Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 mar 2011 - Anul XVI, nr. 51 (4649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava

Accident pe strada Universităţii, după o depăşire inconştientă făcută de un taximetrist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, şofer de taxi, a provocat un accident pe strada Universităţii din Suceava după ce a intrat în depăşirea maşinii din faţa sa fără a se asigura. S-a întâmplat marţi seară, în jurul orei 21.10, în imediata apropiere a trecerii de pietoni din faţa aleii ce duce spre universitate.

Şoferul care conducea autoturismul Logan atestat pentru taximetrie, Costel Ursache, localnic din Suceava, posesor de permis de conducere din anul 2006, venea dinspre bulevardul George Enescu, iar în zona hotelului Clasic a intrat în depăşirea maşinii din faţă. Nu a văzut la timp că din sens opus venea un autoturism Fiat, condus regulamentar de un italian rezident în municipiul Suceava, Pierangelo Ulio, în vârstă de 50 de ani. Chiar dacă cele două maşini nu aveau viteză, iar impactul nu a fost foarte violent, patru persoane au fost rănite.

Este vorba de o tânără de 22 de ani şi o fetiţă de 6 ani, pasagere în taxi, şi de italianul de 50 de ani şi de o tânără de 21 de ani, din Botoşani, care îl însoţea pe acesta din urmă.

Toate cele patru victime au ajuns la spital, medicii diagnosticându-le cu leziuni uşoare, care necesită între cinci şi zece zile de îngrijiri medicale.

Agenţii de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Suceava au stabilit că cei doi şoferi nu consumaseră băuturi alcoolice şi purtau centuri de siguranţă. Conform procedurilor, ambilor le-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Poliţiştii au subliniat că şoferii care se angajează în depăşiri pe strada Universităţii îşi asumă un risc ridicat de a produce un accident rutier, drumul fiind îngust, existând multe maşini oprite la marginea şoselei, iar pietonii mişunând adesea printre vehiculele staţionate.

 

Poliţia Rutieră, nemulţumită de atitudinea din trafic a multor taximetrişti

Recent, comisarul Liviu Sfichi, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de cum se manifestă în trafic o mare parte a şoferilor de taxi din municipiul reşedinţă de judeţ.  

„Avem o problemă serioasă cu aceste maşini, în Suceava taxiurile rulează cu cea mai mare viteză şi mulţi şoferi încalcă zilnic regulile de circulaţie. Am luat hotărârea ca patrulele din cadrul Serviciului Rutier să acţioneze zilnic în zonele în care stau taximetriştii şi să aplice sancţiuni drastice în cazul celor care şi-au făcut un obicei din a nu respecta nici o regulă de circulaţie”, ne-a declarat comisarul Liviu Sfichi, şeful Serviciului de Poliţie.

Forţarea trecerii la semafor, depăşirea coloanelor de maşini inclusiv pe trecerile de pietoni, parcările neregulamentare şi viteza excesivă de rulare, mai ales pe timp de noapte, sunt cele mai dese abateri ale taximetriştilor, conform şefului Serviciului Rutier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident pe strada Universităţii, după o depăşire inconştientă făcută de un taximetrist.
 Vizualizări articol: 3946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 6 voturi
Accident pe strada Universităţii, după o depăşire inconştientă făcută de un taximetrist4.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Speranta trimis de
( 3 mar 2011, 11:32:44
Sper ca acest idiot printre multi altii nu va mai avea dreptul de a fi taximetrist in Suceava.
2.   MOTIVATIA trimis de
( 3 mar 2011, 13:46:24
,,CLIENTUL NOSTRU STAPINUL NOSTRU"nu este usor sa rezisti in piata ca taximetrist si asa sunt clienti putini ,trbuie si ei atrasi cu ceva macar atunci cind se grabesc sa prinda un tren sa dam dovada de curaj si teribilism si sa ne facem reclama .
2.1  RE: MOTIVATIA trimis de
( 3 mar 2011, 15:22:48
Ce zici bre? Adica daca ti se urca un pui de smecher in taxi si-ti spune sa o calci pe maica-ta pe trecere de pietoni ca se misca cam greu tu o calci ? Doar ca sa-i indeplinesti dorinta clientului ca sa-ti faci reclama ? Doar un sclav ca tine ar putea sa asculte orbeste de dorintele "stapanului".
3.   Comentariu trimis de
( 3 mar 2011, 14:32:12
Oare in Vatra Dornei cand o sa se trezeasca politia in priviinta taximetristilor??
Cand vezi de ce ii lasa in pace cand toti lucreaza doar la negru si conduc de parca nu ar avea niciunul permis,te apuca groaza.
Toti martorii pusi de politia di Vatra Dornei la procesela verbale care necesita martor sunt.....ati ghicit:TAXIMETRISTI!!!
Sunt si politisti proprietari de taxiuri ,deci???? cum sa se ia de ei???
ROMANIA tara fraierilor!!!!
4.   Taximetristii trimis de
( 3 mar 2011, 15:05:40
Sunt cei mai prosti din curtea scolii, eu ii altoiesc de cate ori am ocazia.
5.   Raspuns catre Andreasul trimis de
( 3 mar 2011, 15:11:40
Baiete, esti cu capu, daca ai vorbit serios>
Daca nu, imi cer scuze!
6.   Vise... trimis de
( 3 mar 2011, 21:56:46
Oare vom vedea vreodata in acest orasel vreun taximetrist spalat,educat,la cravata facandu-si cu cinste meseria?Sa-ti deschida portiera,sa vorbeasca frumos,sa nu fumeze in timpul cursei,sa nu-ti provoace voma cu manele....sa te ajute cu bagajele,sa nu te fure...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei