Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 apr 2011 - Anul XVI, nr. 87 (4685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La „trântă” cu poliţia

Trei sportivi de lupte greco-romane, cercetaţi penal pentru furt şi şantaj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei minori, toţi luptători de greco-romane, din care unul din Bucureşti venit în cantonament, la Rădăuţi, s-au ales cu dosar penal, după ce, prin ameninţări cu acte de violenţă, au încercat să scoată bani de la un individ căruia îi sustrăseseră telefonul mobil şi banii.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în cursul zilei de marţi, 12 aprilie a.c., la poliţia din Rădăuţi a venit un tânăr din comuna Horodnic de Sus, Costel I., în vârstă de 21 de ani, şofer la o societate comercială din Marginea, care a reclamat faptul că, cu o zi în urmă, în jurul prânzului, persoane necunoscute i-au sustras, din autoutilitara care era parcată pe strada Dorobanţului din Rădăuţi, un telefon mobil, în valoare de 400 de lei, precum şi suma de 300 de lei.

Tânărul din Horodnic a sunat la numărul cartelei telefonului furat, iar cel care i-a răspuns i-a cerut suma de 50 de lei, pentru a-i da înapoi cartela, spunându-i să vină singur, la ora 15:00, la sensul giratoriu din Rădăuţi, ameninţându-l şi cu acte de violenţă în cazul în care va anunţa poliţia.

 

„Copii fără minte, unul dintre ei, cel de 13 ani, e chiar un sportiv foarte promiţător...”

În ciuda ameninţărilor, păgubitul s-a dus la poliţie şi a povestit totul, judiciariştii rădăuţeni punând la cale un flagrant, în urma căruia au fost prinşi trei minori, toţi elevi, unul de 13 ani, din municipiul Botoşani, şi ceilalţi doi de 16 ani, din Dorneşti, respectiv Bucureşti.

Primii doi sunt sportivi la secţia de lupte greco-romane a Clubului Şcolar Rădăuţi, iar cel de-al treilea este venit în cantonament la Rădăuţi, de la Bucureşti.

Potrivit poliţiştilor, minorul în vârstă de 13 ani a fost cel care a furat telefonul şi banii din autoutilitară, după ce a forţat portiera din faţă, iar adolescentul din Dorneşti a asigurat paza la locul faptei.

Cel care a „negociat” cu victima la telefon şi i-a cerut bani pentru a-i da înapoi cartela telefonică a fost sportivul din Bucureşti.

„Copii fără minte, unul dintre ei, cel de 13 ani, e chiar un sportiv foarte promiţător... Nu ştiu ce-a fost în capul lor”, ne-a mărturisit, ieri, unul dintre antrenorii de la Clubul Şcolar Rădăuţi, Viorel Hânţar. 

„În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat şi şantaj, cu autorii în stare de libertate”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei sportivi de lupte greco-romane, cercetaţi penal pentru furt şi şantaj.
 Vizualizări articol: 2212 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Trei sportivi de lupte greco-romane, cercetaţi penal pentru furt şi şantaj3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei