Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 feb 2011 - Anul XVI, nr. 31 (4629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Dimineaţă cu ghinion

Un rănit după o explozie la o societate din Şcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un bărbat de 40 de ani a ajuns ieri dimineaţă la Spitalul Judeţean Suceava după ce a fost rănit în urma unei explozii care s-a produs la o societate de producere a alcoolului din Şcheia. Incidentul a avut loc la primele ore ale dimineţii, iar în zonă nu se afla prea multă lume. Gheorghe M., singura persoană afectată de explozie, a avut noroc că în acel moment se afla în exteriorul clădirii, fiind rănit uşor de cioburile de sticlă care au rezultat.

Explozia a provocat un incendiu care a cuprins rezervorul de combustibil lichid uşor, în care se aflau circa 1,5 tone de substanţă, scurgerile din zona rezervorului, acoperişul construit din panouri de tip sendviş, pe o suprafaţă de 100 mp, pereţii laterali şi portanţi, pe o suprafaţă de 50 mp, precum şi alte materiale combustibile.

„Pentru localizarea şi lichidarea incendiului, la locul intervenţiei s-au deplasat 34 de pompieri militari, cu cinci autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare, de la Detaşamentul Suceava. De asemenea, la faţa locului s-a deplasat şi Grupa operativă a inspectoratului, condusă de inspectorul-şef al unităţii, colonel Burlui Ion”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

În urma cercetărilor s-a stabilit drept cauza probabilă de producere a incendiului un scurtcircuit, care a declanşat o explozie de la scăpările de gaze combustibile.

Acţiunea de stingere a incendiului s-a finalizat în aproximativ o oră, iar pompierii au salvat două cazane ale centralei termice, precum şi staţia de dedurizare a apei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un rănit după o explozie la o societate din Şcheia.
 Vizualizări articol: 1934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un rănit după o explozie la o societate din Şcheia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai trimis de
( 8 feb 2011, 11:07:46
De ce nu spuneti despre care societate este vorba? Nu cred ca este asa de greu. Bine ca avem apa potabila sistata in Burdujeni si Obcini. Uite asa ne vom trezi cu metri cubi de apa in plus la cheltuieli, ca deh, indata vine ziua de 12 februarie si se afiseaza "lista" pentru prosti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei