Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 apr 2011 - Anul XVI, nr. 87 (4685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   20 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 14 – 20 aprilie

Expoziţia de pictură “Déjà vu”

Galeria de Artă “Ion Irimescu” din municipiul Suceava prezintă expoziţia personală de pictură “Déjà vu”, a artistei plastice Dorina Costraş. Expoziţia, care aduce în perimetrul artistic primăvăratec al Sucevei o notă de eleganţă şi puritate, etalează un număr de 33 de tablouri din trei cicluri diferite (“Imposibila iubire”, “Şoapte” şi “Sentimente”), lucrări care au ca motiv principal chipul şi corpul femeii.

 

Târgul de Paşte de la Suceava

Târgul de Paşte de la Suceava, care se va desfăşura în intervalul 16 - 23 aprilie, în Parcul Central al municipiului, va oferi o gamă variată de creaţii artizanale şi produse meşteşugăreşti, de la ouă încondeiate, ceramică şi împletituri, la piese cioplite din lemn şi icoane pictate pe lemn sau pe sticlă.

 

„Grafică şi pictură”

Până pe 8 mai, artistul Gheorghe Ropciuc expune splendidele sale lucrări în peniţă şi ulei, la etajul centrului comercial Iulius Mall.

 

Iepurilă Bocănilă soseşte la Galleria!
În fiecare zi a lunii aprilie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinții și bunicii la o haioasă întâlnire cu Iepurilă Bocănilă. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, Iepurilă Bocănilă.

 

Shopping City Suceava sărbătoreşte 3 Ani! 

În luna aprilie 2011, toţi cei care fac cumpărături de minim 50 de lei pe un singur bon de casă din magazinele din Shopping City Suceava pot participa la Tombola Aniversară. Săptămânal, vor fi acordate premii din partea Carrefour Suceava şi Baumax Suceava. Pe 1 mai va avea loc extragerea marelui premiu, un autoturism Volkswagen Polo, oferit de Shopping City Suceava, în parteneriat cu AutoMitric Suceava, dealer autorizat Volkswagen.

 

Campania „Redirecţionează 2% către SMURD” 

Puncte de informare pentru Campania „Redirecţionează 2% către SMURD”, în Shopping City Suceava, vinerea, între orele 16:00 – 19:00, sâmbăta şi duminica, între orele 10:00 – 13:00.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor interesaţi de această campanie şi care doresc să sprijine acţiunea, se vor organiza, în fiecare sfârşit de săptămână, până pe 8 mai 2011, două  puncte de lucru şi de informare în incinta Shopping City Suceava. Aceste puncte de lucru vor fi deservite, pe bază de voluntariat, de echipe mixte de paramedici de la ISU Suceava şi de voluntari de la Şcoala Postliceală Sanitară din municipiul reşedinţă de judeţ.

 

Expoziţia „Dumnezeul răbdării şi al mângâierii”

Odată cu apropierea Sărbătorilor de Paşte, Shopping City Suceava vă invită să vizitaţi Expoziţia de icoane “Dumnezeul răbdării şi al mângâierii” la City Gallery. Expoziţia poate fi vizitată în perioada 12 aprilie – 1 mai 2011.

           

„Preţul corect”, la Iulius Mall

Colecţiile de primăvară-vară 2011 ale magazinelor din Iulius Mall, ofertele speciale şi preţurile tentante sunt promovate pe facebook. Până pe 1 mai 2011, pe http://www.facebook.com/iuliusmallsuceava, poţi fi premiat dacă afli „preţul corect” al articolului vestimentar sau de încălţăminte, de decor sau accesoriului fotografiat. 23 de produse şi tot atâtea premii cu Iulius Mall Suceava pe facebook!

 

Atelierul lui Bocănilă
În perioada 13-15 aprilie 2011, începând cu ora 16:30, Galleria Suceava invită toţi copiii, cu mic, cu mare, în atelierul lui Bocănilă! Vino în atelierul micuţilor creatori şi arată-ţi talentul şi ai ocazia să câştigi unul dintre cele câteva zeci de premii puse la bătaie!

 

Joi, 14 aprilie

Dj Sava & Raluka, la Hollywood

Cea mai incendiară seară doar la Hollywood, alături de Dj Sava & Raluka. Ia-ţi gaşca nebună şi vino alături de noi, organizatorii, şi de cei mai tari invitaţi. Rezervări: 0755 571 749

 

Mini Playback Show
Astăzi, de la ora 18.00, şi duminică, începând cu ora 16.00, toţi copiii talentaţi sunt invitaţi la Galleria Suceava să-şi exprime abilităţile artistice în cadrul programului Mini Playback Show. Toţi vor fi premiaţi pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans şi playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.
 

„Student zone!”, Cocktail Music - Party with DJ Suspectu

Program special dedicat studenţilor, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei!

Petrecerea incendiară este dedicată studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Suspectu, noul rezident Club Babylon Suceava. Barmanii de la Babylon v-au pregătit o serie de shot-uri și cocteiluri servite într-un mod neconvenţional!
În fiecare joi, la ora 2:00, vom organiza o tombolă, prin care unul dintre cei prezenţi poate câştiga 50 de euro!

 

Student Glow Party, la Padrino

În Padrino, joia este Student Glow Party. Multe premii din partea Padrino şi Glow Beauty Place. Shot-uri din partea casei pentru toţi studenţii şi reducere 15% după ora 24:00. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească marca Padrino! Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 15 aprilie

Circul Europa, în Parcarea Shopping City

Circul Europa revine la Suceava cu un spectacol nou de dresură de cămile, lame şi ponei, numere de acrobaţie şi jonglerie. Între 15-24 aprilie, vă invită să petreceţi două ore de râs şi voie bună sub cupola circului. Program de spectacole: marţi – vineri, începând cu ora 18:00, iar sâmbătă şi duminică, începând cu orele 15:00 şi 18:00.

 

Music Contest - R'&'B & Hip-Hop vs. Latino
Un nou concept în viaţa de noapte din cluburile din Suceava, la Babylon. Music Contest îşi propune să antreneze petrecăreţii, dar şi pe cei doi DJ invitaţi, în a-şi etala cunoştinţele în muzică şi dans, din două genuri muzicale total opuse. În seara de vineri, vom miza pe R'&'B & Hip-Hop vs. Latino. MC-ul nostru v-a pregătit şi un superprogram de entertaiment, cu superpremii din partea casei! Program nerecomandat minorilor!
 

Cea mai tare muzică românească, la Hollywood

Hollywood vă aşteptă, ca de obicei, cu cea mai tare muzică românească, care nu va fi uitată niciodată! Rezervări: 0755 571 749

 

Latino Party, la Padrino

La Padrino, Latino Party. Distracţie pe ritmuri de salsa, samba, merengue. Lasă-te purtat de latino marca Padrino. Rezervări 0742 36 5859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 16 aprilie

Preselecţie Miss Bucovina, 16-17 aprilie

Îţi doreşti să devii top-model şi să defilezi pe catwalk? Crezi că ai aptitudini pentru o astfel de carieră? Shopping City Suceava şi Just Models îţi oferă ocazia de a-ţi îndeplini visul.Participă la preselecţiile ce vor avea loc pe 16 şi 17 aprilie şi poţi câştiga titlul de Miss Bucovina şi premii în valoare totală de 3.000 de euro. Vârsta minimă - 14 ani şi înălţimea minimă - 1,70 m.

Sâmbătă: ora 10:00 Vatra Dornei (Club Katarsis); ora 15:00 Câmpulung Moldovenesc (Hotel Zimbru); ora 18:00 Gura Humorului (Hotel Best Western)

Duminică: ora 10:00 Fălticeni (Restaurant El Passo); ora 14:00 Rădăuţi (Restaurant Carisma); ora 18:00 Suceava (Shopping City Suceava - City Gallery). 

 

Oferte la Hollywood

La Hollywood, fiecare masă de cel puţin şase persoane, cu minim patru fete la masă, primeşte din partea casei o sticlă de votcă, la Wyborowa Party!

 

Origami – Librăria Cărtureşti

Librăria Cărtureşti provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, îndrumaţi de Luana Popa, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic: 0732 003 049.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12:00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava
De la ora 11.30, Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Povestiri de buzunar". Accesul este gratuit!

 

Concert Paula Seling & Ovi
Începând cu ora 21.00, Club Babylon Suceava vă invită la un concert marca Paula Seling & Ovi, concert ce face parte din turneul acestora de promovare "The never ending tour". După concert, toţi petrecăreţii se vor distra pe un supermix cu muzică de club, pregătit special de Dj Suspectu, şi o atmosferă incendiară, creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava şi un show de lumini ameţitor.
 

Dj Verony, la Padrino

La Padrino, distracţie maximă pe hit-urile mixate de Dj Verony. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Distracţie la Office`s Club

Dacă vreţi să dansaţi, să vă distraţi, să vă simţiţi bine ca între prieteni, mergeţi în Office`s Club, sâmbătă seară. Barmanii Dan, Marco, Eugen şi Lucica vă oferă o mulţime de shot-uri. Rezervări 0735 168 111.

 

Duminică, 17 aprilie

Floriile, la Iulius Mall

După cum şi-a obişnuit clienţii care îşi aniversează onomastica, primii 150 de clienţi Iulius Mall primesc la Centrul Info un cadou pentru ca sărbătoriţii să petreacă frumos alături de cei dragi.

 

Teatrul de Păpuşi “Puppet”, la Iulius Mall

Teatrul de Păpuşi “Puppet” invită prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, la Iulius Mall, de la ora 12:00, în lumea poveştilor populare şi basmelor.

 

Festivalul Ouălor Încondeiate, ediţia a V-a, la Moldoviţa

La Moldoviţa, va avea loc Festivalul Ouălor Încondeiate, ediţia a V-a. Festivalul cuprinde trei secţiuni, secţiunea ouă încondeiate (copii, adulţi), secţiunea artă tradiţională veche, la care participanţii se vor prezenta cu haine, icoane şi obiecte tradiţionale vechi, şi secţiunea gastronomie, la care participanţii vor pregăti bucate tradiţionale de post şi preparate din peşte. Festivalul începe la ora 14:00, în sala de sport.

 

Concert pascal, Grigore Leşe şi aromânii fârşeroţi

La Catedrala Catolică „Sf. Ioan Nepomuk” din municipiul Suceava va avea loc, începând cu ora 19:00, concertul pascal circumscris programului de manifestări „Paştele în Bucovina”, susţinut de Grigore Leşe şi aromânii fârşeroţi.

 

Retro party, la Babylon
Distracţie fără limite în Club Babylon Suceava, în cadrul programului Retro Party! Petrecerile vor miza pe un supermix cu muzica anilor '80-'90 pregătit special de Dj Suspectu. În weekend, continuă şi superoferte la votcă şi whisky!

 

Luni, 18 aprilie

Grigore Micu - Pictură şi grafică

Muzeul de Istorie din municipiul Suceava prezintă, în intervalul 18 aprilie - 9 mai, expoziţia personală de pictură şi grafică a artistului plastic sucevean Grigore Micu. Expoziţia retrospectivă cuprinde circa 70 de lucrări în care autorul, care conduce Cenaclul judeţean de pictură, sculptură şi grafică satirică „Dimitrie Loghin”, abordează mai multe genuri ale picturii - peisaj, natură statică, flori, portret, compoziţie.

 

Marţi, 19 aprilie

Expoziţie Alma Redlinger - Pictură şi grafică

La Muzeul de Istorie Suceava se deschide, la ora 11:00, expoziţia de pictură şi grafică a artistei plastice Alma Redlinger. Membru al Uniunii Artiştilor Plastici din Bucureşti din anul 1951, Alma Redlinger, care l-a avut ca profesor pe M.H. Maxy, vine la Suceava cu lucrările prezentate în această primăvară la Sala Dalles (150 de lucrări din colecţia proprie şi din câteva colecţii particulare), expoziţie la care s-a lansat şi catalogul publicat la Editura UNARTE.

Expoziţia de la Suceava va fi prezentată de criticul de artă Valentin Ciucă.

 

Marţea veselă, la Padrino

Săptămâna începe la Padrino cu marţea veselă. Pe la ora 19:00, începe distracţia, care ţine până spre dimineaţă. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei