Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mai 2011 - Anul XVI, nr. 118 (4716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De ieri

Comisarul Nelu Fediuc nu mai este la conducerea Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul Nelu Fediuc nu mai este şeful Sectorului Poliţiei de Frontieră (SPF) Siret. Decizia de eliberare din funcţie a fost luată ieri de către reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră din România şi vine după ce Ministerul Administraţiei şi Internelor a respins contestaţia depusă de Nelu Fediuc. În urmă cu aproximativ o lună, Consiliul Superior de Disciplină al IGPF a decis că Nelu Fediuc nu mai poate ocupa funcţia de şef al SPF Siret.

În urma finalizării cercetării prealabile şi analizării în cadrul Consiliului Superior de Disciplină, şeful Sectorului P.F. Siret a fost sancţionat disciplinar cu <trecerea într-o funcţie inferioară până la cel mult nivelul de bază al gradului profesional deţinut> pentru <neglijenţă manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau a dispoziţiilor primite de la şefii ierarhici sau de la autorităţile anume abilitate de lege>”, au specificat la vremea respectivă reprezentanţii Biroului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul IGPF.

Nemulţumit de soluţia luată în ceea ce-l priveşte, Nelu Fediuc a depus o contestaţie, dar aceasta a fost respinsă. Ca urmare, ieri a fost eliberat din funcţia de şef al SPF Siret.

 

Ghiţă Irimescu, reinstalat adjunct al SPF Siret

În timp ce unul pleacă, altul tocmai a venit în structura de conducere a Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret. Mai exact, de pe 12 mai 2011, inspector principal Ghiţă Irimescu a fost reinstalat în funcţia de adjunct al SPF Siret în urma unei decizii definitive şi irevocabile a instanţelor de judecată. Irimescu a fost eliberat din funcţia de adjunct în septembrie 2009, dar a contestat decizia în instanţă. Judecătorii i-au dat câştig de cauză, iar şefii acestuia au fost obligaţi să-l reinstaleze în funcţie în urmă cu o săptămână.

Deocamdată, nu se ştie cine va conduce SPF Siret cu titlu interimar până la organizarea unui concurs, dar este posibil ca atribuţiile să fie preluate chiar de adjunct, respectiv Ghiţă Irimescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul Nelu Fediuc nu mai este la conducerea Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret.
 Vizualizări articol: 1234 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Comisarul Nelu Fediuc nu mai este la conducerea Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dreptate trimis de
(21 mai 2011, 11:50:26
bravo Ghita
2.   Doamne ajuta! trimis de
(21 mai 2011, 16:15:59
in sfarsit banutii si relatiile nu te mai ajuta ,domnu comisar "tata fedea"s-a dus robu,s-au dus moti si pop si uite asa ai ramas in c**u gol. degeaba ai banuti daka nu mai are nimeni curajul sa tii ia.si dak mai punemla socoteala ca te trag baietii din lotul siret dupa ei,de craciun petreci la boston,in garsoniera.poate mananci caltabosii si carnatii cu conu preli,cu putin noroc.cat despre irimescu,felicitari,s-a facut dreptate..justitia a fost mai tare decat aroganta,prostia si inconpetenta celor ce l-au dat jos in 2009.arata-le ce poti,ghita,nu te lasa calcat in picioare!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei