Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2011 - Anul XVI, nr. 99 (4697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Afaceri ilegale

Noi acuzaţii pe numele afaceristului cercetat pentru înşelăciuni de sute de mii de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Afaceristul trimis recent în judecată pentru ţepe de peste 500.000 de euro s-a ales cu încă două dosare penale, cu prejudicii semnificative.

După ce, miercuri, Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a anunţat începerea urmăririi penale faţă de  Ştefan Radu Angelescu (39 de ani) într-un dosar de evaziune fiscală, cu un prejudiciu total de aproximativ 138.000 de lei, dosar în care a fost pusă sub învinuire şi Elena Angelescu (39 de ani), soţia controversatului afacerist, ieri, reprezentanţii poliţiei au venit cu noi acuzaţii împotriva acestuia.

„În sarcina celui în cauză s-a reţinut că, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Suceava, în perioada ianuarie - septembrie 2009, nu a înregistrat în contabilitatea societăţii 126 facturi fiscale, în sumă totală de 963.410,12 lei, în baza cărora a livrat mărfuri către un beneficiar din Siret (societate administrată de soţia acestuia), sustrăgându-se astfel de la plata impozitului pe profit şi a TVA-ului în sumă totală de 283.356 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ, precizându-se că împotriva lui Ştefan Radu Angelescu a fost confirmată în cursul zilei de miercuri începerea urmăririi penale pentru evaziune fiscală şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Angelescu, susţin oamenii legii, este acuzat de asemenea şi pentru că nu a declarat la Oficiul Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Suceava că societatea nu mai funcţiona la sediul principal din municipiul Suceava, imobil care fusese executat silit în iulie 2008.

Totodată, se mai arată în comunicatul poliţiei, afaceristul sucevean nu a dat date nici despre sediile secundare ale firmei sale, în scopul sustragerii de la efectuarea verificărilor financiar-fiscale.

În februarie 2011, Ştefan Radu Angelescu a fost dat pe mâna judecătorilor, fiind acuzat că în perioada mai-august 2008 a luat materiale de construcţii în valoare de aproximativ 3.200.000 de lei de la mai multe societăţi, mare parte din marfă rămânând neachitată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noi acuzaţii pe numele afaceristului cercetat pentru înşelăciuni de sute de mii de euro.
 Vizualizări articol: 1575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noi acuzaţii pe numele afaceristului cercetat pentru înşelăciuni de sute de mii de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei