe luna nu e folosita de un singur om...sau ce... ai vazut si tu un politist coborand in fata magazinului sa-si cumpere un covrig si gata e interes personal.Aveti niste idei atata de tampite incat se vede de la o posta ce natie suntem..daca te amendeaza e el de vina exces de zel....daca inchide ochii si-ti lasa permisul in buzunar .....e interesu lui si e afacere.ba mai terminati-o...de ce prima reactie a romanului cand primeste o amenda e ....cum sa scap....?
13.   Mesaj pentru toti trimis de
(22 mai 2011, 10:14:08
Hai sa ne facem noi fratilor politisti daca tot stim ce e de facut.Ala cu conditia fizica ala cu misiunile personale.....toti cu cate ceva ......da de ce nu mergem sa ne face noi...???sa schimbam noi???Cea mai veche meserie ...sa stai pe marginea drumului ,sa privesti si sa stii sa fii c**** asta facem noi.
14.   De la un politist trimis de
(22 mai 2011, 18:05:36
Scriu si eu cateva cuvinte cu bunavointa dv si am o rugaminte in acelasi timp,nu va faceti politisti fratilor, nu stiti ce riscati. De la oprobiul public pana la cele mai rele umilinte sa traiesti decent.Sunt unul de_al lor si stiu ce vorvesc. Odata, pentru ca a fost si odata era bine , acum nici macar siguranta zilei de maine nu o ai(vorbesc de cei multi), pentru ca se gaseste un tovaras acolo sus caruia nu ia placut urarea iesi afara javra ordinara si acum ne toaca pe toti.Cei care au incalcat legea ,sa platesca , dar nu DATI IN TOTI FRATILOIR.
15.   Scapa trimis de
( 3 iun 2011, 19:16:23
lasati ca nu moare saracu la 2 saptamani cat va sta la racoare

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei