Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 mar 2011 - Anul XVI, nr. 51 (4649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

 

Perioada 3 – 9 martie

„Zilele mărţişorului la Galleria Suceava”

În perioada 4-6 martie, Galleria Suceava vă invită la evenimentul "Zilele mărţişorului la Galleria", în cadrul căruia puteţi câştiga zilnic vouchere de cumpărături dacă veţi introduce în urna special amenajată un mesaj pentru o persoană dragă cu ocazia "mărţişorului".
Evenimentul va culmina cu un concert Connect-R, duminică, 6 martie, începând cu ora 18.00.

 

Întâlnire cu Bobo, clovnul preferat al copiilor

În fiecare zi a lunii martie, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

 

Salonul profesorilor de arte vizuale, la City Gallery

Până pe 23 martie, la City Gallery din incinta Shopping City Suceava poate fi vizitat Salonul Profesorilor de Arte Vizuale. Expoziţia, organizată de Uniunea Artiştilor Plastici din România - Filiala Iaşi, Societatea Profesorilor de Arte Vizuale Iaşi şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Iaşi, aduce în prim plan arta vizuală contemporană românească, materializată în peste 150 de lucrări plastice reprezentative semnate de artişti plastici profesionişti din România, Ucraina şi Moldova, care au şi calitatea de profesor.

La invitaţia UAPR Iaşi şi a Colegiului de Artă “Octav Băncilă”, la această ediţie a Salonului au participat şi profesori ai Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava, artiştii plastici profesionişti Angela Pitariu Bolnavu, Lucia Puşcaşu, Puşa Pîslaru, Camelia Rusu Sadovei, Iulian Asimionesei şi Niculai Moroşan.

 

Târgul meşterilor populari “Mărţişor în Bucovina”

Consiliul Judeţean Suceava, prin Centrul Cultural Bucovina, respectiv Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Shopping City Suceava şi Asociaţia meşterilor populari din Bucovina organizează, în perioada 25 februarie - 8 martie, Târgul meşterilor populari „Mărţişor în Bucovina”. Târgul are caracter interjudeţean şi se desfăşoară la Shopping City Suceava. Dedicat zilelor de 1 şi 8 martie, Târgul meşterilor populari „Mărţişor în Bucovina” promovează arta şi tradiţia populară bucovineană, dar şi din alte zone ale ţării. Prin punerea la dispoziţia turiştilor şi a locuitorilor municipiului Suceava, în prag de primăvară, a produselor tradiţionale unicat specifice acestei perioade, târgul promovează turismul în Bucovina.

                    

1 – 6 martie, câştigă o sesiune de shopping alături de Cătălin Botezatu

Shopping City Suceava a pregătit de Mărţişor un cadou special pentru pasionaţii de modă şi nu numai: o sesiune de shopping alături de Cătălin Botezatu. Completând talonul de tombolă în perioada 1 – 6 martie, toţi cei care vor face cumpărături în valoare de minim 50 de lei din magazinele din Shopping City Suceava pot câştiga o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de lei alături de designerul lor preferat. Extragerea şi acordarea premiului vor avea loc duminică, 6 martie, în cadrul unui eveniment de excepţie. Începând cu ora 17:00, vor fi omagiate femeile de succes din Suceava – personalităţi pe care le cunoaştem atât prin realizările profesionale, cât şi prin cele personale, apoi va urma un spectacol incendiar de modă: prezentarea celor mai cunoscute branduri italiene de costume elegante pentru bărbaţi reunite în colecţia  EGO MEN şi BOXING by Cătălin Botezatu, cea mai spectaculoasă colecţie de lenjerie intimă şi de costume sport pentru bărbaţi. După eveniment, la Alexandria Librarii, va urma sesiunea de autografe pentru  bestsellerul “Trei Vieţi. Pedeapsa” de Cătălin Botezatu, primul volum al trilogiei despre viaţa celui mai cunoscut designer român în ţară şi peste hotare, scris de Monica Vlad.

 

1 – 8 martie, concurs „Cea mai frumoasă felicitare pentru Mama”

De Ziua Mamei, toţi copiii sunt invitaţi să-şi demonstreze dragostea şi creativitatea la concursul “Cea mai frumoasă felicitare pentru Mama”. Pentru a participa la concurs cei mici trebuie să realizeze, în perioada 1 – 8 martie, o felicitare dedicată mamei, pe care să o depună în urna amplasată în faţa locului de joacă Cutezătorii din Shopping City Suceava, menţionând numele şi numărul de telefon.  

Câştigătorii vor fi prezentaţi în emisiunea Cutezătorii, din data de 12 martie, difuzată pe TV Plus Suceava, ora 11:00, şi în reluare: luni şi vineri, ora 13:00,  iar miercuri, ora 19:30. 

Premii: cinci cărţi oferite de Alexandria Librării, zece ghiozdane (rechizite şi dulciuri) şi marele premiu: o cameră foto digitală Nikon, oferite de Carrefour Suceava.

 

Pacheţele de primăvară la Cărtureşti

Între 1 şi 8 martie, Librăria Cărtureşti din Iulius Mall recomandă o mulţime de pacheţele pe care să le oferiţi cadou sau de care să vă bucuraţi personal. Cărţi, filme, ceaiuri, muzică, accesorii pentru citit şi scris, gemuri şi alte delicatese, toate la preţuri speciale, de primăvară. Dozajul şi combinaţiile vă aparţin.

 

Târgul Colecţionarilor

Tradiţionala întâlnire din Târgul Colecţionarilor a colecţionarilor şi buchiniştilor cu publicul bucovinean are loc, sâmbătă şi duminică, 5 şi 6 martie. Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, aduce la parterul Iulius Mall la Târgul Colecţionarilor obiecte atinse de patina timpului. Curioşii pot afla de la expozanţi şi poveştile captivante ale fiecărei podoabe, mărci poştale, piese de decor sau de mobilier.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Atelierul de creaţie pentru copii te aşteaptă cu idei, culori şi artă! Sâmbătă, 5 martie, de la ora 12, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Ice Dream, la Iulius Mall

Ultimele zile de iarnă la arena de gheaţă de laIulius Mall. Cea mai atractivă destinaţie de distracţie în aer liber din Suceava oferă zilnic, între orele 14:00 şi 22:00, preţuri speciale pentru o repriză de distracţie: 6 lei/copil, elev, student şi 10 lei/adult.

 

Distracţie pentru cei mici

În fiecare marţi şi miercuri, între orele 12:00 şi 16:00, KidsLand din Iulius Mall invită la joacă grupuri numeroase de preşcolari. Micuţii vin cu educatorii să se distreze alături de toţi colegii lor din grădiniţă!

Woman Tribute Weekend

În perioada 4 - 6 martie, începând cu ora 22:00, Club Babylon Suceava te invită la Woman Tribute Weekend.

 

Joi, 3 martie

Romanian Retro Party, la Padrino

Cea mai tare petrecere marca Padrino, Romanian Retro Party. Organizatorii încearcă să vă aducă în anii ‘90 şi să petreceţi până în zori de zi cu cele mai tari hit-uri româneşti din acele vremuri: Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seara studenţească cu reducere de 15%, după ora 24:00. Rezervări la 0742 365 859 sau www.RestaurantPadrino.ro.

 

„Mărţişor party”

 „Mărţişor party” te aşteptă cu o mulţime de surprize, la Hollywood. Fetele pot să-şi ia gaşca şi să savureze un cocteil din partea casei. Rezervări la 0755 571 749.

 

Vineri, 4 martie

Ladies’ Night, la Padrino

Ladies’ Night, la Padrino. Padrino face cinste cu câte un cocteil din partea casei, pentru primele 50 de doamne/domnişoare, începând cu ora 22.30. Petreceţi pe cea mai bună muzică de pub din oraş, alături de DJ Verony. Rezervări la 0742 365 859 sau www.RestaurantPadrino.ro.

 

Petrecere la Hollywood

Hollywood vă aşteaptă să petreceţi cu cea mai bună muzică românească şi în cea mai tare atmosferă, alături de prieteni. Rezervări la 0755 571 749.

 

Sâmbătă, 5 martie

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11:30, Compania de Teatru pentru Copii şi Tineret "New Talents" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Prostia omenească". Accesul este gratuit!
După program, copiii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

 

Campionat judeţean de şah

Pasionaţii sportului minţii din liceele sucevene se întrec în Iulius Mall. Organizatori: Iulius Mall, gazda competiţiei, şi Direcţia Judeţeană pentru Sport Suceava.

 

Raoul Russu vine cu primăvara
Office’s Club vă oferă un artist cu un stil inconfundabil: Raoul Russu. A lansat o piesă nouă, „Rainy Day”, şi vine să o prezinte şi la Suceava, într-o versiune de club, în premieră absolută. Intrarea este liberă!

 

Negative Core şi Open Fire, la Vox

Începând cu ora 20:00, Discotheque Vox Suceava te invită la un concert cu trupele Negative Core şi Open Fire.

 

Boys’ striptease party

Restaurantul Hollywood a pregătit ceva cu totul special pentru băieţi. Fetele vor avea parte şi ele de cea mai tare atmosferă, la Boys’ striptease party! Cel mai sexy şi mai bun dansator va primi din partea organizatorilor un premiu în valoare de 100 euro. Rezervări la 0755 571 749.

 

Duminică, 6 martie

Mini playback show

Începând cu ora 16.00, toţi copiii talentaţi sunt invitaţi la Galleria Suceava, să-şi exprime abilităţile artistice în cadrul programului Mini Playback Show. Bineînţeles, toţi vor fi premiaţi pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califică pentru semifinalele din luna iunie.

 

Teatrul de Păpuşi “Puppet”

Teatrul de Păpuşi “Puppet” invită prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, de la ora 12:00, la Iulius Mall, în lumea poveştilor populare şi a basmelor.

 

Surprize de Mărţişor, la Iulius Mall

De la ora 17:00, copiii de la Palatul Copiilor dedică venirii primăverii un spectacol cu prezentări de modă şi momente artistice oferite de trupe de dans modern, la Iulius Mall.

 

 „Oameni buni, bucovinenii!”, spectacol folcloric de binefacere

La Dom Polski va avea loc duminică, 6 martie, începând cu ora 15:00, un spectacol folcloric de binefacere, organizat de Asociaţia Sfântul Ioan cel Nou Suceava – Centrul medico-social de asistenţă la domiciliu a vârstnicilor. Intrarea este liberă.

 

Luni, 7 martie

Dan Puric, pe scena suceveană

Începând cu ora 19:00, Teatrul Naţional Bucureşti prezintă, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, spectacolul „Sinucigaşul” de Nikolai Erdman. În rol principal, actorul Dan Puric. Un bilet costă 100 lei.

 

Marţi, 8 Martie

8 Martie, în Iulius Mall

Începând cu ora 10:00, Iulius Mall va copleşi vizitatoarele cu flori, iar echipa Sephora va transforma look-ul doamnelor şi domnişoarelor cu şedinţe gratuite de frumuseţe, make-up în tendinţele primăverii. De la ora 19:00, magazinele din Iulius Mall îşi vor etala pe catwalk colecţiile de primăvară-vară 2011, iar salonul Carmen Style va prezenta la scenă deschisă ultime trenduri în materie de coafuri. Seara, într-un superconcert, Alex Velea va fi în Iulius Mall, să dedice doamnelor şi domnişoarelor hit-urile sale.

 

8 Martie, la Padrino

Chiar dacă primăvara întârzie să apară, Padrino vrea să-ţi facă ziua de 8 Martie însorită şi te invită să petreci Ziua Femeii la Marţea Veselă! Rezervări la 0742 365 859 sau www.RestaurantPadrino.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei