Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 feb 2011 - Anul XVI, nr. 38 (4636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Zece zile de campanie

Mirajul „Las Vegas” a atras aproape 230.000 de persoane la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mirajul „Las Vegas” a atras aproape 230.000 de persoane la Iulius Mall Suceava, în cele zece zile de campanie „Iubire în Las Vegas”.

Ca într-un casino tipic american, îndrăgostiţii de shopping şi-au încercat norocul în Iulius Mall, pentru cele 3.000 de premii instant de pe „Panoul Dragostei”.

Chiar de Valentine’s Day, zeiţa Fortuna i-a hărăzit lui Mihai Ştreangă, de 39 de ani, avocat din Rădăuţi, vacanţa romantică alături de persoana iubită.

„Sunt client fidel Iulius Mall Suceava, dar am participat pentru prima oară la o tombolă. Pentru amuzament, am depus în urnă un singur talon, dar nu credeam că o să câştig marele premiu, o călătorie.... şi tocmai în Las Vegas”, a spus Mihai Ştreangă.

Reprezentanţii Iulius Mall au spus că, în premieră pentru un shopping mall, „un client fidel a primit cadou o vacanţă pe care o poate întâlni o dată în viaţă. Mai mult, cele patru mall-uri Iulius au oferit, de Valentine’s Day, tot atâtea călătorii în doi în vestita metropolă de peste Atlantic”.

 

De Dragobete, „cel mai iubit cuplu de pe Facebook”

Luni, de Ziua Îndrăgostiţilor, „Elvis Presley” a oficiat 94 de căsătorii pentru o zi, în „Little White Chapel”, spaţiu renumit în Las Vegas pentru mariajele „la minut”. Mirii au fost fotografiaţi gratuit şi vor fi votaţi pentru premii zilnice, pe pagina Facebook Iulius Mall Suceava. De Dragobete, pe 24 februarie, va fi ales şi premiat „cel mai iubit cuplu de pe Facebook”.

Parada modei, cu noile colecţii din magazine, şi trupa Boom Dance au completat momentele speciale din Iulius Mall. Campania „Iubire în Las Vegas” s-a încheiat, la Iulius Mall Suceava, cu un concert mult aşteptat - Smiley.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mirajul „Las Vegas” a atras aproape 230.000 de persoane la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1000 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Mirajul „Las Vegas” a atras aproape 230.000 de persoane la Iulius Mall3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei