Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 apr 2011 - Anul XVI, nr. 87 (4685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Bursa locurilor de muncă, mâine, cu 800 de posturi pentru şomeri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment care se va desfăşura mâine în Suceava, Rădăuţi, Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc, oferă, în total, aproape 800 de locuri de muncă. Aceasta este cifra totală la care s-a ajuns până ieri după-amiază, când Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava, organizatorul evenimentului, a încheiat perioada de centralizare a ofertelor de la angajatori.

Numai în municipiul Suceava, la bursa care va avea loc în holul Casei de Cultură, vor fi prezenţi 35 de angajatori, cu 295 de posturi disponibile. În Rădăuţi, bursa se va desfăşura la Casa Germană, în timp ce în Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc angajatorii îşi vor expune oferta la sediile punctelor locale ale AJOFM.

În toate cele patru locaţii, târgul de locuri de muncă va debuta începând cu ora 10.00

Printre altele, explică oficialii AJOFM, sunt disponibile posturi de tâmplar, dulgher, fierar betonist, instalator, electrician, tranşator carne, mezelar, gestionar depozit, agent vânzări, casier, tinichigiu, mecanic, utilaj manipulant, confecţioner încălţăminte şi îmbrăcăminte, barman sau cosmeticiană. Pentru persoanele cu studii superioare, angajatorii care şi-au anunţat prezenţa la bursă caută ingineri mecanici, ingineri drumuri şi poduri, economişti, consultaţi achiziţii publice, copywriter publicitate etc.

La bursă va fi o ofertă bogată şi pentru muncitori necalificaţi în prelucrarea lemnului, construcţii şi întreţinere drumuri.         

 

Şansă de angajare şi pentru tinerii cu situaţii sociale mai deosebite

La bursa de mâine, AJOFM va încerca să-i convingă pe patroni să încadreze în muncă un număr cât mai mare de şomeri şi prin oportunităţile de reducere a cheltuielilor cu salarizarea, oportunităţi oferite din Bugetul asigurărilor pentru şomaj. Este vorba de cei care vor angaja pe perioadă determinată de până la doi ani tineri cu vârste între 16 şi 25 de ani aflaţi în dificultate şi confruntaţi cu riscul excluderii profesionale (aici intră cei care sunt familişti, cei cu copii în întreţinere, fie că sunt familişti sau singuri, cei care au ispăşit pedepse cu închisoarea ori cei proveniţi din centrele de plasament).

Cuantumul lunar al subvenţiei acordate de la buget pentru fiecare tânăr angajat este egal cu salariul de bază stabilit la data angajării, dar nu mai mult de 75% din câştigul mediu net pe economie, comunicat de Institutul Naţional de Statistică, în momentul încadrării în muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bursa locurilor de muncă, mâine, cu 800 de posturi pentru şomeri.
 Vizualizări articol: 1768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Bursa locurilor de muncă, mâine, cu 800 de posturi pentru şomeri4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vatra dornei trimis de
(14 apr 2011, 11:40:05
Dar la Vatra Dornei nu se organizeaza bursa locurilor de munca??Sau Vatra Dornei nu face parte din Jud Suceava?? De fapt e inca o dovada ca jud Ciuceava se termina la Mestecanis...laughing)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei