Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mai 2011 - Anul XVI, nr. 118 (4716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură

Zecile de ţigani care înnoptau în parcarea Gării Suceava, evacuaţi de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zecile de romi care transformaseră parcarea Gării din Suceava în loc de cazare pe timp de noapte au fost evacuaţi în urma unei acţiuni la care au participat oameni ai legii de la Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava şi colegi de la Secţia de Poliţie Burdujeni.  S-a întâmplat în seara zilei de joi, după ce în dimineaţă aceleiaşi zile reporterii Monitorul de Suceava surprinseseră imagini cu parcarea transformată în tabără ţigănească.

Cu autoturisme înmatriculate în Galaţi, Iaşi şi Vrancea, ţiganii, de ordinul zecilor, veneau de câteva seri în parcarea gării, unde îşi petreceau noaptea. Unii dormeau în maşini, alţii în corturi, iar alţii direct pe jos, pe pături. Dimineaţa, când se trezeau, ofereau un adevărat spectacol, luând masa pe portbagajul maşinilor, spălându-se cu apă din sticle de plastic şi apoi plecând rând pe rând prin judeţ. 

Comisarul-şef Florin Catană, şeful Poliţiei Transporturi Suceava, ne-a declarat că romii au fost îndepărtaţi din zonă şi li s-a atras atenţia să nu se mai întoarcă. Tot el a mai punctat că zona va fi supravegheată şi în următoarele nopţi, dacă va fi nevoie urmând a se interveni din nou.

Din informaţiile pe care le avem, aceşti romi sunt vopsitori de tablă şi sunt din categoria celor voiajori, plimbându-se dintr-un judeţ în altul, în căutare de comenzi. În perioada petrecută în parcarea gării nu au creat probleme deosebite, în sensul că nu au fost violenţi, însă imaginea creată de aceştia într-o locaţie intens circulată şi mizeria rămasă în urmă au făcut necesară îndepărtarea lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zecile de ţigani care înnoptau în parcarea Gării Suceava, evacuaţi de poliţie.
 Vizualizări articol: 1137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
Zecile de ţigani care înnoptau în parcarea Gării Suceava, evacuaţi de poliţie5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hai la Udesti trimis de
(21 mai 2011, 11:50:39
Nu sunt aceiasi care au furat 6.500 de la un cetatean din Udesti ? Nu este nici o legatura intre cele doua cazuri - articole ?
2.   Comentariu trimis de
(21 mai 2011, 14:31:10
Pina in anul 2000 ce le mai puneam sticle de apa cu carbit si .....in citeva zile dispareau..............nu mai sint baieti sa fac asa ceva ?? ....sau toti facem ori ce din tastaturahappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei