Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mai 2011 - Anul XVI, nr. 118 (4716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Patriciu şi Băsescu fac parte din aceeaşi generaţie, în modelul USL nu se regăsesc

Duminică, 22 Mai 2011 (16:42:35)

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, întrebat despre aprecierile lui Dinu Patriciu la adresa USL, că omul de afaceri şi Traian Băsescu aparţin aceleiaşi generaţii, peste care trebuie dată pagina şi că modelul economic şi de societate pe care îl propune USL este unul în care cei doi nu se regăsesc.

Întrebat cum comentează afirmaţiile lui Dinu Patriciu la adresa USL, Ponta a răspuns: "Ar trebui să spun: «Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!» Vorbind serios, şi Traian Băsescu şi Dinu Patriciu aparţin aceleiaşi societăţi şi aceleiaşi generaţii. Amândoi au ajuns unde au ajuns, unul la vârful politicii speculând ce a fost mai rău în societatea românească, celălalt a avut relaţii foarte bune şi cu guvernul PSD şi cu guvernul PNL, când şi-a făcut şi averea".

Preşedintele PSD a spus că modelul economic şi de societate pe care îl propune Uniunea Social Liberală este unul în care cei doi nu se regăsesc.

"Trebuie să dăm pagina peste aceşti douăzeci de ani. Şi după Traian Băsescu şi după unii liberali care au devenit mari capitalişti făcând afaceri cu statul", a adăugat Ponta.

Omul de afaceri Dinu Patriciu susţine, într-un editorial, că şi cei aflaţi la putere, şi cei din opoziţie sunt "la fel de impotenţi", astfel că "soluţia nu este decât o mişcare politică nouă şi pragmatică".

"Nenorocirea este că la uşa guvernării bat unii care tocmai amestecă uleiul cu apa în căutarea unui leac miraculous. Evident, nu ies decât clăbuci. Şi unii, şi alţii sunt la fel de impotenţi. Soluţia nu este decât o mişcare politică nouă şi pragmatică. Dacă între timp vreunul dintre partidele nătâng-liberaloide de astăzi ar reuşi printr-o minune să se deştepte şi să se spele un pic, cu atât mai bine", scrie Patriciu, într-un editorial publicat în "Adevărul". 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Patriciu şi Băsescu fac parte din aceeaşi generaţie, în modelul USL nu se regăsesc.
 Vizualizări articol: 908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Patriciu şi Băsescu fac parte din aceeaşi generaţie, în modelul USL nu se regăsesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei