Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 feb 2011 - Anul XVI, nr. 31 (4629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandal de proporţii

Poliţist de la Circulaţie, stăpân pe BMW-ul cumpărat din Bulgaria de un tânăr

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din municipiul Suceava, administrator al unei firme de întreţinere a autoturismelor, încearcă să-şi recupereze de la un poliţist rutier maşina pe care a cumpărat-o din Bulgaria. Autoturismul a ajuns la omul legii printr-un intermediar, povestea fiind întortocheată şi cu multe semne de întrebare. Cert este că tânărul de 27 ani are act de cumpărare a respectivei maşini, act întocmit în Bulgaria şi tradus recent în România, însă maşina, un BMW, este deţinută de poliţist.

 

Conform actului de vânzare-cumpărare încheiat pe 20 august 2010 în oraşul bulgar Dobrich, Radu Lungu, administrator al SC AUTOSRADU SRL Suceava, a achiziţionat un autoturism BMW 525 D de la un bulgar. Tranzacţia a fost autentificată notarial şi tradusă de un specialist autorizat din România, copia legalizată ajungând la Radu Lungu pe 19 ianuarie 2011.

În noiembrie 2010, Radu Lungu, conform propriilor declaraţii, s-a înţeles cu unul dintre angajaţii săi, Dumitru Bogdan Bucevschi, să-i vândă maşina. Al doilea i-ar fi oferit proprietarului doar o parte din bani, după care a dispărut.

„Şi-a dat demisia de la firmă şi a plecat cu tot cu maşina mea, marca BMW, refuzând să mi-o mai restituie. Pentru a mă împiedica să-mi recuperez maşina a dat-o spre folosinţă agentului de poliţie rutieră Ciprian Micliuc, bazându-se pe faptul că pe acesta nu îl poate controla nimeni în trafic”, a relatat tânărul de 27 de ani.

 

„Tu mie în Suceava nu ai ce să-mi faci”

Poliţistul se foloseşte de maşină, venind inclusiv la serviciu cu ea, în parcarea Poliţiei de la Kaufland, lucru pe care, de altfel, acesta îl recunoaşte.

„Am avut o întâlnire cu poliţistul la un restaurant din Suceava unde i-am solicitat civilizat să-mi dea înapoi maşina. El m-a sfidat pe faţă spunându-mi să-i dau suma de 4.700 de euro, deoarece este amanetată pentru aceşti bani. Când i-am spus că o să-l reclam la şefii săi şi la presă, m-a avertizat pe un ton ameninţător: <Tu mie în Suceava nu ai ce să-mi faci!>”, ne-a declarat Radu Lungu.

Aşadar o poveste întortocheată, care probabil mai are detalii care nu ni s-au adus la cunoştinţă, însă cert este că maşina a mers din noiembrie 2010 şi până astăzi pe filiera Lungu – Bucevschi – agentul Micliuc, oprindu-se la ultimul, asta deşi primul are un acte de proprietate pe aceasta.

 

L-a reclamat la şefii poliţiei

Radu Lungu a depus deja sesizări cu privire la atitudinea poliţistului, atât la şeful Poliţiei municipiului Suceava, cât şi la inspectorul-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, şi-a angajat avocat şi spune că, dacă nu-şi va primi imediat maşina înapoi, va apela la instanţă.

„Agentul Micliuc circulă cu maşina mea prin Suceava fără nici o jenă, parcând-o inclusiv în parcarea Poliţiei municipiului Suceava, asta în condiţiile în care nu are nici un drept să o folosească”, se plânge tânărul de 27 de ani, care speră ca poliţistul să fie sancţionat de şefi pentru implicarea în acest litigiu, litigiu care aruncă urme de îndoială asupra uniformei pe care o poartă.

Şeful său direct, comandantul Poliţiei municipiului Suceava, a înaintat sesizarea lui Lungu colegilor de la Biroul Control Intern, care urmează să stabilească dacă subofiţerul a făcut abuz de funcţia sa în tot acest litigiu.

 

„Eu am procură pe maşină şi o folosesc perfect legal”

L-am contactat ieri telefonic pe poliţistul acuzat, agentul Ciprian Micliuc.

„Eu am procură pe maşină şi o folosesc perfect legal, vă daţi seama că nu mi-aş permite dacă nu ar fi aşa”, a fost declaraţia surprinzătoare a acestuia. Rugat să explice cum a obţinut această procură şi eventual să o prezinte, el a replicat că nu intră în astfel de polemici, spunând că a dat deja explicaţiile necesare şefilor săi şi, dacă va fi nevoie, o va face şi în instanţă. 

 

Episodul „maşina confiscată”, cu agentul Clim

Scandalul în care este implicat Ciprian Micliuc pare a fi minor pe lângă isprăvile unui coleg de la „Economic” al acestuia, agentul Marian Clim. În luna mai a anului trecut acesta a confiscat pur şi simplu microbuzul unui şofer care i-a produs avarii la maşina proprietate personală, o Dacia Solenza. Sub pretextul unui împrumut, agentul şi soţia i-au luat microbuzul lui Ovidiu Nistor şi apoi l-au anunţat că i-l restituie abia după ce acesta le reface Dacia avariată, asta deşi, conform legilor în vigoare, reparaţia este exclusiv problema societăţii de asigurare.

Conflictul nu s-a lămurit nici până astăzi, membrii familiei Nistor precizând că microbuzul lor se află în continuare la agentul Marian Clim. Oamenii aşteaptă ca plângerea penală împotriva acestuia să ajungă în instanţă, iar omul legii să răspundă pentru fapta sa, încadrată la infracţiunea de abuz de încredere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist de la Circulaţie, stăpân pe BMW-ul cumpărat din Bulgaria de un tânăr.
 Vizualizări articol: 1825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 11 voturi
Poliţist de la Circulaţie, stăpân pe BMW-ul cumpărat din Bulgaria de un tânăr4.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rugaminte trimis de
( 8 feb 2011, 11:13:10
Da-i uai mashana la baiet!
1.1  RE: Rugaminte trimis de
( 8 feb 2011, 13:26:43
rolling on the floor
2.   Pt baiatu care se plange :D trimis de
( 8 feb 2011, 11:25:42
2.1  RE: Pt baiatu care se plange :D trimis de
( 8 feb 2011, 11:27:06
ia o alta masina urmareste bmw-u depasestel si franeaza brusc in fata lui sa faca accident cu tine apoi CERE-I ASIGURAREA! si mai zi ca te doare si capu` sa vina si ambulanta si colegii lui de la rutiera .....
3.   Alt politist zmeu trimis de
( 8 feb 2011, 12:06:31
„Tu mie în Suceava nu ai ce să-mi faci” ... ii zmeu politistul asta.. lasa ca si pe voi o sa va retina.. cat de curand , in maxim 20 zile ... o sa fitzi dusi la DGA Bucuresti ... sclavilor
4.   Sehr gut trimis de
( 8 feb 2011, 13:23:58
Alo, tovarasu militian, care faci abuz, vezi ca ai luat teapa.T-o luat baietu banii si t-o dat BMW ca amanet.Asta se numeste camatarie si probabil este o obligatie profesioanala a Militiei, ah pardon, Politiei Romane.Sunt politist si sunt cel mai tare din parcare.Statul sunt eu.Aste-a expresiile tale favorite
5.   Excroc gras trimis de
( 8 feb 2011, 13:27:20
Are dreptate min. de interne, acestia sunt alcoolistii care fac politia romana de rusine, acest individ pe nume Ciprian Micliuc a venit acum cativa ani de la ilisesti cu un amarat de olel kadet a circulat fara nici un act pe acea masina si e mare cocos prin oras. Sunt convins ca in scurt timp ai sa parasesti pol. romana cu bratarile la maini, ai adunat suficient c a c a t in pantecele ala.
5.1  RE: Excroc gras trimis de
( 8 feb 2011, 17:20:14
Scuze dar cel de care vorbesti tu este Cozmanschi ! Micliuc asta e unu de pe la cinema burdujeni e slab si inalt si cu o fata de pampalau !!!laughing
6.   ... trimis de
( 8 feb 2011, 13:38:06
Ce tupeu si pe nesimtitul asta de politist...Mi-e clar ca stie stie ca face o ilegalitate, insa nu-si bate capul....Lui in Suceava ¨n-avem ce sa-i facem¨...Dar ce face Controlul din IPJ Suceava in asemenea situatii?...Doarme? Sau sunt toti pungasi ca si zmeul asta din Ilisesti?...
7.   Aiurea trimis de
( 8 feb 2011, 13:38:59
Eu cred ca amundoi si-au luat teapa de la acel intermediar, de ce nu-l cauta pe ala sa-l traga la raspundere? La asta i-a zis ca-ivinde masina si i-a lasat-o amanet la militian pentru o suma de bani...militianu si mai gasca .... unu mai gasca ca altu si acu se certa intre ei.
8.   ? trimis de
( 8 feb 2011, 14:23:18
Nu inteleg cum a ajuns idiotu' asta gras din Ilisesti la politia din Suceava. Cred ca era o lipsa crunta de personal si i-a cuprins disperarea pe sefi ca nu venea nimeni la concurs . Poate bila asta de grasime si plina de impresii ar trebui sa afle ca bataia doare !?
9.   TRAFICANT DE MASINI....PACALIT trimis de
( 8 feb 2011, 16:10:08
fraierul asta mai bine tacea.toti stiu ca romanii nu cumpara masinii de la bulgari ci din occident si le inmatriculeaza la bulgari pentru a nu platii taxele enorme statului roman.probabil acesta are citeva zeci de astfel de masinii vindute prin judet .Ar trebui aprofundate cercetarile si acesta va mai avea si alte surprize.
10.   Alo patronu trimis de
( 8 feb 2011, 16:57:41
In primul rand vreau sa subliniez ca se fac comentarii in lipsa de cunostinta!
nu inteleg de ce scrieti aiureli, VOI cei care cititi un articol se pare ca si credeti! Total eronat! sunteti naivi si observ ca un subiect pe prima pagina cu un "politist" va stimuleaza neuronii!
Iar 'tu patroane" nu mai MINTI lumea cu ziarul si lasa instanta sa judece!
11.   Alte minciuni in ziare,aceiasi prosti care pun bot trimis de
( 8 feb 2011, 17:49:19
Ma cap de lantz` [radu lungu (litera mica, pt. ca esti un nimeni jego)], dar cand ti-a dat omu` banii, fmm de neispravit, nu-ti aduci aminte, ai amnezie?!?!?! Pai fmm, poate ca tre` sa-ti umble cineva pe la mansarda sa-ti revina memoria, imbaxitule!!!! Si asta se poate rezolva, sa inveti sa nu mai calomniezi in viata m@-tii pe nimeni, jegule!!! Iar ceilalti prosti, care nu stiti despre ce este vorba, dar comentati ca niste tzatze de la tzara, care nu au o viata si stau pe bancutsa la portitsa si barfesc ca jitele pe tot omu` fara nicio treaba, ar fi bine sa va documentati intai, sa stiti despre ce vorbiti/comentati, BOILOR!!! Iar pt. cei ce il confunda cu nush` ce gras de la Ilisesti, vai mama voastra de neterminati, voi nici nu stiti pe ce lume traiti, dar v-a mananca-n cwr ca pe floarea cioata!!! In concluzie; omu` i-a dat banii, boul are amnezie, dar o sa ii revina memoria, ajutat daca nu de buna voie...!!!
12.   Va* trimis de
( 8 feb 2011, 17:50:52
13.   Frustratilor!!! trimis de
( 8 feb 2011, 17:53:22
Asa e mai ZAPADA, majoritatea comentariilor de aici vin din necunostinta...dar si din frustrari!...iar despre dl. Paiu nu pot sa spun decat ca asa mai iese si el in fata, cu un subiect cu politisti, ca astea ii plac lui tare si prind cel mai bine la "prostime". Sa traiesti dle Paiu...si voi, FRUSTRATILOR!!!
14.   Ziarist fitilist trimis de
( 8 feb 2011, 19:07:54
ziaristule care este partea ta din wmb pentru a scrie acesta minunat articol de coruptie si abuz al unui functionar al statului cand gras, cand slab, cand de la ilisesti, cand din budujeni? sa fii OM e lucru mare, dar indiferent de articol trebuie sa manaci si tu ceva, asa ca scrii...corect, gresit, important sa fie cuvinte pe hartie.patron,ziarist, frustrati va iubesc , voi sunteti romania si starea de rau incare ne zbatem.
15.   No comment ! trimis de
( 8 feb 2011, 19:38:14
articol prost, nefondat! stiam ca trebuie sa ai niste "surse" pt a scrie asa ceva! nu sa apara asa ca zice unul ceva si gata -publicat-. Nu am nimic impotriva daca ar fi adevarat dar ma irit ca scrieti porcarii si minciuni ce zice unul pe la coltu gardului!
eu daca merg acu si ii zic la un reporter ca un politist... etc etc.. am ARTICOL????
analizeaza fratioare si CRED, ca stii tu mai bine in ce conditii se publica asa ceva,nu de dragul de a iesi in "'fata, cum a mai scris mai sus Trotinic, voi sunteti mai marsavi decat cei despre care scrieti! ce pretentii mai am sa citesc ziarul local cand se scrie aiurea doar sa fie ocupata pagina, si ma refer si la alte articole..
bafta voua smecherilor!
16.   Confuzie trimis de
( 8 feb 2011, 20:11:54
ala gras din ilisesti e la pol SV de vreo 5 ani, si il cheama XXXXX Ionut, deci nu are nici o treaba cu acest caz. Dar imi place ca repede ati auzit si voi ceva pe undeva si hai rpd sa postam un com sa vada lumea ca noi stim, dar stiti fix ppuullaa.
17.   Reclamatia are un fundament trimis de
( 8 feb 2011, 20:12:18
Pentru cei care comenteaza aiurea.... probabil purtatori de uniforma....nu e vorba de un oarecare ce arunca vorba si e bagat in seama... omul are un act pe respectiva masina... act oficial..... cel din urma in schimb spune care are o procuta SI PUNCT refuza sa o arate ori sa lamureasca lucrurile... ascunzandu-se in spatele sefilor.....care de altfel se crucesc si ei de isprava subalternului
18.   Efectul unui anunt in care apare cuvantul POLITIST trimis de
( 8 feb 2011, 20:13:10
"'bazându-se pe faptul că pe acesta nu îl poate controla nimeni în trafic”, iar acest ''tanar'' se bazeaza pe faptul ca acest politist se afla in ecuatie.....s-a gandit ca poate sa atraga atentia ceea ce a si facut de altfel ...cu ajutorul acestui ''ziarist"' daca se poate numi ,florin paiu (cu caractere mici)...a prezentat o situatie nefondata.
Sa fim realisti , Aceste comentarii sunt puse cred , pentru pesoanele care au o gandire rationala si nu pentru persoane care se plictisesc...dar asta este "'Traim in România și asta ne ocupa tot timpul''
19.   ZIARIST FRUSTRAT trimis de
( 8 feb 2011, 20:15:05
Mă întreb când o să scrie PAIU un articol adevărat, nu are alte subiecte decât despre poliţişti. Un ziarist retardat care nu a depăşit încă perioada de pubertate!!! Ha, ha, ha....!!!!
20.   .. trimis de
( 8 feb 2011, 20:23:34
bine mai FLORINU are un act oficial cum zici tu, dar stii ca poate a primit si bani pe masina??? si asta cu dovezi!! a? stii asta? sau vorbim sa ne aflam in treaba?
21.   Domnule politist........ trimis de
( 8 feb 2011, 21:27:02
Arata odata in pensia mea actul cu care ti-a fost incredintat bmw-ul si pune punct acestei situatii in care fiecare isi da cu parerea, si cu care iti patezi oarecum uniforma. Vino in editia de maine si prezinta dovada si GATA.
22.   Comentariu trimis de
( 8 feb 2011, 22:18:10
Băi dar postează milițienii ceva de speriat!
Oare cine le șoptește literele - doamna învățătoare?
ONEA taică, ăștia sunt oamenii tăi, bivoli mugetători de forma ”În Suceava (Siret, Humor, etc) NU AI CE SĂ-MI FACI”
CELENTERATE neisprăvite și nelegiuite puse la loc de lege.
22.1  RE: Comentariu trimis de
( 8 feb 2011, 22:36:49
..numeste cateva nevertebrate cum le zici tu, dupa parerea ta?
22.2  RE: Comentariu trimis de
( 9 feb 2011, 01:12:40
Mergi la IJP și cere organigrama centrală și a structurilor subordonate.
Descoperi de la capătul listei și până la ultimul rând toate clasele si subclasele sus-menționate. Toate organ(ism)e cu tentacule și cu un imens orificiu digestiv care TREBUIE UMPLUT ÎN PERMANENȚĂ!
23.   Amuzant trimis de
( 8 feb 2011, 23:04:56
ma ingrozesc razand..daca aveam in viata noroc la bani asa cum am noroc la prowsti, acu eram miliardar..cum nu da Domnu o Hiroshima peste tara asta k sa termine cu toti nesimtitii si cu toate gunoaiele, de-opotriva politisti shmenari, ziaristi lingai si mancatori de kk si mai ales romanasi plini de impresii care nu sunt in stare sa citeasca printre randuri si inghit tot ce li se da..
24.   Nu-mi face nimeni nimic in Suceava.... trimis de
( 9 feb 2011, 00:35:38
intradevar in trafic nu-l controleaza nimeni,pentru ca ori e cunoscut ori arata legitimatia cand este oprit,iar despre proprietate...........procura este actul prin care proprietarul te imputerniceste sa-l reprezinti si sa conduci masina.Iar actul de vanzare este un act notarial facut intre un vanzator[vechiul proprietar]si un cumparator[noul proprietar].nu era bine cu dejeu ca ministru internelor??nu existau vile de sute de mii euro,masini nici macar pe fundatii umanitare,iar politistul intradevar era in slujba comunitatii............
25.   Fain bmw... trimis de
( 9 feb 2011, 13:26:33

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei